Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pussy de Luxe

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval azt már tudod h nem az FBI-nak dolgozom de attól még hobbim a megfigyelés és elemezgetés. Mestere vagyok úgy sasolni embereket h észre se vegyék és megfigyelni a reakcióikat, mimikájukat, elemezgetni a mozgásukat. Sajnos azon a helyen ahol most ülök eléggé limitáltak a…..
Ha apukám anno elfogadja azt a New York-i állást most biztosan az FBI-nál lennék Profiler. Így viszont Hollandiában vagyok "kereslet elemző/tervező" bárhogy is mondják ezt magyarul. Mit is mondhatnék? Maradjunk annyiban, hogy a listám élén hatalmas, félkövér, piros betűkkel ez…..
Nem, nemvagyok se orvos, se pszichológus. Nem oldok meg párkapcsolati gondokat és nem adok életvezetési tanácsokat. Szórakoztatok. Nem feltétlenül téged, de magamat biztosan. Mit is akarok én itt? Osztom az eszet, ráérek. Igazából beszippantott ez a Titok dolog. Ne a könyvet…..
ma nem készültem nagymonológgal, de gondoltam elmesélem az esti Anyával folytatott chates beszélgetés egyik kis szösszenetét:Anya: és nem hívott a tesód?t: de, pont most beszélek vele szkájpon 3 percigAnya: miért csak olyan keveset?t: mert szar a szkájp, alig…..
munkácsy pussy megjött:D 2008.02.19 22:40:00
na elmondom itten akkormivanmost. a helyzet az, hogy mint az az előző hétvégén bebizonyosodott a jópasiknak mind van pasijuk:) kedves barátnőm a hétvégén az Alteregóban partyzot és bevallása szerint a jópasik, akiket mi keresünk mind ott voltak, párosban vagy a nélkül de az tuti,…..
ha ledurran közben a jobb agyféltekém, most már csakazértis elmesélem, hogy hogy volt ez az eset egy munkácsyval. márquez is ezért él..hehh, nem vagyok ma vicces. Na mindegy. eccola storiaMiután munkácsynk megunta, h a dolgok kicsit sem úgy vannak, ahogy ő még azt az oviban…..
Pussy de Luxe 2008.02.19 19:47:35