Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gepeszveres

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most jönnek a rövidített listára került traktorok, amelyek megfelelnek az erőgépválasztás minimális feltételrendszerének: 30-50 LE közötti kategóriába esnek, van gyári fülkéjük, könnyűek (ez 1700 kg. körüli fülkés súlyt jelent), van idehaza országos szervízhátterük…..
Gepeszveres 2015.08.03 22:03:02
Az

agrokereger.hu/

forgalmaz Lamborghini, és más érdekes kistraktorokat is. Tudom, hogy messze van, de egy árajánlatot érdemes kérni.
A minap gumibemutatón jártam, bár ilyesmiről nem szoktunk írni, egyszerű megfontolásból. Marha nehéz megmondani egyáltalán, hogy jó-e egy gumi, illetve hol helyezkedik el a konkurensekhez képest, hiszen nehéz memóriából észrevenni egy-két százalékos különbségeket, ehhez…..
Gepeszveres 2015.06.06 18:50:59
@börtönőr:

Valóban meg kellene ismertetni az emberekkel a nyári melegben téli gumin autózás veszélyeit. Nekem már melegedett el a téli gumi nyáron a Bükkből lefel jövet a kanyargós úton, pedig nem is száguldoztam. Nem volt jó élmény. Erős gumiszag, "nyúlós" viselkedés. Szerencsére nem lett baj belőle. Azóta mindig lecserélem, és mindenkit próbálok lebeszélni arról, hogy nyáron téli gumival közlekedjen. Akinek nincs pénze két garnitúra gumira, vagy keveset jár autóval és előbb öregednének el a gumik, mint amikorra elkopnának, az vegyen négy évszakost! Nem olyan rossz az sem.
Gepeszveres 2015.06.07 00:23:16
@MCMLIX: Nekem is csak egyszer, nagy melegben, a Bükkből lefelé volt gondom a nyáron használt téli gumival. Városban vagy egyenes úton nem fog túlmelegedni. Ha viszont kanyargós úton érzi az ember, hogy már büdös és nyúlós, akkor jobb megállni, és megvárni amíg kihűl.