Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schloddi

75 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem félúton van a Föld felé, miután kipöfögött a Holdra - Négyszázezernél kezdtem hinni benne. – mondja Decker Jóska, miközben megpaskolja a kopott, hámló géptetőt, - azóta már reggelente köszönök neki, egyelőre nem is gondolok arra, mi lesz majd, ha nem lesz.…..
Rendben, túloztam a címben. A teljes büdzsénk kicsit több volt öt százdollárosnál, de nagyjából ennyit szántunk az autóra. Ennyiért akartunk venni valamilyen gépet, hogy átguruljunk vele New Yorkból San Franciscóba nagyjából két hét alatt. Hogy sikerült-e, majd kiderül a végén, ugorjunk inkább a…..
Látszik, hogy év végén uborkaszezon volt, mert nem sokminden történt, de aztán végülis úgy jött ahogy jött, eljöttem ide és most itt vagyok. Már annyira nagyon nem sok ideig. Kaptam egy egész korrekt ajánlatot az egyik éppen épülő autógyártól. Nos igen, ebból nincs is…..
Hát felvettek dolgozni. Euro százakat(ezreket) költve a keresésre és a kiválasztásra nevetséges fizetésért. Ráadásul alapdolgokat sem akarnak fizetni lásd utazás.Persze itt és legelőször felmerül a kérdés, hogy akkor minek vállaltam el. Ez sok dolog összessége, leginkább mert…..
DE őrölnekígy sok kép felkerült végre internetre ishttp://picasaweb.google.hu/szarkazs ..
A Homár komolyan meglepődne, ha jövőre a teljes magyar lakosság jelentős hányada nem állna át megélhetésszerű fantomszámlázásra, illetve csoportos pénzbehajtásra. Ezen kívül ugyanis nem sok értelmes biznisz marad. A Vateránál már rá is keményítettek a filléresítésre,…..
Schloddi - UnderBlog Kompromisszum 2009.12.28 22:50:00
Az ember elképzel valamit, majd az élet hoz valamit amit vagy elfogad vagy nem.Persze lehet nem elfogadni amit az élet hoz (vagy épp ugye nem hoz) vagy lehet megfutamodni/menekülni/kitérni/megszokni/elfogadni/beletörődni.Nos igen, ezeket meg lehet tenni, csak nem érdemes. Érdemesebb…..
schloddi 2009.12.29 10:43:30
@Haszprus: amikor már elittam az összes pénzem és éhes voltam akkor éreztem :D
Érdekes dolog ez a karácsony, nekem valahogy semmit nem jelent, és szerintem nagyon sok ember így van ezzel.Kötelező mert kötelező és nincs apelláta. Persze jó mert nem kell dolgozni és annyit kell enni mint a fene, de ezen kívül igazából nem jelent semmit.Vagyis de és erre is…..
schloddi 2009.12.24 15:02:04
István megdöbbenve tapasztalta, hogy a 10 nappal karácsony előtt leadott rendelését a hétvégi hóhelyzet miatt nem bírták kiszállítani. Azóta remélhetőleg már megkapta, vagy ha nem, hát rájött, hogy sokkal viccesebb ajándékokat lehet készíteni sajátkezűleg: 2009.12.14-én…..
Életem során jó párszor utaztam repülővel, azonban tapasztalataim nem túl széleskörűek, mivel ezek mind Európán belüli, 1,5-2 órás, turistaosztályon/charterjáratokon/fapados járatokon eltöltött utak voltak. Igen-igen, zömmel utazási irodákban befizetett mediterrán…..
Schloddi - UnderBlog Munkakeresés 2009.12.13 01:02:00
Érdekes dolog ez most így a "válság" közepette, főleg ha az embernek esetleg elképzelése is van, hogy mit szeretne csinálni, nem csak bármit. Sajnos ma úgy állnak a cégek az emberhez, hogy örüljön, hogy dolgozhat egyáltalán. De gondolkozzon a cégben hosszabb távon,…..
Nem mai sztori, de azóta történt mióta hazajöttem, szóval annyira negyon nem régi, mindenesetre gondoltam megosztom.A legegyszerűbb ha leírom azt amit mint "panaszt" tettem a rendőrség honlapján, amit elvileg ki is vizsgáltak, gondolom a legegyszerűbb a szöveget idézni,…..
na szóval én kis naiv azt hittem ez automatán működik ezért nem működött :)remélem érthető..a lényeg hogy mindenki aki eddig kommentelt akár egyet is kap emailt és csak most TAG lehet :)érdemes elolvasni a"bejegyzés" nevű bejegyzést is..
Schloddi - UnderBlog bejegyzés 2009.12.13 21:02:00
Egyéb adminisztratív és főleg jövőt tekintő okok miatt esetlegesen lehetséges, hogy születnek bizonyos bejegyzések, melyek csak belépés után tekinthetőek meg.just good to know ..
Schloddi - UnderBlog HR 2009.12.15 18:27:00
Másik cég HR-sének szövege a végén, második kör után ami tulajdonképpen a harmadik volt a külföldi gyárvezetőkkel történt angol interjú után. Egyébként azt hittem leesek a székről, persze kizárólag magamban."Eredmény várhatóan még MA lesz, de legkésőbb holnap, és…..
A Porsche-cuccok sosem gagyik, ezt érdemes figyelembe vennie, mikor gondolkodik azon, hogy kell-e önnek egy L-es méretű Porsche Supercup póló és béjzbósapka. És a kérdés? Itt van, alul. Mely országban kereshető nyilvánosan rendszám alapján a tulajdonos személye? Ebben az…..
schloddi 2009.12.12 09:01:12
schloddi 2009.12.12 09:12:00
Egy darab, régi emblémás Audi-kulcstartó keresi a gazdáját. Varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy 303-as modell kulcsához.   A kérdés:Melyik Audié a dicsőség, hogy a világon elsőként használtak benne 100 százalékosan a…..
schloddi 2009.12.12 08:43:31
Érdekes dolgokon agyal az ember ha épp munkát keres és annyira genyák a cégek hogy ígéretek ellenére sem jeleznek vissza semmitsem mégha külön rákérdezek és mondják, hogy fognak. De ez egy másik sztori, majd egyszer.Szóval visszatérve, hogy melyik műszakicikk gyártó melyik…..
Schloddi - UnderBlog Hazáig 2009.11.23 10:47:00
Melbourne után felmentem a hegyekbe, havat kellett látnom, ha már a sok gyöki Ausztrál életébe még csak nem találkozott vele a saját kontinensénKoala hógolyóval:)Ez egyébként egy nagy átverés volt, és sok pénzt szedtek, és bunkó mód, tuti, hogy az ausztrálok ősei magyarok…..
Schloddi - UnderBlog Késés... 2009.11.23 09:52:00
Hehh, a blog kicsit elfelejtődött, vagyis hogyismondjam nagyon, de elhatároztam, hogy mégsem fog, csak kicsit átalakul, lesz rajta bejegyzés, méghozzá az Ausztrál idők előtti leginkább engem foglalkoztató dolgok lesznek itt, úgyhogy lehet kicsit uncsibb lesz, bár az elmúlt két…..
Schloddi - UnderBlog RÁadás 2009.09.09 12:27:00
Szóval felmentem Melbourne mellett havat látni Ausutráliában, aki ismer az tudja, hogy hülye vagyok, vannak ötleteim. De ez rossz volt, vagyis csak drága. Ez nem Európa, ezek hülyék, és nagyon kiakasztottak. Végülis felmentem, de nagyon sokat kaszáltak rajtam. Ki van találva, hogy…..
Schloddi - UnderBlog Melbourne-ig 2009.09.08 10:28:00
Ide megérkeztem, de közben persze voltam sok helyen. Igen mozgalmas út volt eddig, és a nagy távolságok már mögöttem vannak, 6 nap alatt mentem több mint 5000 km-t és időzónákat szeltem át.pár kép hogy érezzétek mennyire törődöm mindenkivelElőször is a Wave Rock, azt mondják…..