Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Exopolitika Magyarország

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú viszontagságok és technikai nehézségek után.... Önkéntes segítőinknek hála (nekik utólag is és ezúton is nagyon köszönjük a fordításban nyújtott nagylelkű segítséget, továbbá Exopolitika Magyarországnak a technikai segítségnyújtást) végre elkészült az Above Majestic folytatásának szánt, több…..
Az Exopolitika Magyarország bloggal közösen írott ismertetőnkben megpróbáljuk röviden bemutatni/összefoglalni Dr. Steven Greer „Illegálisan Titkosított” (Unacknowledged) címmel újonnan kijött dokumentumfilmjének legfontosabb megállapításait...
Exopolitika Magyarország 2017.06.04 23:24:13
@Domaházy Ákos: A szeretetbe nem tartozik bele a szeretetlenek ténykedéseinek elhallgatása, a leleplezésük elmaradása.

Ha őszinte a kritikád, akkor nektek spiriezó/ökospiritiszta ébredezőknek azt kell megtanulnotok (végigjártam én is), hogy a sötétség része az Életnek, Istennek és nemcsak a szeretet létezik. Legvégső soron nem része, lehet játszani a szavakkal, de itt a Földön nem a legvégső szinten élünk.
Ha kritikázol valakit, ráadásul visszatérően, akkor ismerd el az erényeit is, azt amit jól csinál, különben szimpla destruktív romboló vagy és akkor már a jószándék nem feltételezhető, akkor viszont a blogról való letiltás az ésszerű és érthető.

Ha nem őszinte a kritikád, amit a "thank you újra" sugall, akkor érdemes lenne más blogokat olvasgatnod, ahol szeretetről írnak

Még jobb lenne, ha te magad írsz saját blogot, ahol összekötöd az ufológiát a szeretettel. Ezzel a fingfaragás és locsogás helyett értéket raknál le az asztalra, nemcsak egy destruktív kritikát.
Bőven ráfér a témára a szeretettel való összekötés, annak dacára, hogy vagyunk néhányan, GoodETHungary-vel együtt, akik ezt képviseljük.
Exopolitika Magyarország 2017.10.04 10:57:48
A Világhelyzete megacikke a filmről: vilaghelyzete.blogspot.hu/2017/10/illegalisan-titkositott-unacknowledged.html
(A GoodETHungary filmösszefoglalója alapján, azt kiegészítve néhány gondolattal, főleg a cikk végén)
Az ausztrál Mary Rodwell az ufológia területének bizonyos szempontból talán az egyik legfontosabb ma élő kutatója. Gyerekekkel folytatott kutatásai, és terapeutaként végzett tevékenysége ma már igen jelentősnek mondható, hiszen világszerte több mint 2000 esettanulmány áll rendelkezésére. A katonai…..
Exopolitika Magyarország 2016.10.14 23:07:23
A Mary Rodwell társalapította, földönkívüli élmények kutatásával foglalkozó alapítvány, az experiencer.org alatt elérhető The Dr. Edgar Mitchell Foundation for Researcher into Extraterrestrial Encounters (FREE) több, mint 6000 ember részvételével végez kutatást arról, hogy mi valójában a globális társadalom élménye a Földönkívüliekkel. A kutatás több fázisból áll, jelenleg a mélyinterjúk vannak hátra, a kutatási eredmények jelenleg is több, mint 600 oldalnyi PDF-et tesznek ki: app.box.com/s/d1yuu7ukf2ezghgc6gqmh3o8hl3puyjc
Simon Parkes a Wolf Spirit Radio havonta jelentkező műsorában rendszeres jelleggel válaszol hallgatói kérdésekre. Ezekből állítottunk most össze egy tematikus, sok témakört érintő, és az egyes témákat összefüggéseiben is láttató összefoglalót. Számos, a blogon eddig még nem tárgyalt részlet mellett…..
Randy Cramer-rel, a Marson katonai szolgálatot teljesítő „szuperkatonával” már több írásunkban is foglalkoztunk blogunkon. Randy az utóbbi hónapokban intenzívebb munkatempóra váltott, több interjút adott illetve előadásokat tartott a titkos űrprogramokban szerzett…..
Helyzetjelentés a Titkos Űrprogram Szövetség/Gömb Szövetség legutóbbi tárgyalásáról, a drákonida hüllőkkel és az összeesküvéssel való egyezkedés legújabb fejleményeiről. Felbukkan egy jól ismert személyiség és a Titkos Űrprogram Szövetség megdöbbentő felfedezésről…..
Exopolitika Magyarország 2015.12.21 08:37:49
@Judit Emödi: Rengeteg bizonyíték van, csak nem instant kellene akarni, hanem órák százait beletenni az utánajárásba és megtanulni angolul mindehhez.
Simon Parkes az elmúlt hónapokban „Connecting Consciousness” (Összekapcsolódó Tudatosság) névvel egy önkéntesekből álló csoportot szervezett maga köré. Első közös műveletük - egy egy időben végzett globális vizualizáció és meditáció - a CERN hadronütköztetőjével…..
Cobra az elmúlt évek során már rengeteg információt hozott nyilvánosságra a titkos űrprogramok vonatkozásában. Az alábbi cikkben most megpróbáljuk összefoglalni és egyberendezni Cobra témába vágó közléseinek fontosabb pontjait. Egyes állításai erősen ellentmondanak, mások…..
Exopolitika Magyarország 2015.12.02 22:37:52
A churchofgod.hu/content.php?act=nemzetiszoc -t olvasva ahol a szvasztika van kifejtve, jött a gondolat, hogy nem véletlenül áldozták fel a tibetiek Tibetet azért, hogy a nácik elől Európa megmeneküljön (merthogy tudatosan ők feláldozták a hazájukat Európáért, hogy Hitler vereséget szenvedjen). Lehet, hogy tudtak róla, hogy a titkos űrprogramokhoz és egyáltalán az okkultizmushoz felhasználták az ősi tibeti írásokat és így tudták a karmát feldolgozni. Lehet, hogy a tibeti tanítások nyugatra áramoltatása szintén ennek része. Magasabb szinten lehet, hogy ezért kellett a rossz, hogy ez a jó Nyugatra áramlás mostanra megtörténhessen.
  David Wilcock előadása az Illuminátusok földönkívüli eredetéről, az emberiséget évezredek óta irányító legfelsőbb vezetőkről, és a hüllőkkel kötött szövetségükről. Beszél a titkos űrprogramok és az Illuminátusok kapcsolatáról és a közeljövő eseményeiről,…..
Corey ezen írása sok embernek egyenesen sci-fi-nek tűnhet majd. Elmondja nekünk, hogy a különböző titkos űrprogram csoportok és a velük szövetséges „nem emberi lények” szerint létezik a Mesterséges Intelligenciának egy különleges fajtája, mely jelenleg is megtalálható a…..
Exopolitika Magyarország 2015.05.02 23:10:54
@Exopolitika Magyarország: honnan jut eszembe az Oblivion movie-ból az AI lefelé mutató háromszöge... i.ytimg.com/vi/jShHzTd1IZ8/maxresdefault.jpg
  David Wilcocknak a Conscious Life Expo-n elhangoztt előadása a Titkos Űrprogramról és naprendszerünk 5 millió éves eltitkolt történelméről magyar nyelven pdf formátumban ingyenesen letölthető ezekről a linkekről az Exopolitika Magyarország…..
Corey/GoodETxSG beszélgetése Michael Salla-val a Titkos Űrprogram Szövetség és a Gömb Lények legutóbbi találkozóiról, helyzetjelentés a földönkívüliek közti megállapodások állásáról, a Solar Warden tagjairól és a Cabal közelgő bukásáról, illetve beszámoló a maja és…..