Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Exopolitika Magyarország

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világot átalakító következő 9/11-es esemény kozmikus lesz. Hamis zászlók alatt. Ebben az úttörő filmben Dr. Greer leleplezi a nemzetbiztonsági megfigyelő állam, a háborús haszonleső héják és a vállalati média által terjesztett hazugságokat, és megmutatja, hogyan kerülhetünk el egy globális…..
Exopolitika Magyarország 2022.02.13 16:15:48
Kész a Sirius újrafordítása, Full HD! youtu.be/KIrSDMmVnL0 - A legátfogóbb film az exopolitikában.

Rengeteg hiba volt a régi fordításban és mindenhol a siralmas 360p, max 480p felbontásban volt elérhető a magyar beégetett feliratos változat. Ha megosztanád a film linkjét, a film leírása alább másolás-beillesztésre készen.

Egyúttal elkészítettük Steven Greer - Nullponti Energia Készülék Technológiai Kritériumai és Értékelési kritériumai című dokumentumait is egyben, nyomtatható változatban is! Korábban az értékelési rész nem volt lefordítva.

Ez a dokumentum és a film is megtalálható az új tartalmakkal frissített cikkben: www.vilaghelyzete.com/2013/08/itt-van-az-film-steven-greer-sirius.html

Az ingyen energia dokumentumhoz néhány gondolat:

A Sirius-ban szó esik arról, hogy az újenergia technológiákat milyen kegyetlenül folytotta el a tőkés elit, ami az olajszármazékok és az elosztóhálózatok (beleértve villamos energia hálózatok) fölötti kontrollt gyakorolja. (Mi is okozza most a világban és az EU-ban a nagy inflációt? Nagyrészt, kb. minimum felerészt az energiaárak.)

Steven Greer sok ingyen energia kutatóval találkozott már, többnyire sarlatánok vagy önzők, de összegyűlt egy rendkívül jó kritérium lista és ellenőrző lista, hogy egy érvényes, működő találmánynak minek kell megfelelnie.

A Sirius film leírása:
A filmtörténelem legnagyobb közfinanszírozású filmje, amely feltárja a szupertitkos ismereteket a bank-olaj-hadi-titkosszolgálati ipar, a tiltott energiakinyerési és meghajtási technológiák, valamint a Földön kívül élő civilizációkkal fennálló letagadott, exopolitikai kapcsolatok közötti összefüggéseket, mely titkok egész civilizációnk és mindannyiunk alapvető életminőségére és hétköznapi, családi-munkahelyi-fizikai-belső életére vannak tartósan és sokszor drasztikusan pusztító hatással. Mindnyájunkéra.

Ennek a filmnek a folytatása ugyanúgy Steven Greer-től az
-"Illegálisan Titkosított - Elismeretlen", illetve az azt követő
-"CE-5 - Ötödik Típusú Találkozások", valamint az azt követő
-"Kozmikus Hazugság".
Nézd meg ezeket is!

Kapcsolódó dokumentumfilmek David Wilcock-tól az
-"Above Majestic magyarul", és az ezt követő
-"Kozmikus Titok".

Ha ezeket megnézed, teljesen képben leszel ufó témában a lényegről, arról, ami igazán számít és hogy mi a megoldás.
Exopolitika Magyarország 2022.05.14 18:16:42
UFO-k az ISS kameráin újra, felvételek az IBM oldalán: a Nemzetközi Űrállomás Földet figyelő HD kamerái UFO-csapatot rögzítettek.

A HDEV-kísérlet keretein belül (ISS HD Earth Viewing Experiment) működő kamerák felvételeit a NASA-val együttműködve az IBM tárolja.

Az eredeti hivatalos felvételen 1ó12p-es időbélyegtől látható a formáció:
video.ibm.com/recorded/131731068

Rövid részlet itt:
www.youtube.com/watch?v=Efr1ZYyheeg

Akit érdekel bővebben, a Chrome böngészőbe épített Fordítás menüponttal vagy a DeepL.com fordítóval itt talál infókat:
exopolitics.org/did-iss-live-camera-reveal-et-space-fleet/

A cikk szerint ez egy tudatos megjelenés földönkívüli lények részéről, azon földi csoportokkal együttműködve, akik támogatják az UFO-felfedést.

Hogy mik ezek? Földönkívüli járművek. Vagy az emberiség egy szűk csoportjáé (mérnökileg visszafejtett, azaz visszatervezett járművek, ARV, alien reproduction vehicle; mi egy általánosabb szóval ezt hívnánk UAP-nek), vagy autentikusan földönkívüli lényeké (mi ezt hívnánk UFO-nak).
Földönkívüli elrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk újabb fejezetében egy magyar nyelven eddig alig tárgyalt témát szeretnénk körüljárni, megismertetni. Eve Frances Lorgen író, hipnoterapeuta, csaknem 30 éve kutatja a rendhagyó traumák és földönkívüli elrablások témakörét. Számos szakterületen…..
Exopolitika Magyarország 2021.12.14 21:02:04
Öt megoldási lehetőség negatív UFO-élményekben érintetteknek (saját évtizedes tapasztalatból, a teljesség igénye nélkül). Kezdésnek, ha semmi másra nincs pénzed, időd, energiád, akkor az 1/C és 1/D megoldásokat nagyon-nagyon erősen és ugyanilyen jó szívvel javasoljuk.

/////// 1

Az egyik, hogy létezik egy Petrezselyem családnevű ember neve által fémjelzett kézrátételes gyógymód, így rákeresve megtalálni, és annak van reinkarnációs utaztatással foglalkozó része. Az adott esetben segítség lehet, ha valakinek ufós, interdimenzionális élményei vannak, de nagyon függ a foglalkozást vezető ember személyiségétől, hozzáállásától, gyakorlatától (tehát ha rossz élményed van egy vezetésoktatóval, akkor nem az autóvezetés mint olyan a hibás).

///////// 1/B

Ennek a módszernek van egy kézrátételes, nem előző életes utaztatós, gyógyító ága is, az a fő ága, annak a hármas fokozata, illetve inkább a magasabb fokozatai, 7-es, 8-asok, szintén védelmet adhatnak a magasabb dimenziókbeli, szférákbeli befolyásokkal, nem preferált kapcsolódásokkal szemben. Ha ezzel a “sima” kezeléssel kezelteti magát az ember, ott szintén nagyon meg kell találni, hogy ki az, aki méltó módon áll ezekhez az interdimenziós, ufós problémáihoz, egyáltalán azokat elfogadja létezőnek, mert a világnézetek, hozzáállások, mentális/lelki/érzelmi fejlettségi szintek itt is széles spektrumon mozognak, mint mindenhol.

///////// 1/C

Ennek a módszernek van téráldó, térszentségesítő, teret védetté tevő energetikája is, méghozzá elég sok. Minél magasabb szinten van a módszerben, aki segít neked, annál erősebb védelmet tud tenni a szobádba, ingatlanodba, járművedre. Ha végzett ún. avatómesteri tanfolyamot (ettől még a honlapon nem feltétlen van rajta, legtöbb esetben nincs az avatómesteri listán), és megfelelően magas végzettségű amúgy, akkor azzal is egy külön típusú védelmet tud a szobádba rakni.

//////// 1/D

Ennek a módszernek van személyre küldhető védelme, ez szintén fokozatonként egyre erősebb védelem, minél magasabb aki küldi, lehetőleg 8-as vagy ún. láma, annál jobb.

////// 2.

Egy másik lehetőség, hogy a Vianna Stibal-féle Thétha Healing, amit a járvány óta/miatt sajnos csak interneten lehet tanfolyamként végezni (ha egyáltalán érdemes úgy), annak a második, Haladónak nevezett tanfolyamában van Lelki Vezetővel és Felső Énnel való kapcsolódás, channeling képességének megtanítása (nagyon könnyű, a könyveiben tudtunkkal nincs taglalva, talán még említve sem). Aki végzett ilyen tanfolyamot, vagy gyakorlóként egyenesen szolgáltat théta healing foglalkozást, annál akár meg lehet próbálni kapcsolatot létesíteni ezen felsőbb, spirituális szférabeli vezetőnkkel, ill. énrészünkkel, hogy miért történhet az életünkben az az ufós élmény, ami. Itt is szintén függ a dolog a szolgáltatást végző személyiségétől, hozzáállásától, gyakorlottságától. Az alábbi honlapon találni kisebb vagy nagyobb fokozatú theta healing tanfolyamot magyar végzetteket, a menüben a Search Certified Thetahealers gombra kattintva (thetahealing.com)

////// 3.

Egy harmadik módszer, de ezt már csak nagyon óvatosan írjuk, az Access Bars talán lehet, de ezt csak mint rezgés emelő módszert javasoljuk, gyakorlatilag egy fejakupresszúra, de az akupresszúrával szemben nem testrészekre hat, hanem életterületekre. Ufós dologgal nem foglalkoznak, de ettől még a rezgésemelés hathat.

/////// 4.

Egy negyedik módszerként az Art of Living-től a Sudarshan Kriya rendszere, amit tudunk még ajánlani, ez az első, alap tanfolyamon még csak légzés technika (pranayama), de magasabb tanfolyamokon van nekik előző életes utaztató módszerük is, erről azonban alap tanfolyamon alapértelmezésből nem kötelességük említést tenni, illetve ott is meg kell találni azt az embert, aki nyitott lenne ilyen témákkal foglalkozni. Ennél ezt a szintet mi már nem végeztük, de az alapot igen.

>>>>>Az összes előbb említett módszereket végeztük, így megalapozott tudásból írtuk a megoldási javaslatokat.<<<<<
Exopolitika Magyarország 2021.12.14 21:02:51
///// 5.

Ötödik megoldásként, aki tud jól angolul, ajánljuk az amerikai Deéte zoom-on keresztüli felsőén, ill. akár érintett entitás channelingjét, reincarnatedmystic.com , őt is próbáltuk, nagyon jó volt, bátran ajánljuk. Ővele készített ufókkal kapcsolatos gyógyítás témájában videót az Avatar film főszereplőjének kaszkadőre, Reuben Langdon, aki több más ufós élményű, területű gyógyítóval is készített interjúkat az Interview with E.D. sorozat keretében, tehát ő, Deéte (ejtsd diéte) határozottan nyitott és elfogadó az ufós, interdimenzionális élmények feldolgozására.

Dolores Cannon módszerét alkalmazók szintén garantáltan nyitottak, és a módszer okán nagyon jók lehetnek.

Az óriási tapasztalatú, brit származású, ausztráliai Mary Rodwell is végez, ő skype-on ufós, interdimenzionális érintettségűekkel regressziós hipnózist (illetve Barbara Lamb is).

Amit még hozzátennénk, hogy a rezgés emelése, a gyilkos, bosszúálló, gyűlöletes gondolatok (pl. apa, anya, testvér, más rokon, politikus felé) lazítása, ritkítása, enyhítése, csökkentése, abbahagyása nagy eséllyel akár sokat segíthet, hogy ne legyen fogadó rezgés a szenvedő félben.

///// 6.

Ezt már csak mint kommentet írjuk, hogy bár, bár lenne olyan Hellinger-féle családállító terapeuta, aki felfogja a földönkívüli dolgokat, illetve azok spirituális dolgokkal való kapcsolatát, és képes és hajlandó lenne úgy végezni családállítást, hogy földönkívüli kapcsolatokra, akkor is, ha azzal a földönkívülivel nem volt szexuális aktus (mert több terapeuta úgy tanulja, hogy onnantól tud egy másik személlyel kapcsolatban állítani). Mi tettünk egy nemzetközi, magyarul angol nyelvű kísérletet ennek a gondolatiságnak az elindítására, általunk az oldalra érkezett foganat észlelése nélkül. Ezen az oldalon írtunk erről: Exopolitics Hellinger – Family Constellations Therapy for Hybrids
exopoliticshellinger.wordpress.com Ezt a gondolatiságot a világon, a nemzetközi exopolitikai, ufós körökben egyedülállóként, elsőként mi raktuk össze. Áldásos lenne, ha valaki terapeuta megértené, felismerné benne a lehetőségét.

Kapcsolódó:
Negatív ufók vs. NDE + LBL + előző életek + kozmikus családi rendszer + kutatási eredmények az Edgar Mitchell Alapítványtól exopolitikamo.wordpress.com/2021/01/22/negativ-ufok-vs-nde-lbl-elozo-eletek-kozmikus-csaladi-rendszer/
Exopolitika Magyarország 2021.12.14 21:07:08
Ha negatív UFO-élményesként először jársz itt: néhány százalék csak a negatív E.T., ezt több ezer fős kutatás is bizonyítja (ref.: exopolitikamo.wordpress.com/2021/08/14/eredmenyek-nemzetkozi-kutatas-foldonkivuli-elmenyesekkel). Nem mindegyik rosszfiú, csak van egy hangos kisebbség. Lehet kapcsolódni pozitív E.T.-khez, kérni segítséget akár tőlük is.

Fentebb két kommentben írtunk néhány ötletet, saját tapasztalatból, negatív UFO-élmények esetére.
A földönkívüli emberrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk második darabjában a téma valaha volt egy legfontosabb és legnagyobb hatású kutatójának, az 1996-ban elhunyt hipnoterapeutának, Dr. Karla Turner-nek a tevékenységét szeretnénk bemutatni. Egyetemi oktatói állását feladva az ufológiai…..
Exopolitika Magyarország 2021.05.22 16:13:29
@Goodentity: Nagyon szépen köszönöm! Igen, őrületesen sok munka volt. Tönkre ment a laptop egy billentyűje, energetikai támadások voltak, az elején húztam-halogattam, eleve évek óta nagy álmom volt és nem tudtam megcsinálni.

A végén egybe akartam égetni a két videót, de nem találtam értelmes embert, aki ne $100 fölött készítette volna el, vagy ne gyatra minőségben. Így bevállaltam, hogy a 2. részt jóval kevesebben fogják megnézni, de így legalább tökéletes kép-hang minőségű (eredetivel megegyező) és 1280*720p HD.

Érzékeltetésként összeszámoltam, magam számára is, hogy mit tettem le az asztalra, hogy:
- a videók magyar felirata (srt fájlok) összesen 380 darab A4-es oldalt tesz ki,
- az 1h50p-es összhosszúságú teljes beszéd egy 300 oldalas nyomtatott könyvnek felel meg
(ez utóbbit audible és amazon segítségével ellenőriztem, egy ilyen időhosszúságú hangoskönyv az egy ilyen lapszámú könyvnek a hangoskönyv változata).
- a cikk 12 darab A4-es oldalnyi, az összeállítása nettó 3 teljes nap volt, valójában 1 héten át készülgetett.

Ha csak sima írott cikk lett volna, fényévekkel kevesebb munka lett volna. Akkor még nem ismertem a DeepL pont com AI alapú fordítót, azzal is óriásit lehett volna gyorsítani, sokkal jobb, mint a google translate, srt fájlokra meg összehasonlíthatatlanul jobb.

Úgyhogy a DeepL-t ajánlom másoknak is. A savesubs.com -mal le lehet tölteni az srt-t youtube-ról (oda meg fel lehet akár privátba is rakni, és néhány óra, nagy videóknál 1 nap alatt megcsinálja a youtube az automata angolt, feltöltésnél a this content has never aired és a standard youtube licence beállításokat kell hozzá kiválasztani) és a subtitletools.com/srt-cleaner meg normális srt fájlt csinál a letöltött srt-ből. Utána jön a DeepL és aztán kezdődik a meló.

Gondoltam, ez hasznos lehet a kommentelőknek is, ha majd akarnak jobb videókat fordítani.

Mary Rodwell-től ez volt a legjobb elérhető, szó szerint minden elérhető videóját láttam már. (na jó, 1 jobb van, ami egyébként 3 órás, azt nem vállaltam be, az hangoskönyvből-könyvből is óriási méret).
„A Föld jelenlegi állapotában nem iskola, hanem egy megszállt terület”   Ebben a cikkben igyekeztünk összefoglalni és egymás mellé rendezni Cobra-nak a Föld kísérletről, kozmikus anomáliáról és arkhónokról tett korábbi közléseit. Talán az ő leírásai eddig a…..
Exopolitika Magyarország 2021.07.04 22:14:09
Elkészült a mobi és epub tartalomjegyzék is a GoodET és Kozmikus Közzététel blogokhoz, ha valaki ekönyv olvasón ezekben a formátumokban szereti olvasni a blogokat.

PDF és html formátumokkal egyetemben megtalálhatók a GoodET Hungary Dokumentumtárban,
www.mediafire.com/?4vzibbb9lfaj7, a legfelső két mappában, egészen pontosan itt:

- GoodET Hungary Blog tartalomjegyzéke www.mediafire.com/folder/bd13x8zudpphg/%23GoodETHungary_Blog_Tartalomjegyz%C3%A9ke

- Kozmikus Közzététel Blog tartalomjegyzéke www.mediafire.com/folder/g1csbthlelkmh/%23KozmikusKozzetetel_Blog_Tartalomjegyz%C3%A9ke

Kérdezőnek válasz: azért kommenteltük egy új bejegyzéshez, hogy a blogot annak témájától független csetszobaként használók is találkozzanak a blog tartalomjegyzékének linkjeivel.

És azért kommenteltük egy régi bejegyzéshez, hogy aki asztali gépről nézi a blogot és a jobboldali oldalsávban látja a legutóbbi kommenteket, ahol olyan bejegyzés is szerepelt, ahol másfél éve nem szerepelt új komment, az a kiemelt rész a főoldalon legalább hasznosuljon és ott legyen kiemelten a tartalomjegyzék. Biztos te is szívesen támogatod ebben a blogot, hogy egy régi bejegyzés legutóbbi kommentje legalább hasznos legyen sokaknak a főoldalon jobb-felső részén, asztali gépről nézve. (nagyon megköszönjük, ha nem válaszolnál sem te, sem más erre a bejegyzésre: ha válaszolsz, nem velünk, hanem a GoodET Hungary blog új olvasóival tolsz ki, mert akkor nem lesz ott a blog jobb-felső részén jól kiemelt helyen az infó a tartalomjegyzékről).
„A Föld jelenlegi állapotában nem iskola, hanem egy megszállt terület”   Ebben a cikkben igyekeztünk összefoglalni és egymás mellé rendezni Cobra-nak a Föld kísérletről, kozmikus anomáliáról és arkhónokról tett korábbi közléseit. Talán az ő leírásai eddig a…..
A most következő fordításunk egy hosszabb cikksorozat első darabja, mely az ufológia területének egyik legkényesebb és legnagyobb vitákat kiváltó témájával, a földönkívüliek által végrehajtott emberrablásokkal foglalkozik. Dacára az erről szóló sok beszámolónak és a bulvár/ezoterikus médiában…..
Exopolitika Magyarország 2020.12.16 23:53:09
Öt esetleges megoldási lehetőséget is megosztanánk érintetteknek, kezdésnek, ha semmi másra nincs pénzed, időd, energiád, akkor az 1/C és 1/D megoldásokat nagyon-nagyon erősen és ugyanilyen jó szívvel javasoljuk.

Az egyik, hogy létezik egy Petrezselyem családnevű ember neve által fémjelzett kézrátételes gyógymód, így rákeresve megtalálni, és annak van reinkarnációs utaztatással foglalkozó része. Az adott esetben segítség lehet, ha valakinek ufós, interdimenzionális élményei vannak, de nagyon függ a foglalkozást vezető ember személyiségétől, hozzáállásától, gyakorlatától (tehát ha rossz élményed van egy vezetésoktatóval, akkor nem az autóvezetés mint olyan a hibás).

///////// 1/B
Ennek a módszernek van egy kézrátételes, nem előző életes utaztatós, gyógyító ága is, az a fő ága, annak a hármas fokozata, illetve inkább a magasabb fokozatai, 7-es, 8-asok, szintén védelmet adhatnak a magasabb dimenziókbeli, szférákbeli befolyásokkal, kapcsolódásokkal szemben. Ha ezzel a "sima" kezeléssel kezelteti magát az ember, ott szintén nagyon meg kell találni, hogy ki az, aki méltó módon áll ezekhez az interdimenziós, ufós problémáihoz, egyáltalán azokat elfogadja létezőnek, mert a világnézetek, hozzáállások, mentális/lelki/érzelmi fejlettségi szintek itt is széles spektrumon mozognak, mint mindenhol.

///////// 1/C
Ennek a módszernek van téráldó, térszentségesítő, teret védetté tevő energetikája is, méghozzá elég sok. Minél magasabb szinten van a módszerben, aki segít neked, annál erősebb védelmet tud tenni a szobádba, ingatlanodba. Ha végzett ún. avatómesteri tanfolyamot (ettől még a honlapon nem feltétlen van rajta, legtöbb esetben nincs az avatómesteri listán), és megfelelően magas végzettségű amúgy, akkor azzal is egy külön típusú védelmet tud a szobádba rakni.

//////// 1/D
Ennek a módszernek van személyre küldhető védelme, ez szintén fokozatonként egyre erősebb védelem, minél magasabb aki küldi, lehetőleg 8-as vagy ún. láma, annál jobb.

////// 2.
Egy másik lehetőség, hogy a Vianna Stibal-féle Thétha Healing, amit a járvány óta/miatt sajnos csak interneten lehet tanfolyamként végezni (ha egyáltalán érdemes úgy), annak a második, Haladónak nevezett tanfolyamában van Lelki Vezetővel és Felső Énnel való kapcsolódás, channeling képességének megtanítása (nagyon könnyű, a könyveiben tudtunkkal nincs taglalva, talán még említve sem). Aki végzett ilyen tanfolyamot, vagy gyakorlóként egyenesen szolgáltat théta healing foglalkozást, annál akár meg lehet próbálni kapcsolatot létesíteni ezen felsőbb, spirituális szférabeli vezetőnkkel, ill. énrészünkkel, hogy miért történhet az életünkben az az ufós élmény, ami. Itt is szintén függ a dolog a szolgáltatást végző személyiségétől, hozzáállásától, gyakorlottságától. Az alábbi honlapon találni kisebb vagy nagyobb fokozatú theta healing tanfolyamot végzetteket, a menüben a Search Certified Thetahealers gombra kattintva (
www.thetahealing.com)

////// 3.
Egy harmadik módszer, de ezt már csak nagyon óvatosan írjuk, az Access Bars talán lehet, de ezt csak mint rezgés emelő módszert javasoljuk, gyakorlatilag egy fejakupresszúra, de az akupresszúrával szemben nem testrészekre hat, hanem életterületekre. Ufós dologgal nem foglalkoznak, de ettől még a rezgésemelés hathat.

/////// 4.
Egy negyedik módszerként az Art of Living-től a Sudarshan Kriya rendszere, amit tudunk még ajánlani, ez az első, alap tanfolyamon még csak légzés technika (pranayama), de magasabb tanfolyamokon van nekik előző életes utaztató módszerük is, erről azonban alap tanfolyamon alapértelmezésből nem kötelességük említést tenni, illetve ott is meg kell találni azt az embert, aki nyitott lenne ilyen témákkal foglalkozni. Ennél ezt a szintet mi már nem végeztük, de az alapot igen.

>>>>>Az összes előbb említett módszereket végeztük, így megalapozott tudásból írtuk a megoldási javaslatokat.<<<<<

///// 5.
Ötödik megoldásként, aki tud jól angolul, ajánljuk az amerikai Deéte zoom-on keresztüli felsőén channelingjét, reincarnatedmystic.com , őt is próbáltuk, nagyon jó volt, bátran ajánljuk. Ővele készített ufókkal kapcsolatos gyógyítás témájában videót az Avatar film főszereplőjének kaszkadőre, Reuben Langdon, aki több más ufós élményű, területű gyógyítóval is készített interjúkat az Interview with E.D. sorozat keretében, tehát ő, Deéte (ejtsd diéte) határozottan nyitott és elfogadó az ufós, interdimenzionális élmények feldolgozására.

Dolores Cannon módszerét alkalmazók szintén garantáltan nyitottak, és a módszer okán nagyon jók lehetnek.

Az óriási tapasztalatú, brit származású, ausztráliai Mary Rodwell is végez, ő skype-on ufós, interdimenzionális érintettségűekkel regressziós hipnózist (illetve Barbara Lamb is).

Amit még hozzátennénk, hogy a rezgés emelése, a gyilkos, bosszúálló, gyűlöletes gondolatok (pl. apa, anya, testvér, más rokon, politikus felé) lazítása, ritkítása, enyhítése, csökkentése, abbahagyása nagy eséllyel akár sokat segíthet, hogy ne legyen fogadó rezgés a szenvedő félben.
A jogvédők (várakozásainkat messze felülmúlóan) gyors reagálású letiltása után most újra feltesszük ide Dr. Steven Greer „Ötödik típusú találkozások – A kapcsolatfelvétel elkezdődött” című új dokumentumfilmjéről írt összefoglalónkat és ajánlónkat, a cikk végén fontos kiegészítésekkel!..
Exopolitika Magyarország 2020.08.10 09:26:40
CE-5-szerű élmény: E sorok írójának több ET, vagy inkább ED-élménye is volt. Egyiket sem CE-5-tel hívtam be, valószínű a velük kapcsolatos munka jutalmazásaként jelentek meg, illetve validációként. Olyan szinten természetessé váltak, mint bármi más normál jelenség.
Az első vizuális élmény külföldön volt, egy narancssárga fénygömb a magasban, ami pulzált, tehát nem villogott mint a repülőgép, hanem nőtt-csökkent-nőtt-csökkent az átmérője a fénynek, illetve a mozgási sebessége bár egyenes vonalban haladt és kristálytiszta csillagos ég volt, mégis lassult, majd egy legnagyobb kitágulás után összeszűkölve kihalványult (kristálytiszta égen) és eltűnt. Repülő emberi jármű nem csökkenti a levegőben a sebességét, legalábbis nem látványosan, és pláne nem krisztálytiszta felhőtlen éjszakában.

Kiskoromban határozottan emlékszem egy mondatra reggel az ágyban, amit én fogalmaztam meg, hogy csak mindent úgy csináljatok, hogy semmire ne emlékezzek, nem akarok emlékezni.

Amikor bele voltam merülve a témába (sok-sok éve teljes elzárkózás után), akkor volt, hogy egy nősténynek érzett hüllővel beszéltem, ez a David Icke-os hüllőknek utánajárós korszak volt, kíváncsi voltam, hogy ők hogyan gondolkodnak, miért olyanok amilyenek, és akkor vacsora közben otthon egyszer csak éreztem egy erős jelenlétet és nem a biológiai szememmel és nem olyan tisztán mint azzal, de "láttam" egy hüllőt, nem élesen, de érezve láttam, lokalizálni tudtam, magasságát észlelni, szélességét, kvázi-látás, harmadik szemmel ugye, és akkor néhány infó váltás volt. Az energetikája olyan kedvesebb, legalábbis nem-agresszív, nem-támadó volt. Azért valljuk be, nyílt bombázások és nyílt vágási nyomok nincsenek embereken hüllő földönkívüliektől, tehát nyílt ellenségessség ilyen értelemben nincs. Covert, fedett, kifinomult, démoni, na az nagyon van. De ezzel a lénnyel sikerült infót váltani. Nekik ami nekünk a kenyér, a méz, a tej, a víz, nekik az a szenvedés energia, így rakta össze őket az Isten, ez a sorsuk, ők így tudnak létezni. Lehet, hogy tudnának másképp, de alapjáraton így. Mint ahogy mi emberek alapjáraton a teljes állati önzőségben vagyunk. Tehát gonoszság nélkül is nekik szenvedésenergia a táplálék.

Ha valaki elmegy kristálykoponyás gyógyításra, vagy Michael Newton Lelkünk Útja c. könyveiben és angolul az Audible-ön még több hangoskönyvében, kipróbálja a Felsőbb Énnel, Vének Tanácsával való kommunikációt (nem bonyolult), akkor is hasonló élmények vannak, mint az ilyen testetlen ufókkal: tehát hogy egy telepítikus, finom észlelésű információ van, nem úgy látod, mint magad előtt a monitort, hanem nagyon sejtelmesen, nagyon finoman, nagyon jelen kell lenni, nagyon kiüresedett elmével kell lenni.

Ez nagyjából mindenkinek így működik, a profi tisztánlátóknak meg hivatásos távolbalátó kémeknek is, a különbség abban lehet, hogy mennyire tud az ember csöndben lenni mentálisan-érzelmileg, mennyire hiszi el, hogy ez most tényleg van és komoly és létezik, mennyire hajlandó úgy kommunikálni, mintha rendesen egy kommunikációs szituációban lenne, de mégis alázattal, tisztelettel, teljes jelenlétben és jó értelemben kiüresedettségben, illetve aki vizuálisabb alkat, annál az is ad egy különbséget.

Az infók ilyen felsőbb lényektől elsősorban gondolatcsomagokként, zip fájlokként töltődnek le a legtöbb esetben, tehát nem egy belső autonóm rádió szól, hanem finomhallással, nem kifejezetten hallodd, hanem tudod/érzed, azt amit "hallasz".

>>>>> A lényeg a végén mindig az önismeret és a tudatosságbeli-lelki-személyiségi fejlődés, az életvitelben és a másokkal és a vliággal való kapcsolódásban való fejlődés, az interinkarnációs és intergenerácós self-evolúció. <<<<<

Az, hogy van ufó, földönkívüli, ED létező, meg láttam ufót, meg éreztem, meg kommunikálta, oké, tök jó, de a végén mindig az előbb írt bekezdés a végcél és az értelme az egésznek. Ők is ezért engedik meg a kapcsolódást odafentről. Amúgy ők is végzik a maguk dolgát, élik az életüket, segítő szándékkal lépnek át a fátylon túl, service-to-other és önzetlen segítés szándékával.

Ha valaki ártó, rossz szándékkal próbál ilyeneket, vagy alapvetően az életében szeret bosszút állni, haragot tartani, ártani élvezetből vagy sorsura szerepet játszásból, vonzódik a sötétséghez, akkor ne csodálkozzon, ha nem jófej élményei lesznek, akkor tükröt kap a fejlődéshez. Sajnos ezek a dolgok ígyis-úgyis visszacsapnak, rövid és középtávon lehet ilyennek lenni, hosszútávon nagyon-nagyon fájdalmas és kínokkal ékesített vége van, saját ezéleti és interinkarnációs tapasztalat is ez. Jobb jófejnek lenni.
Dr. Steven Greer legújabb filmje megérkezett! Amint hirtelenjében UFO-k kezdik ékesíteni a The New York Times és a The Washington Post címlapjait, a „fake news" és „összeesküvés” mémek korában, hogyan tudjuk értelmezni az ilyen híradásokat anélkül, hogy elveszítenénk a talajt a lábunk alól?..
Exopolitika Magyarország 2020.05.26 10:23:00
Hosszú viszontagságok és technikai nehézségek után.... Önkéntes segítőinknek hála (nekik utólag is és ezúton is nagyon köszönjük a fordításban nyújtott nagylelkű segítséget, továbbá Exopolitika Magyarországnak a technikai segítségnyújtást) végre elkészült az Above Majestic folytatásának szánt, több…..
Az Exopolitika Magyarország bloggal közösen írott ismertetőnkben megpróbáljuk röviden bemutatni/összefoglalni Dr. Steven Greer „Illegálisan Titkosított” (Unacknowledged) címmel újonnan kijött dokumentumfilmjének legfontosabb megállapításait...
Exopolitika Magyarország 2017.06.04 23:24:13
@Domaházy Ákos: A szeretetbe nem tartozik bele a szeretetlenek ténykedéseinek elhallgatása, a leleplezésük elmaradása.

Ha őszinte a kritikád, akkor nektek spiriezó/ökospiritiszta ébredezőknek azt kell megtanulnotok (végigjártam én is), hogy a sötétség része az Életnek, Istennek és nemcsak a szeretet létezik. Legvégső soron nem része, lehet játszani a szavakkal, de itt a Földön nem a legvégső szinten élünk.
Ha kritikázol valakit, ráadásul visszatérően, akkor ismerd el az erényeit is, azt amit jól csinál, különben szimpla destruktív romboló vagy és akkor már a jószándék nem feltételezhető, akkor viszont a blogról való letiltás az ésszerű és érthető.

Ha nem őszinte a kritikád, amit a "thank you újra" sugall, akkor érdemes lenne más blogokat olvasgatnod, ahol szeretetről írnak

Még jobb lenne, ha te magad írsz saját blogot, ahol összekötöd az ufológiát a szeretettel. Ezzel a fingfaragás és locsogás helyett értéket raknál le az asztalra, nemcsak egy destruktív kritikát.
Bőven ráfér a témára a szeretettel való összekötés, annak dacára, hogy vagyunk néhányan, GoodETHungary-vel együtt, akik ezt képviseljük.
Exopolitika Magyarország 2017.10.04 10:57:48
A Világhelyzete megacikke a filmről: vilaghelyzete.blogspot.hu/2017/10/illegalisan-titkositott-unacknowledged.html
(A GoodETHungary filmösszefoglalója alapján, azt kiegészítve néhány gondolattal, főleg a cikk végén)
Az ausztrál Mary Rodwell az ufológia területének bizonyos szempontból talán az egyik legfontosabb ma élő kutatója. Gyerekekkel folytatott kutatásai, és terapeutaként végzett tevékenysége ma már igen jelentősnek mondható, hiszen világszerte több mint 2000 esettanulmány áll rendelkezésére. A katonai…..
Exopolitika Magyarország 2016.10.14 23:07:23
A Mary Rodwell társalapította, földönkívüli élmények kutatásával foglalkozó alapítvány, az experiencer.org alatt elérhető The Dr. Edgar Mitchell Foundation for Researcher into Extraterrestrial Encounters (FREE) több, mint 6000 ember részvételével végez kutatást arról, hogy mi valójában a globális társadalom élménye a Földönkívüliekkel. A kutatás több fázisból áll, jelenleg a mélyinterjúk vannak hátra, a kutatási eredmények jelenleg is több, mint 600 oldalnyi PDF-et tesznek ki: app.box.com/s/d1yuu7ukf2ezghgc6gqmh3o8hl3puyjc
Simon Parkes a Wolf Spirit Radio havonta jelentkező műsorában rendszeres jelleggel válaszol hallgatói kérdésekre. Ezekből állítottunk most össze egy tematikus, sok témakört érintő, és az egyes témákat összefüggéseiben is láttató összefoglalót. Számos, a blogon eddig még nem tárgyalt részlet mellett…..
Randy Cramer-rel, a Marson katonai szolgálatot teljesítő „szuperkatonával” már több írásunkban is foglalkoztunk blogunkon. Randy az utóbbi hónapokban intenzívebb munkatempóra váltott, több interjút adott illetve előadásokat tartott a titkos űrprogramokban szerzett…..
Helyzetjelentés a Titkos Űrprogram Szövetség/Gömb Szövetség legutóbbi tárgyalásáról, a drákonida hüllőkkel és az összeesküvéssel való egyezkedés legújabb fejleményeiről. Felbukkan egy jól ismert személyiség és a Titkos Űrprogram Szövetség megdöbbentő felfedezésről…..
Exopolitika Magyarország 2015.12.21 08:37:49
@Judit Emödi: Rengeteg bizonyíték van, csak nem instant kellene akarni, hanem órák százait beletenni az utánajárásba és megtanulni angolul mindehhez.
Simon Parkes az elmúlt hónapokban „Connecting Consciousness” (Összekapcsolódó Tudatosság) névvel egy önkéntesekből álló csoportot szervezett maga köré. Első közös műveletük - egy egy időben végzett globális vizualizáció és meditáció - a CERN hadronütköztetőjével…..
Cobra az elmúlt évek során már rengeteg információt hozott nyilvánosságra a titkos űrprogramok vonatkozásában. Az alábbi cikkben most megpróbáljuk összefoglalni és egyberendezni Cobra témába vágó közléseinek fontosabb pontjait. Egyes állításai erősen ellentmondanak, mások…..
Exopolitika Magyarország 2015.12.02 22:37:52
A churchofgod.hu/content.php?act=nemzetiszoc -t olvasva ahol a szvasztika van kifejtve, jött a gondolat, hogy nem véletlenül áldozták fel a tibetiek Tibetet azért, hogy a nácik elől Európa megmeneküljön (merthogy tudatosan ők feláldozták a hazájukat Európáért, hogy Hitler vereséget szenvedjen). Lehet, hogy tudtak róla, hogy a titkos űrprogramokhoz és egyáltalán az okkultizmushoz felhasználták az ősi tibeti írásokat és így tudták a karmát feldolgozni. Lehet, hogy a tibeti tanítások nyugatra áramoltatása szintén ennek része. Magasabb szinten lehet, hogy ezért kellett a rossz, hogy ez a jó Nyugatra áramlás mostanra megtörténhessen.
  David Wilcock előadása az Illuminátusok földönkívüli eredetéről, az emberiséget évezredek óta irányító legfelsőbb vezetőkről, és a hüllőkkel kötött szövetségükről. Beszél a titkos űrprogramok és az Illuminátusok kapcsolatáról és a közeljövő eseményeiről,…..
Corey ezen írása sok embernek egyenesen sci-fi-nek tűnhet majd. Elmondja nekünk, hogy a különböző titkos űrprogram csoportok és a velük szövetséges „nem emberi lények” szerint létezik a Mesterséges Intelligenciának egy különleges fajtája, mely jelenleg is megtalálható a…..
Exopolitika Magyarország 2015.05.02 23:10:54
@Exopolitika Magyarország: honnan jut eszembe az Oblivion movie-ból az AI lefelé mutató háromszöge... i.ytimg.com/vi/jShHzTd1IZ8/maxresdefault.jpg
  David Wilcocknak a Conscious Life Expo-n elhangoztt előadása a Titkos Űrprogramról és naprendszerünk 5 millió éves eltitkolt történelméről magyar nyelven pdf formátumban ingyenesen letölthető ezekről a linkekről az Exopolitika Magyarország…..
Corey/GoodETxSG beszélgetése Michael Salla-val a Titkos Űrprogram Szövetség és a Gömb Lények legutóbbi találkozóiról, helyzetjelentés a földönkívüliek közti megállapodások állásáról, a Solar Warden tagjairól és a Cabal közelgő bukásáról, illetve beszámoló a maja és…..