Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lannes

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén októberben már 30 éves lesz 1987 egyik legjobb albuma, az INXS Kick lemeze. Az ausztrál zenekar, az élen Michael Hutchence-szel, egy olyan korongot tett le az asztalra, amiről konkrétan bármelyik dal megállta volna a helyét a listákon - és ez is volt a céljuk, amikor összerakták!..
Bruce Springsteen szeptember 27-én jelenteti meg életrajzi könyvét Born to Run címmel, amit az elmúlt hét év során folyamatosan írt - és amiben először beszél depressziójáról is. Az Egyesült Államok egyik legamerikaibb és egyik legismertebb énekes-dalszerzője bandájával és szólóban is hosszú ideje…..
Május első vasárnapjáról már az ovi óta tudjuk, hogy ha törik, ha szakad, az az anyák napja. Ahelyett, hogy a kertből frissen learatott virágszálakkal feszegetnénk a jóízlés határait, a (részben) anyákról, vagy anyákhoz, de mindenképp a nőkhöz címzett dalokból szedtünk…..
Az első részt imádtam, a második elment, a harmadikból viszont csak néhány jelenetre emlékszem. Így múlik el a dinómánia az évek során, mert egyszer minden kimegy a divatból. Nagyon csodálkozom rajta, hogy Spielberg, aki egykoron nagyon érezte, hogy mit szeret a közönség,…..
lannes 2015.04.22 09:06:45
@Aha, persze:
Örülök, hogy más is így látja. Az elsőt és ezt rengetegszer újra tudtam nézni, a másodikat egyszer láttam, elég is volt.