Regisztráció Blogot indítok
Adatok
külföldiügynök

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Májusban egymást érik a demonstrációk Chicagóban. Civil szervezetek, vallási vezetők és aktivisták közösen lépnek fel a szenátor megszorító intézkedései ellen, amelyek lényegében csak a legkiszolgáltatottabbakat érintik. A civileknek nagyjából egy hónapjuk van meggyőzni a…..
Illinois állam szenátora, Bruce Rauner a napokban nyújtotta be az állami költségvetést, 6 milliárd dollár megszorítással. A kiadásokat csökkentő megszorítások elsősorban a szociális területeket, az oktatást, az egészségügyet és a tömegközlekedést érinti. Egészen…..
A polgármester azt mondja, hogy a város várja szeretettel a migránsokat, mert a bevándorlás csak előnyökkel jár. Felmérést is készítettek. Megkérdezte, hogy nálunk mi a helyzet a bevándorlókkal… ..
A szociális vállalkozás egyik legszebb példája Detroitban a Cass Community flip-flop műhelye. Illegális szemétlerakókból használt autógumikat gyűjtenek össze és készítenek az abroncsból papucsot a vállalkozás munkatársai. Ők munkanélküli, hajléktalan emberek. Korábban…..
Az egykor virágzó, kétmillió lakosú Detroitban ma 650 ezer ember él. Komplett utcák ürültek ki, elhagyott háztömbök sorakoznak a sugárutakon. Az átlagéletkor 59 év, az itt született fiatalok menekülnek. A munkanélküliségi ráta 14%, a fiatalok körében ez eléri a 40%-ot. Az…..
A békaemberek szerint idegen érdekeket kiszolgáló ügynökképzésre mentem Amerikába. Az idegen érdek programban (IÉP) kisebbségi ügyekkel foglalkozó civilek közösség és hálózat építést, érdekérvényesítést, hatékony kampányszervezést tanulhatnak amerikai civil…..