Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harat

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÓVD-magad 10 cukoralternatíva 2016.04.19 18:07:36
Infarktus, trombózis, daganat, cukorbetegség, gyulladások, köszvény, és még sorolhatnánk, mennyi betegség hátterében áll ott a CUKOR...
harat 2016.04.21 09:14:30
@khell: Ehhez képest magáról is ezt állítja , rajta van a dobozán. A konyhámban mind az erithrit, mind a xillit, mind a stivia jelen van, mindhárommal főzök és sütök, kinek ez, kinek az jön be. Nekem pl. egyik se. Nem keverem, mert ismerem mindhármat.
harat 2016.04.21 09:32:47
@khell: Nem mellesleg nem tudok róla, hogy gyógyszer lenne, ha már szőrszálat hasogatunk.
Az Egyesült Államok végre kimondta egy politikailag igen korrekt, hosszú vita után, hogy amit az Iszlám Állam más vallási közösségekkel csinál, az népirtás.  Ez kétségtelenül egy áttörés, bár például a jazidikkal szemben elkövetett genocídium tényét maga az Iszlám Állam sem titkolta. Sőt, az iszlám…..
harat 2016.03.18 17:32:44
@Zb74: Ja, nem akarták áttéríteni, ebben következetes a mohamedán. DE! nem építhettél templomot, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy ha "véletlenül" felgyulladt a templom, akkor nem is állíthattad helyre. Apróbb javításokat sem lehetett tenni . Aki megtette, azt halálra korbácsolták. Ez pont olyan volt mint a mai "békés" mohamedán többségű országok. Mohamedán nem házasodhat más vallásúval, a más vallású házastársnak át kell térnie az iszlámra. A mohamedán vallású nem hagyhatja el a vallását. A többségi mohamedán országokban egyszerűen nincs visszaút. Csak idő kérdése, hogy mindenki mohamedán legyen. Kitérni nem lehet, aki megteszi, az halál fia. Én olvastam valahol Szulejmánról, aki több ezer magyar hadifoglyot fejeztetett le csak ünneplés ürügyén.
„A menekültügy mindent visz” - mondta egy tegnap esti tévéműsorban az egyik résztvevő. Köztünk szólva nem kellett hozzá túl nagy felkészültség. Aki a jelenben él, és ránéz a lapok meg a portálok címoldalára, észreveheti, hogy az országon átzúduló tömegek elsodorják,…..
harat 2015.10.30 09:46:24
@dîszkorzo: A te meg a hozzád hasonlók liberális gondolatai tették tönkre Európát. Ma Európa valóban nem keresztény. Európa ma egy egy gyenge, önmagát megvédeni képtelen, életképtelen valami. Még csak sírni sem érdemes miatta. Inkább az a kérdés, hogy mit tegyenek azok, akiknek van még jövője, fehérek és a zsidó-keresztény kultúra részei. Mert a liberálisokon túl, azért van itt még jónéhány életképes. Ti liberálisok egyenlőre még elnyomtok minket, még mindenhol árasztjátok a dögszagot, de lassan mi is felébredünk, mert az élet él és élni akar, összefogunk és elküldünk titeket oda, ahová valók vagytok: a trágyadombra.
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
harat 2015.09.30 15:26:17
@penumbra1984: Igen, szépen leadod a baloldali sajtó tálalását egy ügyről. A Heti Válasz nem mosdatott senkit. Csak bemutatta, hogyan csináljunk egy képből egy jó sztorit. Nem László Petra személye volt a cikk témája, hanem az, hogy hogyan manipulált az újságíró. Egyébként nem egy kép volt a cikkhez, de az Index, csak azt vágta be, ahol úgy látható, hogy LP megrúgja a férfit. A többi kép tisztán látszik, hogy méterekkel árébb van LP, , azokat nem tette bele, A videó az más kérdés.
Most lenne szükség leginkább egy keresztény hitet védő, határozott egyházfőre, amikor Hágár unokái leplezetlen hódító szándékkal ugranak neki Európa keresztény népeinek. Kőszikla kellene ezekben a nehéz időkben, nem egy celebeskedő öregember. Erdő Péter szelídszavú…..
harat 2015.09.29 14:40:00
@Lurian: Az meg, hogy kit hagy az árok szélén, és kit nem az egy másik történet. A bűnt utálja, de a bűnöst nem.

A megbocsájtás intézménye létezik, szentség, gyónásnak hívják. Egy bibi van vele, csak akkor lép életbe, ha komolyan gondolod, hogy a jövőben nem fogod elkövetni a bűnt. Vagyis megszakítottad a bűnös kapcsolatot. És mégegyszer utoljára neked: a bűnt megveti az egyház, a bűnöst nem. ha nem érted, vagy nem akarod érteni, az a te bajod.
harat 2015.09.29 15:31:47
@Lurian: Szodoma és Gomorra megvan? Az elpusztult város , amit éppen azért pusztít el az Isten, mert két szent embere megszáll Lótnál és éjszaka a helyiek meg akarják ismerni?

Valamiért az emberiség régi közös szabálya, hogy nem fajtalankodunk. semmivel.

Ragozhatod, felesleges, és mondhatod, hogy nem kaptál tőlem semmi választ, ez már a te bajod. Neked is kívánok minden jót, találd meg a lelki békédet.
harat 2015.09.29 14:33:52
@Lurian: Amikor felvállalod a homoszexuális kapcsolatot már megtagadtad a vallásodat. A vallás nem úgy néz ki, hogy mazsolázol, ez tetszik, ez meg nem. Vagy piros pólós vagy, vagy nem vagy piros pólós. álasztanod kell. Vagy katolikus vagy, vagy homoszexuális kapcsolatban élsz.

Ezt ragozhatod még, de Krisztusnak és Pilátusnak egyformán szolgálni nem lehet. Hogy Dzsidát citáljam.