Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeonárdBokréta

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasva a részben közfelháborodást, részben megértést hangoztató kommenteket és cikkeket. Fontos arról beszélni, számít-e valaki kora, és ha igen, mikor, illetve, hogy ki is Rácz Zsófia valójában, mit is jelent az ő jelenléte és pályája.  Induljunk ki az utóbbiból. Rácz Zsófia politikai karrierje…..
LeonárdBokréta 2019.12.18 15:38:46
@werinter: Az élet nem egy hőstörténet. Jó reggelt!
     Közelmúltbeli, főképp Thaiföldre és a Fülöp-szigetekre koncentráló utam során talán a thai Koh Samui szigete nyűgözött le leginkább. Ez azért is furcsa, mert majd` öt éve, 2013 telén már jártam ezen a szigeten és bár panaszkodni természetesen nem szeretnék, tömegektől hangos, zsúfolt…..
LeonárdBokréta 2017.08.09 17:35:50
@dunántúli gyerek: halyó b+, az...
Break on through to the... Szétdiszkósított változat üvölt a hangszórókból, nem is a dal, csak a riff, trendi cicusok és pasik táncikálnak rá a VIP-ben. Sokan tényleg kölyökmacskák még, 16 évesek, ha lehetnek. Apu gazdag, megvette nekik a VIP-jegyet. Egy ideje lehet venni is. Próbálom elhessegetni…..
LeonárdBokréta 2016.08.19 11:22:45
Sokszor írtátok már a kommentjeitek ezreiben, hogy nem fordítunk kellő figyelmet arra, hogy az informatika varázslatos világában nem szabad egyszerűen leegyszerűsítve a szereplőket "informatikusokról" beszélni. Rengeteg szakterületre ágazott el az elmúlt évtizedekben a szakma, itt az ideje,…..
� #porsche #porsche911 #porschecarrrera #porschecarreras #aberki a berki �� (@berkikrisztian) által közzétett videó, 2016. Aug 1., 15:50 PDT Tényi István az a pali, aki mindenkit feljelent, ha szerinte olyat tesz, ami nem fér bele a törvényes keretekbe. Fideszes ugyan, de ez nem érdekli,…..
LeonárdBokréta 2016.08.05 13:05:12
@Ula: "Gondolom Tényi-seriff nem feledkezik meg a FIDESZ és barátai által ellopott, elsikkasztott milliárdokról sem"

Ezt nevezik jól fejlett monomániának.
Dermesztő írás jelent meg kedden a magyarnarancs.hu-n. A „ligetvédő” rasztafári, Komáromy Gergely (művésznevén Gregory G Ras, édesjóistenem) körbenyalogatásának dokumentuma több szempontból is fájdalmas. A műfajilag behatárolhatatlan betűhalmazban, amelyet a Narancs interjúnak titulál, ilyen…..
LeonárdBokréta 2016.07.13 18:42:55
@aL__Ex:
" Lehet ugyanis az anarchizmusról is nagyon nagyon értelmes párbeszédet folytatni."

A hüvelygombáról is. Persze, lehet, de minek?
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
LeonárdBokréta 2016.04.01 16:17:41
Vendégszerzőnk, Böcskei Balázs politológus írása   A „liberalizmus válságáról” reflexiót írni lassan kezd olyan kézenfekvő lenni, hogy érdemesebb lenne inkább a „liberalizmus kríziséről való beszédmód” válságáról beszélni. Éppen ezért a Magyar Nemzet…..
LeonárdBokréta 2016.02.12 18:56:35
@Geo_: Kicsit olyan érzésem van mintha a baloldali vendégszerző tett volna egy rövid, meglehetősen kötelességszagú kitérőt a konzervatív politikai filozófia felé.
„Kezdetben egész kótyagos voltam, és nem is tudtam, hogy zuhanok.Megzavarodott érzékeim egymásnak ütköztek, mint macskák a zsákban. Nem tudván, hogy zuhanok, nem féltem a zuhanástól. Csak émelyítetta zűrzavar. Aztán hozzászoktam. A megszokás unalmat szült. Unalmambanaz unalom…..