Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerizson

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, olyan dolog indul jövő hét hétfőn, amilyen itt még nem volt: az AMC és a Comment:com közös játékában egy szerencsés olvasónk kétszemélyes Los Angeles-i utat nyerhet majd, és még csak zombikat sem kell ölnie érte. Hogy pontosan mit kell tenni a nyereményért, azt…..
gerizson 2015.09.07 16:08:25
Stephanie Corneliussen, a Mr. Robot egyik szereplője tök olyan, mint a fiatal Jolie. A sorozat meg istenkirály első évadot produkált (az évadzárót már lehet tölteni), remélem a második is ilyen jó lesz. ..
Szeptemberben debütál a TV Paprikán a csatorna két új, saját gyártású műsora, melyek azt képviselik, hogy az étkezés élmény, amely még inkább igaz, ha már az ételeket sem egymagunk készítjük el. A TV Paprika mesterszakácsa Bede Róbert idén az országot járja, míg a két…..
A Vikingek a History Channel egyik legsikeresebb sorozata, a harmadik évadra szépen feltornázta a nézettségét is, és ugyan a díjkiosztókon még mindig figyelmen kívül hagyják, de sokkal minőségibb, izgalmasabb sorozat, mint a jelenlegi drámakínálat nagy része. A sztori egyik…..
gerizson 2015.09.07 13:36:30
@Old Shatterhand is Dead: aki meg nem nézte eddig, hátha kedvet kapott.
comment:com A nap képe 2015.08.23 11:00:00
..
gerizson 2015.08.25 13:57:52
@Sigismundus: ha neked ő VV Bécire hasonlít, akkor baj van.
Ritkán dicsérünk magyar címeket, de a Coolon hamarosan bemutatkozó The Americans magyar címe nagyszerű lett, csak gratulálni tudunk a hidegháborús kémsorozatot magyarítóknak, és nem, nem…..
Amikor úgy két hete kiderült, hogy az NBC a harmadik évad után nem kér több epizódot dr. Hannibal Lecter kalandjaiból, még bizakodóak voltunk, talán egy kicsit túlságosan is, bíztunk a Sony gyártásban készült sorozat esélyeiben az USA nélkül is, de úgy néz ki, hogy ha az…..
gerizson 2015.07.07 20:18:38
@baggins21: szóval 3 részből lejött, hogy szar az évad?! hmm
Bezony, a Southlandből (is) ismert King állandó szereplő lesz a második évadban, aminek tessék csak nagyon lelkesen örülni, mert az egyik legtehetségesebb fekete színésznőről van szó, akit simán jelölni kellett volna Emmy-re minden Southland-évadban. A sorozat egy ún. kreatív…..