Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SASSZEM1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan a piálás nem csak a szervezetünkre, hanem a pénztárcánkra is igen károsan hat, egy-két pohár szép bort azonban én sem vetek meg egy fárasztó, munkával töltött hét után. A minőség (ez alatt borászatban, szőlőből készült bort értek) persze nekem is fontos, viszont…..
A Ringstrasse Bécset a világvárosok közé emelte. A széles, impozáns bulvár egyike a világ legszebbikének. A dicsőség részben a zsidó bankároké, vállalkozóké. Nélkülük nem lenne a Ringstrasse az, ami. 150 éve még bástyák és várfal állt a bulvár helyén, mely beszűkítette az itt élők mozgásterét és…..
SASSZEM1 2015.05.27 17:46:07
Azokkal a könyvekkel, filmekkel, sorozatokkal általában nincs bajom, ahol a realisztikus kezdésből úgy jutunk el a tökéletesen szürreális végpontba, hogy mindent cseppenként adagolnak és centinként hagyjuk el a valóságot. Ha a Scorpion kísérletet tett volna erre, minden más lenne,…..
SASSZEM1 2015.04.22 16:40:04
Kemény megpróbáltatásoknak tette ki magát az a nő, aki tudatosan ment feleségül egy erős visszaesőként jellemzett pedofil hajlamokkal rendelkező férfihez. Most abszurd módon védi felnőtté váló gyermekét férje beteges gusztusától. A devoni nő nem kisebb feladatot vett a…..
SASSZEM1 2015.04.22 02:52:55
  Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy…..
SASSZEM1 2015.04.22 02:50:53
Ebben a muffinban tényleg semmi nincs, amit ne ehetnél. De miből is van, ha semmi károsat nem tartalmaz? AVOKÁDÓBÓL Hozzávalók 1 avokádó 3 tojás 1 zsírszegény natúr joghurt (laktóz mentes) édesítő  4 e.k. kakaópor 50 g csokis protein 30 g liszt (én barna…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Szeretnék érdeklődni, mégis hogy…..
Szó se róla, rendkívül szellemesre sikerült a vitacikként aposztrofált bejegyzés. Viszont sikerült pontosan abba a majomcsapdába belehullania a szerzőnek, mint azoknak, akikre a homokot lapátolja..Ugyanis amire az írás végül kihegyeződött - számomra meglepően, ugyanis az erős…..
SASSZEM1 2015.04.21 12:42:45