Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nevu Sere

2 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sex user Vége 2012.09.12 09:27:59
Töröltem a blogot, 4 év mind a 40 posztját [a legutolsót kivéve], a többszáz kommenttel együtt. A szégyenérzet nem szűnik, hanem egyre erősödik. Puritán, "titokmentes" életmódomat viszont sikeresen tartom - még mielőtt sokan azt mondanák, hogy inkább dugjak egy jót, elmúlik,…..
Nevu Sere 2012.09.28 00:07:54
@pittscards: 2. kérdésedre a válasz: "csak" partneri viszonyban nem szeretnék lenni. Inkább egyedül.

Amennyiben az egyéjszakás szexet gyakorló nő [férfi?] "lazának" számít, akkor számomra ez egy negatív fogalom.

A jelzőkkel finomabban bánnék. Egy tiszta életet élő ember [nő] már csak azért sincs "megnyomorítva", mert az utat ő maga választotta. A szexuális [=negatív] élményekből való testi és lelki [!] szabadulás egyfajta megtisztulás, a legkevésbé sem tesz tönkre. Ellenben azzal, amikor valaki ráébred [nem föltétlenül nő], hogy addig egy szexuális eszköz volt, a lelkét pedig kihasználták [átverték], hogy szerelmes gyengeségében egyre mocskosabb dolgokra mondjon igent, melyet azután már soha nem fog elfelejteni.

Összességében magamat okolhatom, ami persze nem enyhíti a történések súlyát. A történetét, mely örökre bele van írva az életem könyvébe. Jóvá tenni már nem tudom... de ez még mindig nem nyomor, mert a további lapokat a megbánás, jóra [tisztára] való törekvés írhatja szebbre.
Nevu Sere 2013.02.02 20:48:14
@Pirx: Köszönöm a jókívánságokat.

Számomra nem derült ki, hogy jó, ezért én nem sajnálom, hanem inkább szerencsésnek érzem magam.

Már gondolatban is kizárom a szexet, lassan 1 éve nem maszturbáltam [már a leírása is idegen], rég éreztem magam ennyire szabadnak. Nem vagyok a rabja, nem irányít, nem zsarol. Csodás érzés..
Nevu Sere 2014.02.24 22:39:38
@pittscards: Most újraolvastam a kommentet, idelátogattam, írt-e még valaki. Én most biztosan reagálnék az utolsó mondtodra, ami eddig elkerülte a figyelmemet: hát erre jó a vallás! Ott nincs partner. Találkoznak, megbeszélik, összeházasodnak. Nincs pardon.

"Önmegtartóztatásom" [valójában önmagam újraelfogadása] azóta is tart, már években mérhető, hogy minden szinten kizárom blogom tárgyát a mindennapjaimból. El szeretném mondani, mert képes rá az ember, az az ember is, aki már megélte az egészet, és a pillanatnyi testi örömöknél sokkal tartósabb, mélyebb boldogságot képes adni.

Már várom a kérdést: nem, nincs még "apajelölt". Maholnap 40 vagyok... így már inkább a lemondásra kell erősítenem. A gyermekről való lemondásra. Ez fáj, de ezt sikerült az életből kihoznom. Úgy, hogy ép maradtam. Ez fontos.
Eddig nem tapasztalt erő lakozik abban, amikor eldöntöm, és maradéktalanul meg is valósítom, hogy kizárom a szexet, sőt, az erotikát is az életemből. Nem, nem lettem apáca, nem vagyok az a típus, távol áll tőlem a konzervatív hitélet. Sőt, inkább feminista vagyok, és szerintem…..
Nevu Sere 2012.01.22 18:44:57
@pittscards: Mire 60-65 éves leszek, bizonyára lesz már technikai módja, hogy ne az útpadkán múljak ki szenvedve. Vagy meg sem érem.

Ha a mindennapi szex szükséges hozzá, hogy legyen kihez fordulnom [milyen optimista föltételezés...], vagy hogy a gyerekeimet gondozásra bírjam, akkor inkább a bizonytalant [ijesztőt?] választom hátralevő életemre, és kizárólag magamért felelek a család szövevényei helyett [persze a unkámban ma is felelős vagyok - de ez inkább életfeltétel, mint egy utód, vagy társ, ami időzített bomba is lehet].

nem tudom, válaszoltam-e a kérdésedre, de ezen természetszerűleg túlestem már, jelenleg erősnek érzem magam, birtokában egy "titoknak", és képes vagyok tartalmas, hasznos, boldog életet élni. A lényeg, hogy nem félek. Így nem.
Nevu Sere 2012.08.20 01:28:41
@titokmacsek: Lehet. Kevés dologhoz kell nagyobb akaraterő, mint lemondani - mindenekelőtt a maszturbálásról. A tényleges szex elutasítása csekély dolog: távol tartom a potenciális alakokat. Tiszta vagyok és boldog. Visszataláltam a valláshoz, tartozom valahova, és lehet, hogy hamarosan gyerekem is lesz - de ott nem a szex lesz a lényeg. Létező ösztönöket fojtok el, de éppen azért, mert kultúrával rendelkező embernek érzem magam, nem pedig egy állatnak.
Nevu Sere 2012.09.12 09:29:44
@titokmacsek: Nem, a kultúra szót csak azért használtam, mert az ember képes maga eldönteni, mit kezd az ösztöneivel, szexualitásával.

A 2. bekezdésedben kimondtad a lényeget. Neked is szép napot!
szexmesék szexteszt 2009.10.28 17:56:00
időnként az emberek hajlamosak mindenféle teszteket kitöltögetni, hogy ezek eredményéből különböző következtetéseket vonjanak le, amit az esetek többségében magutól is tudnának :Pa napokban én is jó pár szextesztet töltöttem ki a neten, azért hogy megtudjam a…..
szexmesék új style 2009.10.15 14:53:00
talán feltűnt a rutinosabb olvasóknak a stílus váltás. remélem egyetért velem mindenki, hogy egy egészen új, magasabb minőségi színvonalat sikerült összehozni, egy fél napos munka árán. :) azt, hogy stílust váltsunk több dolog is indokolja: - volt időm, erőm és kedvem végig…..
szexmesék macho 2009.08.06 20:29:00
Maga a szó spanyol eredtű, jelentése: kan, hím. Vérében van a hódítás, és a kérkedés :) és hogy kell-e ez a pasi a nőnek? naná :D ideig- óráig :P 10+3 parancsolat a macsónak:1. Ne bízz senkiben. 2. Ne állj háttal az ajtónak. 3. Ne beszélj sokat. 4. Mindig nézz a hátad…..
kicsit régebben, mint nemrég említettem a nagy felsorolás közepette egy igen kusza fonalat. egy 34 éves pasi, feleség, gyerek.. amit akarsz.. lelkes levelezésbe bonyolódtunk, immár két hónapja. de lehetőség szerint kerültem a találkozókat, mert annyira nem vonz a téma. ellenben az…..
FérjBlog Hűség 2009.06.04 07:25:00
Definíció szerint állhatatos, kitartó ragaszkodás. A hűtlen pedig az, aki a hűségre tett ígéretét szegi meg.Érdekes, mert nagy általánosságban mindenki arról beszél, hogy a megcsalás hűtlenség. Pedig nem az. Hűnek a másikhoz, pontosabban a kapcsolatunkhoz lehetünk. Attól,…..
Ez is a pornóból jött. Régen talán senkinek nem jutott eszébe, hogy azzal játszadozzon, hová is kerüljön egy-egy menet végén a sperma. Mostanában külön kategóriák születnek az egyes elhelyezési módokra.De lássuk, mik a lehetőségeink - a teljesség igénye nélkül.-…..
szexmesék A gyönyörű nő 2009.05.23 13:12:24
3 évesen: Amikor tükörbe néz egy királynőt lát. 8 évesen: Amikor tükörbe néz Hamupipőkét látja. 15 évesen: Amikor tükörbe néz egy rémséget lát (Anya, ilyen fejjel nem mehetek iskolába!). 20 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány,…..
Fiatal pár, első közös napjukon. Férj: - Drágám, most, hogy összeházasodtunk és együtt fogunk élni, elmondanám miheztartás végett, mik a sztenderd programjaim: hétfőn este, munka után a kollégákkal szoktunk kicsit tekézni. Kedden este teremfoci van, szerdán a…..
szexmesék női logika :) 2009.03.22 20:15:02
Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nemtolakszom előre a jegykezelőig, inkább megkérek egy nőt, hogylyukassza ki nekem a jegyet. De hogy szólítsam meg, "te" vagy "ön"? Azutolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik.Alaposabban megnézem,…..
Nevu Sere 2009.03.25 21:43:01
szexmesék a kísértés 2009.03.17 19:15:00
van egy órám, hívjuk GÁZnak. 2 előadó tartja, Okat az elméletet, Lex pedig a géptermes részét. Okat 30as átlagos pasi, nem egy rossz bőr, h ilyen közönségesen fejezzem ki magam :P teljesen normális, korrekt oktató.Lex, hát ő már más tészta, alapból egy öntelt bunkó, egy…..
Fenyegetőztem, hogy leírom, mi minden változott meg bennem a terhesség-gyerekszülés után. Nos, a testi dolgokról nem ejtenék szót, kötetnyi irodalmat lehet róla elolvasni. Engem sokkal inkább meglepett, hogy mennyi lelki változás esik meg az ember lányával, ha gyerekszülésre adja…..
szexmesék off topic post :) 2009.03.04 15:20:00
Egy ügyvédnek sosem szabad megkérdeznie a tanút, ha nincs felkészülve a válaszra. Egy kisvárosban zajló perben az ügyész behívta első tanúját, egy idős nagymamát. Odalépett a tanúhoz és megkérdezte tőle:-- Takács néni, ismer engem?Mire a hölgy:-- Persze, hogy ismerlek.…..
Nevu Sere 2009.03.05 23:13:29
Margit 27 éves textiltervező. Szereti az életét, szereti a munkáját, de amit a legeslegjobban szeret, az a kapcsolat, amiben immár két és fél éve él. Kristófot egy társasutazáson ismerte meg, a férfi az utazási iroda megbízásából volt a szállodában, mint programszervező.…..
Gondolom, sokaknak volt már részük hármas szexben, vagy vágynak a kipróbálásra!! (2 lány + 1 fiú) De hogyan is lehet ezt JÓL csinálni????Az a baj, hogy a mai fiataloknak, nincs elég szexuális kultúrájuk!!! És, mint mindenhez, ehhez is hozzá tartoznak az érzelmek!!! Az itt a fő…..
szexmesék ha olvasnád! 2009.02.14 18:39:00
ez a post kicsit eltér a többitől, igazából valaki olyannak szól, aki remélem sose olvassa el, vagy ha mégis akkor végre dönt valamit, bármit.ez a mai nap, ez a bálintnapi szarság, ez az oka annak, h ennyire csoffadtul érzem magam.mindenki olyan szerelmes és boldog, és együtt…..
sokszor halljuk, hogy a szex témájának megközelítése milyen bonyolult. de mitől is bonyolult? attól h a fejlett európai kultúra gyökereit letaposva, tabunak nyilvánította a kérdéskört a középkor táján a vallási fundamentalizmus elterjedésének légköre. így még a ma már…..