Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barna Ági

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad, hogy minden egyes bolygó ural egy napot? És ha azokat a minőségeket, amiket egy bolygó képvisel, tudatosan alkalmazod, akkor sokkal harmonikusabban tudsz együtt élni a természettel?   És miért ne akkalmazhatnád ezt a tudást akár párkapcsolatodban is?   Ebben a bejegyzésben erre adok…..
Barna Ági 2016.04.01 23:18:04
@hbogi87: Köszönöm, örülök, hogy tetszett. :)
  A képen egy védikus asztrológiai kompatibilitás ábráját láthatjátok. Mint láthatod, rengeteg adat áll rendelkezésre. De nyugi, nem kell, hogy értsd, mi van oda írva. :-) Természetesen nem szolgáltattam ki korábbi ügyfeleim adatait ide, hanem kitalált adatokkal kreáltam Neked ide egy ábrát,…..
  Az ünnepek alkalmával, ahogy egy kicsit lecsendesedünk, végig gondoljuk az elmúlt időszakot, az egész évet. Ilyenkor gyakran gondolkodunk el azon, miben voltunk az elmúlt évben sikeresek, és mi az, amit nem tudtunk megvalósítani. Az ünnepi stresszben talán veszekedtünk is…..
Az ünnepeknek, főleg a Karácsonynak, első sorban a befelé fordulásról, az egymásra figyelésről, a közösen eltöltött időről kellene szólniuk.   Ehelyett mit csinálunk? - Stresszelünk, milyen ajándékot vegyünk, mennyit, milyen értékben. - Rohangálunk az üzletekben,…..
    A nők párjuktól, férjüktől gyakran kérdezgetik: „Szerinted kövér vagyok?” „Nem túl nagy a fenekem?” „Nem túl kicsik a melleim?” „Szerinted nem túl vastag a bokám?” De jajj annak a férfinak, aki őszintén mer válaszolni!             Ha férfi…..
    A Nap az összes bolygó közül a legnemesebb, ő képviseli az uralkodót, a királyt, a bolygók udvartartásában. (A Hold, mint a párja, pedig a királynő.) Mint a jó királyoknak, a Napnak egyik legfontosabb pozitív tulajdonsága, hogy következetes és kitartó, hiszen van…..
  A kép forrása: https://gailheartoflove.wordpress.com/tag/moon/   A Hold jelképezi minden egyes ember horoszkópjában az érzelemvilágot, a változásokat. (És még jelöli az elmét, az anyát, a táplálást, gondoskodást, és az utazást is.) Nem is csoda, hiszen ha felnézünk az…..
Ha a posztod szövegében szeretnél elhelyezni egy linket, (akár külső oldalra, akár az egyik blogbejegyzésedre mutatót) a következőket kell tenned: Jelöld ki a szöveget: Majd miután kijelölted, kattints a "Link beszúrás" gombra: A felugró ablakban pedig írd be a megfelelő…..
Egy-egy poszt terjedelme egészen pontosan 65535 karakter lehet. Ez nem azt jelenti, hogy pontosan ennyi betűt írhatsz be egy posztba, mert nem ennyire egyértelmű a dolog. Amennyiben sok szöveget, sokféle formázással (és egyéb elemekkel, például felsorolás, behúzások, stb...) írsz…..
Barna Ági 2015.08.30 09:54:19
@Minnesota: Ilyen problémám nekem is volt. Nem lehet, hogy máshonnan másolsz be szöveget, vagy képeket? Nem ekkor jelent meg ugyanez a probléma, és én is itt valahol kaptam ezt a tippet. :-)
Cate Blanchett (Blue Jasmine, 2013) - nárcisztikus személyiségzavar Az, hogy valaki neurotikus figurát játsszon egy Woody Allen-filmben, az nem újdonság, az az érzékenység és energia azonban, ami Blanchett alakítását jellemzi, még allen-i mércével mérve is figyelemre méltó.…..
Habár fejlesztésnél maximálisan arra törekedtünk, hogy a legegyszerűbb legyen egy blog, illetve egy poszt létrehozása, mégis vannak, akiknek ez nehézséget okoz, nekik szánjuk ezt a posztot. Első lépésként hozz létre egy Indapass felhasználót, az Indapass egy köztes szolgáltató, ami az összes Indás…..
Barna Ági 2015.06.03 14:25:46
@polgarz: Köszönöm szépen, így most már minden sikerült: fent van a szöveg, és sikerült a képet is beszúrni. :-) Így utólag, ahogy írtad a tippeket, minden olyan banálisnak tűnik, azt hiszem, most már a továbbiakkal is boldogulni fogok. Este fáradtan, vagy gyorsan a kislányom alvásidejében akartam ezeket intézni, így elsiklottam pl. a "kép beszúrása" jel mellett is. Köszönöm szépen segítségedet és türelmedet kezdő kérdéseimhez. :-)