Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StirnerMax

311 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Messziről jött ember azt mond, amit akar – tartja a mondás, ám nem hinnénk, hogy a kínai vezetés nem nézett utána a magyar gazdaság állapotának azelőtt, hogy Orbán Viktor az ázsiai szuperhatalom területére tette a lábát. A magyar kormányfő szerint ugyanis Kína azért akarhat velünk üzletelni, mert ha…..
Gőgös Zoltán és a szocialisták voltak azok, akik nem kártalanították a Baumag, a Hajdú-Bét, és a Globex károsultjait, sőt a pénzügyi rendszer meggyengítésével lehetővé tették a brókercsalásokat. A Fidesz-kormány nemcsak feltárta az évtizedes pénzügyi korrupciót és…..
A magyar édesanyák és gyermekes családok helyzete a Gyurcsány-kormány alatt volt lesújtó, amikor megduplázták a munkanélküliséget, a személyi jövedelemadót, a rezsit, devizahitelbe taszították a családokat, elvették tőlük a családi adókedvezményt és a hároméves…..
Hazánkban drámai mértékű a daganatos betegségek okozta halálozás. Ennek jelentős része abból adódik, hogy a diagnózist késve állítják fel. Mindeközben újabb 430 milliót költene a kormány luxus-autóbeszerzésekre. Ebből az összegből 20 ezer életmentő CT- vagy 10…..
Vlagyimir Putyin orosz elnök fenyegető hangnemben emlékeztette Magyarországot a paksi bővítéssel kapcsolatos szerződésre, amikor a Roszatom vezérigazgatójával tárgyalt Moszkvában. Orbán Viktor - Putyin hűséges csatlósaként - a fenyegetés óta csendben lapít, ez pedig…..
A Fidesz mindössze százmillió forintot készül arra fordítani, hogy ötven magyar fiatalt hazahívjon külföldi kényszeremigrációjából, eközben közel egymilliárdot költene el a bevándorlásról szóló konzultáció provokatív és igazságtalan kérdéseire. Ez súlyos…..
A Save The Children 2015-ös jelentése szerint Magyarország az anyák helyzete szempontjából az első 50 helyezettbe sem fért bele. A jelentés kiemeli az anyák és gyerekek magas halandóságát és a nők politikai képviseletének gyengeségét. Orbán Viktor és pártja voltak azok,…..
Az LMP szerint Putyinék legfrissebb nyilatkozata újabb bizonyíték arra, hogy a paksi bővítés egy trójai faló, amelyen keresztül Putyin – Orbán Viktor hathatós közreműködésével – az Európai Uniót teszteli. A projektben Magyarország könnyen nagyhatalmak játékszerévé…..
A keleti nyitás egyetlen eredménye, hogy Vlagyimir Putyin most rajtunk keresztül szeretné megvívni csatáját az Európai Unióval. Orbán Viktor az Európai Unió többszöri figyelmeztetésére sem értette meg, hogy nem kaphatunk engedélyt a Paksi Atomerőmű orosz bővítésére…..
Czibere Károly, az EMMI szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára az Országos Fogyatékosságügyi Tanács legutóbbi márciusi ülésen elhangzottaknak megfelelően meghívta a grémium tagjait. Az államtitkár köszöntő beszédében elmondta az…..
A Magyar Ápolási Egyesület azon célokat, melyek az ápolók/szakdolgozók munkabérének és munkakörülményeinek rendezésével kapcsolatosak támogatja. A támogatás kifejezésére a fekete szalag viselését elfogadhatónak tartja. Munkaidőben a fekete ruha viselését elutasítja.…..
A Vályogvető közfoglalkoztatási mintaprogram keretében négy önkormányzati bérház épült a Somogy megyei Bárdudvarnokon. Az épületeket Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára adta át. A házak – amelyek helyben készített vályogtégla…..
A Quaestor károsultak, a postahivatalok mellett, 26 kijelölt kormányablakban is benyújthatják kárigényüket. A kárigényének bejelentésére 2015. május. 6-tól 2015. június 5- ig van lehetőség a kormányablakokban. A kormányhivatalok vállalták, a postai szolgáltatások…..
A Párbeszéd Magyarországért nemrég javaslatot nyújtott be a viziközmű-ellátásról szóló törvényhez annak érdekében, hogy az államnak illetve az önkormányzatoknak kötelező legyen ivóvizet szolgáltatni minden bejelentett állandó lakcímen levő háztartásba. Ma az…..
Szégyenletes színjátékot játszott kormánypárti felkérdező és Balog Zoltán miniszter a Parlamentben a huszártelepi iskola ügyében, amikor a jogvédőket és a Demokratikus Koalíciót támadta. Érveik hamisak és álságosak. Milyen döntési szabadsága van a szülőknek akkor,…..
Megszégyeníti a luxusban élő brókerkormányt, hogy a Magyar Tudományos Akadémia tagjai gyűjtenek felajánlásokat az éhező gyerekek javára. Ez az akció is bizonyítja, mennyire valótlanok azok a fideszes nyilatkozatok, amelyek letagadják, illetve megoldottnak hazudják a…..
Miközben Mészáros Lőrinc Orbán Viktor strómanjaként már több mint 3000 hektár földterület fölött rendelkezik, a brókerkormány pártjai még csak beszélni sem hajlandók arról az MSZP által benyújtott határozati javaslatról, amely üvegszerűen átláthatóvá tenné a…..
Tisztelt Miniszter Úr! Április 30-án tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a paksi bővítés kapcsán nem folyik semmilyen eljárás Brüsszelben, "leszámítva Jávor Benedek EP-képviselő bejelentéseit, valamint néhány más magyar bejelentést. Ha megtisztel a…..
Az Amerikából korrupciógyanú miatt kitiltott Vida Ildikó vezette adóhatóság naponta bizonyítja politikailag motivált működését. A NAV saját szégyenlistáján ismeri el, hogy futni hagy több tízmilliós köztartozásokat felhalmozó kormányközeli üzletembereket és…..
A tragikus magyar jövedelmi helyzet görbe tükre lehetne, hogy a leggazdagabb magyarok is szegénynek számítanának Ausztriában, nem beszélve a legnehezebben élők millióiról. A statisztikák szerint a magyar emberek munkája éri az egyik legkevesebbet Európában, hazánk már a…..
A PM szerint Orbán Viktor a saját fantomjaival hadakozik, amikor a nagybirtokok terjeszkedésének korlátozását hirdeti meg, hiszen a nagybirtokok dominanciája éppen az előző Orbán-kormány döntéseinek következménye. A kormányfő az előző ciklusban korántsem volt ilyen…..
Hétfőn nyilvánosságra került, hogy az Országgyűlési Őrség számára 10 millió forint értékben szereztek be elektromos sokkolókat. A beszerzés már csak azért is meglepő, mert az Országgyűlési Őrség parancsnokának néhány héttel ezelőtt tartott bizottsági…..
Teljesen mindegy, miket ígérget Korózs Lajos a nyugdíjasoknak, ha rajta és a szocialistákon múlik, akkor ma már nyugdíjellátásuk se lenne az időseknek. A szocialisták IMF-hitel nélkül ugyanis már a nyugdíjakat se tudták volna fizetni, mert a nyugdíjkasszát az összeomlás…..
A Gyurcsány-kormány alatt zavartalanul zajló összes brókerbotrány ügyében folyik a nyomozás. Teljesen hiteltelen és felháborító, hogy azok akarnak vizsgálódni az évtizedes pénzügyi korrupció ügyében, akik kormányzásuk alatt törvényekkel, állami hitelekkel és…..
Varju László, a DK Országgyűlési képviselője napirend utáni felszólalásában hívja fel a kormány figyelmét a DK szociális programjára. A Demokratikus Koalíció törvényjavaslat formájában nyújtja be programját, amelyet legkésőbb az Orbán-kormány bukása után be fog…..