Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laciiiii55

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszerváltás utáni magyar politikai legsúlyosabb egyénisége kétségtelenül Rapcsák András, egykor hódmezővásárhelyi polgármester és egy időben országgyűlési képviselő volt. A meglehetősen harcias stílusáról ismert kereszténydemokrata politikus környezetében kezdte bontogatni szárnyait az a Lázár…..
A vártnál szorosabban alakult a verseny a két fő jelölt között, de végül behúzta a választást az eddigi főpolgármester...
Tekerés közben Itt a fal 2020.12.01 20:06:40
Ha jól sejtem, a FIDESZ-ben most nagyon komoly brainstorming folyik, hogy kerüljenek ki abból a slamasztikából, amibe Orbán Viktor belekormányozta a pártot. Biztosra veszem ugyanis, hogy ami Szájer Józseffel a napokban történt, az nem a véletlen műve. Azt, hogy Szájer melegbárokba jár, már régóta…..
Még van esélye arra, hogy megnyerje a Brüsszel elleni következő csatáját, de az már egészen bizonyos, hogy minden hitelét felélte Orbán Viktor az európai politikai közösségen belül. Kicsinyes bosszúja azokkal szemben, akik számon akarják kérni rajta az EU alapértékeinek tiszteletben tartását arra…..
A német szociáldemokrata Friedrich Ebert Alapítvány és a Policy Solutions felmérése szerint a magyarok több, mint 73%-a támogatja a Feltétel Nélküli Alapjövedelmet — mondta Bíró-Nagy András, politológus a  "Zöld baloldali politika lehetőségei Magyarországon" kiadvány bemutatóján. ..
Laciiiii55 2020.10.22 21:05:00
Az Index gyors halála és a Magyar Szó zombi-élete Felmondani induló szerkesztőség (Fotó: Bődey János) Miért nem nyúljátok le az újságot? – tette fel a mellbevágó kérdést bő tíz évvel ezelőtt az egyik budapesti médium vezetője, amikor frissen kinevezett Magyar Szó-főszerkesztőként sorra látogattam…..
A független filmesek által készített riport magyarázatot ad a kérdésre, hogy miért sújtotta New York-ot toronymagasan legsúlyosabban a COVID-19 járvány a világon. Az egyik ok a talán magyarnál is borzalmasabb kórházi állapotok: különösen a katasztrofális statisztikákat felmutató Elmhurst kórházban,…..
Laciiiii55 2020.06.15 07:56:52
@A kiló nem százat jelent.: látom 444en a zaklatási ügye óta eltakarított Havast is sikerült előhozni megmondóemberként.
Laciiiii55 2020.06.15 11:27:31
@A kiló nem százat jelent.: milyen lenne ha szeretnél személyeskedni
Laciiiii55 2020.06.15 11:35:59
@Serény Vélemény: www.getfootballnewsfrance.com/2020/montpellier-midfielder-junior-sambia-is-discharged-from-intensive-care-after-fight-against-covid-19/ néha hallani olyat, hogy afrikai focista nem a valódi korát vallja be, de ő francia születésű, tényleg 23, szerintem eléggé sportember. Szerintem sem olyan, mint egy nátha.
A svédek a nyugati világban meglehetősen szokatlan módját választották az új koronavírus-járvány elleni védekezésnek. Anélkül, hogy most ebbe részletesebben belemennék (elvégre a blognak ez nem profilja), a lényeg az, hogy a svédek jóval kevésbé voltak szigorúbbak a korlátozásokkal, mint akár a…..
Férfi - és apaszervezetek közös állásfoglalásukban bírálták az Isztambuli Egyezményt amiatt, hogy az diszkriminálja a férfiakat. Alighanem tevékenységük eredményeképp is az elmúlt időszakban a sajtó több esetben is foglalkozott azzal, hogy az Isztambuli Egyezmény hogyan érinti a férfiakat. Ennek…..
Laciiiii55 2020.04.15 13:20:40
@Advanced Flight: köszi, hogy jól bemutatod mi a probléma ezzel az egésszel. A csökött agyuak ezt fogják fel belőle, nő = áldozat, férfi = bántalmazó.
A történelmet mindig a győztesek írják - mondta Napóleon, és milyen igazan. És a történelem talán egyetlen igazi győztese az nem más, mint az Amerikai Egyesült Államok. Azonban - a filmekkel ellentétben - még nekik sem volt makulátlan, fényes diadalmenet a történelem útja. Éppen ezért kerestem olyan…..
Nem is a pénz a legfontosabb dolog korunk emberének, („tisztelet” a kivételnek persze), de még csak nem is a materialisztikus javak. A 21.században egyértelművé vált, hogy a „fogyasztói társadalom” meghatározás pontatlan, mert túl szűk körű, hiszen az emberek nagy része nem annyira tárgyakat gyűjt,…..
Laciiiii55 2020.03.18 19:28:06
@kvadrillio: kezeltesd
Laciiiii55 2020.03.18 20:37:00
@ulpius66: 1. a fejlett nyugati egészségügy egy mítosz.
2. Az olaszok éppen annyázzák az EUt, mert a németek és franciák export tilalmat raktak pár dologra, mint pl. orvosi maszk.
A pozitív visszacsatolási folyamatok egyszerre félelmetesek és bizonytalanok, főleg a klímaváltozás terén. Sokáig úgy gondolták, hogy a permafrosztban tárol metán lehetséges kiszabadulása a (globális) felmelegedés hatására pont egy ilyen visszacsatolási mechanizmus része lehet, hiszen a metánnak is…..
Nincs logikus magyarázat az akadámiai struktúra szétverésére - csak hatalmi, politikai indokok. Senki ne gondolja egyetlen pillanatig sem, hogy ettől jobb lesz az országnak - csak Orbán csicskáinak jut több konc...
Laciiiii55 2019.07.02 23:30:25
@Ego55: ki kell engednie szegénynek a gőzt, az éppen aktuális megváltójuk Weber maga mondta, hogy Orbán buktata meg őt, ezt azért nehéz lehet elviselni.
Hónapok óta fontolgatom ennek a blognak a beindítását, és pontosan ugyanennyi ideje próbálom összeszedni a tökéletes bevezető posztot. Aztán bombaként robbant szerda délután (washingtoni idő szerint reggel), hogy Robert S. Mueller, III kamerák elé fog állni, és minden tervemet felülírta.   Először…..
Laciiiii55 2019.06.01 16:43:49
@CoolKoon: az fbi nem, de a kongresszus IGEN, csak ehhez nem találtak anyagot.
Eljön végre ez is, a hétvégén véleményt mondhat megint a nép pártjáról és kormányáról. Az EP-választás győztesét tudjuk, agyonnyeri magát a Fidesz. Egyszerre abszurd, félelmetes és nevetséges, hogy a rendszerváltás óta eltelt időszak legkártékonyabb, leghazugabb tolvajbandájának győzelmét semmi se…..
Laciiiii55 2019.05.25 20:32:49
@Blogolo Blogi: erről linket:
"Mit is mondott Petike tegnap elott az MTI szerint?
"A kormányok feladata kordában tartani a béremelkedést, mert különben gyengül az adott ország versenyképessége és kevésbé lesz vonzó a befektetőknek”"
Laciiiii55 2019.05.25 22:17:42
@Blogolo Blogi: a linkből annyi derült ki, hogy hazudsz.
Laciiiii55 2019.05.26 10:08:23
@Blogolo Blogi: olvass tovább gyökér, azt mondja ehhez csökkenteni kell az adókat. A kormány amúgy mást nem tud csinálni, minimálbér van, maximium bér nincs, az egyetleneszköze az adócsökkentés.
Amerikai útjának fő állomásaként a világ legelvetemültebb gonosztevőivel ülhetett egy asztalhoz Washingtonban Márki-Zay Péter. A hódmezővásárhelyi polgármestert többek között a nyíltan sorosista Éjkirály és Thanos fogadták, de részt vett a tanácskozáson Darth Vader is, aki, mint portálunknak…..
Érzékeny pontján bökték meg a miniszterelnököt azok a diákok, akik a rossz színvonalú nyelvoktatás és az egyetemi felvételihez kötelezővé tett nyelvvizsga-követelmény ellen tüntettek. A több száz tiltakozó fiatal ugyanis ultimátumot adott Orbán Viktornak: 2019. szeptember elsejéig tegyen le egy…..
Ma délután (04.26) a diákok tüntetést tartottak a Kossuth-téren, amelynek az volt a célja, hogy felhívja a figyelmet, hogy a diákoknak milyen követelményekkel lesz lehetősége jövő évtől felsőoktatási tanulmányokat folytatni. A követelmények nem egy bonyolult rendszert rajzolnak…..
 Az alábbi kép egy Schmidt Mária blogján megjelent posztban található, és nem elítélőleg írt róla a jelenleg orbánista, valamikor keményvonalas kommunista szerző.     Nem patkány, de azért elég érdekes. Prof. Dr. Tornóczky Anitával szólva.,. és ezt így hogy?   P.S  Én a FIDESZ szavazóit nem azért…..
• Juncker szerint teljes képtelenség, ahogy a magyar és a lengyel kormány hadakozik a kvóták ellen, nem tagadhatják meg a szolidaritást  • Orbán Viktor és a hozzá hasonló nemzeti demagógok tévednek, amikor a Notre Dame tüze kapcsán is a maguk politikai pecsenyéjét igyekeznek sütögetni.   • A…..
Az atomerőművek meglehetősen ritkán robbannak fel - nyugtat meg minket az atomenergetikai szakember. Néha azért mégis megtörténik - vágjuk rá mi. Megtörtént Cseljabinszkban, Csernobilban, Fukusimában, és van még tucatnyi hely a világon, ahol bármikor történhet atomkatasztrófa. A…..
A közelmúltban több cikk is foglalkozott az azonnali fizetési rendszer bevezetésével, melyre - három éves előkészület után - július elsejével kerül sor. Ez a rendszer biztosítaná, hogy belföldön magánszemélyek tízmillió forint alatti utalásai legfeljebb öt másodpercen belül megérkezzenek a címzett…..
Laciiiii55 2019.04.13 16:01:26
@zamek8ésfél: "ugyan úgy" meg "is", ezek közül melyik sugalja neked, hogy "csak"?
Ugye abban mindenki egyetért, hogy ha már itt van az adott menekült, akkor szükség lenne az integrációjára?..
Laciiiii55 2019.03.24 07:04:04
@Willkommenskultur: pontosan, a menekült mehet haza.
Laciiiii55 2019.03.24 07:51:11
@csakférfi: nem tudod mi az a tolerancia paradox, azért.
Még hogy következmények nélküli ország! Kérem szépen, csütörtökön reggel tíz körül került ki egy poszt ide Az állami propagandahivatalban Túrkeve=Mezőtúr címmel, amiben egy mulatságos húzásról írtam: a szoljon.hu-ra publikáló Szilvási Zsuzsa egy éven belül ugyanazt a cikket kétszer is megjelentette,…..
• A Soros elleni gyűlöletkampány mára prototípus lett, ha a jobboldal valakit le akar járatni a világban • Összenő, ami összetartozik: az AfD - Orbán nagy híveként - az Európai Parlament feloszlatását szorgalmazza • Az alkotmánybíróságok - elvileg - tabut jelentenek a demokráciaellenes erők…..