Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bolla Viktória

75 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehetetlen szabadságolni magad olyankor, amikor a munkád a szerelmed is egyben. Amikor alapvetőleg nincs munkaidő, aminek kínkeservesen várod minden percének múlását. Amikor sokkal inkább érzed játéknak, ötletelésnek, és kreatív időtöltésnek a munkát, mint feladatnak. Amikor ígyis-úgyis csak azon…..
VIKTORIA Day to Night 2017.10.04 13:33:02
Hoztam Nektek egy olyan outfitet, amit egyetlen elem kicserélésével nappaliból estivé tudtok változtatni! Ahogy a képeken is látjátok majd, a púder rózsaszín fehérrel - illetve feketével való párosítása teljesen más hatást ad. Míg a fehérrel egy finom, letisztult kinézetet kapunk, a feketével már…..
VIKTORIA Sötétkék majdnem fekete 2017.10.04 13:28:55
Vasárnap éjszaka elbúcsúztam az idei hőségtől, a cikázó villámok között a kocsi felé szaladva. Pontosan 23:34-kor néztem a telefonomra, amikor megéreztem az első hűvös szellőt. Vihar lesz, futás. Dávid kézenfogott és futottunk át az embertömegen. Ahogy felnéztem az égre, beleégett az emlékezetembe…..
Szülés után az emberben tombolnak a hormonok, az új helyzetben azt se tudja hirtelen mihez kapjon, ráadásul a felelősség szinte fullasztó erővel tör fel. Na de nem elvenni szeretném senki kedvét, hanem pont, hogy felkészíteni arra a félelmetes, de csodálatosan gyönyörű időszakra, ami onnantól veszi…..
VIKTORIA Pop of Color 2017.09.15 17:46:34
Ahogy most beköszöntött az ősz - és felfedeztem, hogy rengeteg régebbi kép nincs is fent a blogon - arra gondoltam, hogy szép lassan elkezdem őket csöpögtetni és most először hozok egy olyan összeállítást, amit manapság szerintem nagyjából bárhova fel lehet venni. Jó nem esküvőre, és nem…..
A világunknak szüksége van több kedvességre. Egy kis lélekmelengetésre. Valakire, aki teleragasztja Budapest utcáit bíztató sorokkal. El se tudom képzelni hány ember arcán jelent meg mosoly, hány embernek tette szebbé a napját egy-egy ilyen kis üzenet.  A mai világban rettentő kevés az olyan ember,…..
VIKTORIA Azok az augusztusi napok 2017.09.09 17:16:18
Idén nyáron mire elkezdtem ruhákat hordani, már ősz is lett. Nyilván egy igencsak aktív egy éves mellett az ember ritkán jut oda, hogy ne a farmer rövidnadrágját és egy pólót válasszon napi outfitnek - 30 fok ide vagy oda. Ráadásul az Augusztusunk úgy szaladt el, mintha szinte nem is lett volna.…..
VIKTORIA Smash Cake recept 2017.09.04 20:12:24
Laura első szülinapja előtt egy dologban voltam biztos: bár egyáltalán nem vagyok egy hatalmas cukrász típus, valahogy igenis én fogom megcsinálni a tortáját! Biztosan sokkal szebb lett volna, ha megrendelem egy cukrásztól, de én olyan tortát szerettem volna adni neki, amiben - giccsesen fog…..
VIKTORIA 12 óra Milánóban 2017.09.01 19:40:49
Vasárnap hajnalban repülőre pattantunk, 9 órakor Milánó belvárosában találtuk magunkat, éjfélkor pedig már újra itthon a saját ágyunkban feküdtünk le aludni. A városban töltött 12 órát rendesen kihasználtuk, ugyanis ez alatt az idő alatt a főbb nevezetességeket mind megnéztük, isteni pizzát ettünk,…..
A stressz és a feszültség nem csak a lelkünkre, de a testünkre is kihat, sokszor fejfájás vagy fájdalmasan feszes izomzat formájában jelentkezik.  Egy hosszú és nehéz munkanap után ki ne érezte volna még, hogy a csuklyás izma szinte beton keménységű, a nyaka fáj és a feje zsong. Hogyan okozhatja a…..
VIKTORIA Sweet 27 2017.08.29 21:06:14
Vasárnap 27 éves lettem, aminek apropóján arra gondoltam, hogy a mai outfitet egy amolyan kedves elmúlt évem típusú bejegyzésnek szentelem. Az elmúlt egy évem ruhák terén nagyon kalandos volt - ja nem, mert az év nagy részében vagy otthon voltam Laurával vagy játszótéren ültem, amik közül egyik sem…..
VIKTORIA DIY ABC könyv 2017.08.23 20:23:35
  Már hónapokkal Laura szülinapja előtt elkezdett motoszkálni az agyamban, hogy milyen ajándékot lehetne adni neki erre a hatalmas alkalomra. Nekem nagyon fontos volt, hogy olyan ajándékokat találjunk ki, amik egyrészt hasznosak, másrészt amit mi készítünk el neki. Ezzel is szeretném a későbbiekben…..
Elmondhatatlan módon hiszek a blogok erejében - miért is ne tenném? Hiszen én is a blogolásnak köszönhetően tartok ott, ahol. Viszont manapság, amikor nagyjából minden percben indul öt új blog, mi az amivel az ember ki tud tűnni? Hogyan tudja majd hosszútávon fenntartani? Mik azok a buktatók,…..
VIKTORIA Black on black 2017.07.24 20:41:06
A legutóbbi 11 tipp cikkemben, pont arról írtam, hogy azokon a napokon, amikor csak valahogy szeretnél emberien kinézni, akkor nyúlj nyugodtan a teljes fekete összeállításhoz. Nekem is a fotózás napja pontosan egy ilyen nap volt, úgyhogy gondoltam megfogadom a saját tanácsomat, és nem stresszelem…..
VIKTORIA A szüléstörténetem 2017.07.20 14:32:16
Nem tudom, hogy mi hozta meg bennem az elhatározást, hogy végre megírjam ezt a cikket. Talán az, hogy kicsit kevesebb, mint 1 hónap múlva Laura egy éves lesz. Vagy az, hogy tavaly pontosan ilyenkor bújtam az interneten fellelhető szüléstörténetek ezreit. De itt vagyok, és pötyögöm a sorokat,…..
Manapság szinte tényként van kezelve, hogy a gyerekek nem szereteik a könyveket. Nem érdekli őket. Úgy kell könyörögni / fenyegetni, hogy elolvasson pár sort. Nekem ezek a rémképek teljesen elképzelhetetlennek tűntek, mivel szerintem kevés jobb dolog létezik annál, mint amikor az ember belekuckózhat…..
VIKTORIA Instagram igazságok 2017.07.12 20:22:58
Instagram vs Valóság   Sokáig gondolkoztam rajta, hogy van-e értelme egy ilyen cikket írnom egyáltalán, mivel számomra az alább felsorolt dolgok teljesen egyértelműek. Nem célom bárki felett ítélkezni, pontosan ezért nem fogok példálózni. Viszont szeretném, ha a rengeteg fiatal, akiket beszippant…..
Amikor anya lesz az ember rengeteg dologban változik az élete, és ezek közül az egyik, hogy SOKKAL kevesebb időnk marad magunkra. Valahol olvastam, hogy egy átlag nap nagyjából 17 percnyi énidő jut ki egy anyának... Ami valljuk be, elég szélsőséges, és mondjuk nyilván nem az egy gyerekesekre…..
VIKTORIA Signature Style elemzés 2017.06.27 20:13:21
Szembejött velem Pinteresten egy régebbi outfit bejegyzésem, aminek a képei láttán elgondolkoztam, hogy változott-e az elmúlt 3 évben a stílusom (mármint úgy gyökeresen) vagy esetleg sikerül a rengeteg kép között fellelnem azokat az állandó motívumokat, amikkel megtalálhatom, hogy mik is az én…..
VIKTORIA Almás crumble pite 2017.05.13 11:38:20
A világon az egyik legjobb dolog az almás pite vanília fagyival. Én pedig végre összehoztam kb 4 recept mixeléséből azt az egyet, ami számomra a legfinomabb almás pitévé sül össze!  HOZZÁVALÓK   PITE TÉSZTA 158g liszt 25g darált dió 50g porcukor 1 csomag vaníliás cukor 1 és 1/4 teáskanál…..
VIKTORIA Denim on Denim 2017.05.01 16:20:46
Múlt héten alapdarabok beszerzése körúton jártam a stílustanácsadás szolgáltatásom keretén belül, amikor is rájöttem, hogy egy tökéletes farmer megtalálása orgazmikus érzést kelt még a leg- divat-érdektelenebb emberekben is. Szívünk szerint örömtáncot járnánk, hangos sikongatások között a…..
VIKTORIA Szerelmünk lapjai 2017.04.23 20:19:31
Tisztán emlékszem a pillanatra, mintha csak tegnap lett volna, amikor 2006 októberében Dávid mellém lépett a Kölcsey Ferenc Gimnázium udvarán, félbeszakítva egy beszélgetésemet, hogy egy gyors, zavarbaejtő kérdést nekem szegezzen. Majd nevetett egyet, talán még a nap is giccsesen megcsillant…..
Mivel nem minden összeállításról lehet oldalakat magyarázni, és láttam, hogy többen is írtátok, hogy érdekel titeket a saját stílus megtalálása szolgáltatás, ezért a mai outfithez gondoltam ahelyett, hogy a farmer - fehér felső kombináció 'rejtelmeit' ecsetelném, írok egy picit arról, hogy mi…..
Körülbelül 3 éve mentem át Nagymamához, hogy ellessem tőle a tökéletes kuglóf receptjét. Azóta rengetegszer készítettem, közben mindig visszaidézve, hogyan is tanította nekem a trükkjeit. Ha Dávid jött haza edzőtáborból, ha terhesen kívántam valami édeset, ha szomorúak voltunk és egy kis boldogságot…..
VIKTORIA #MBFWBP 2017.04.11 16:35:37
Április 1-én a Mercedes-Benz Fashion Week Budapesten töltöttem szinte az egész napomat. Laura születése óta először voltam egyedül ennyit távol, úgyhogy először is köszönöm Dávidnak és az anyukájának, hogy vigyáztak rá. Na de akkor nézzük, hogy telt a nap! photo:…..