Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szétbaszta a izét az óriásrobot

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
,,Engem a legnehezebben megérthető világ csábít: egy olyan misztikus hely, ahol megmagyarázhatatlan energiák törnek elő. Egy olyan világ, amelyet nem mi irányítunk. Nem vagyok babonás, de azt is megértem, ha valaki a pogány rítusokban keresi a bizonyosságot. Hiszem a megismerés…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2013.10.09 12:41:39
Álmomban Erőss Zsolt voltam. Feltámadtam - vagyis, a csuda tudja, én nem úgy éltem meg, mintha meghaltam volna, egyszerűen csak aludtam egy jót. És most felkeltem. Letakarítottam magamról a szikrázó, érintetlen havat, amivel betakaróztam, és elindultam lefelé a hegyről. Az…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2013.05.28 23:39:14
Az Európa Liga legszegényebb klubja, a legkisebb költségvetéssel dolgozó - mintegy 4 millió euró - cseh klub megszégyenítette a talján bajnokság második helyezettjét. A Plzen futballistái három góllal nyertek a Nápoly ellen, a dél-olasz klub idén kapott ki először. Hazai…..
Az akciófilmek műfajában időről időre felbukkannak olyan váratlanul élre törő, szilaj fekete lovak, melyek üde frissességet és lendületet pumpálnak a gyorsan elhasználódó formulákba. A Távol-Kelet mindig is kiemelten fontos szerepet játszott a zsáner felpörgetésében: Japán,…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2013.01.27 10:07:09
DopeManTV Kell még egy löket... 2012.01.25 21:22:00
 DopeMan (azaz én) nemcsak a politikai rap műfajában alkotott egyedülállót és utánozhatatlant (BAZMEG). Kell még egy löket című dalában a kokainról írt balladát. A művész belebújik a fehér por bőrébe és az ő szemszögéből mutatja be a világot. Ehhez hasonló drog…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2012.01.27 00:57:22
1997. március 29. kellemes kora tavaszi időjárás, vagy valami hasonló, ám ez a történet szempontjából teljesen lényegtelen. A Haladás a Videotont fogadja otthon, közepes érdeklődés, 7000 néző. A pályán olyan héroszok feszülnek egymásnak, mint Balassa, Szekér, Usvat, Fehér…..
Slayer, Megadeth @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.04.08. Nagy dolog ez, feleim, hogy a metál beveszi a BS-t – Slayer volt már Szigeten nagyszínpados, de a fesztivál mindig más, most majd elválik, tud-e annyit önállóan két ekkora banda. Kint nincsenek sokan. Bent se,…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2011.04.09 08:50:25
A TechnicBRICKs nemrégiben egy 3 részes interjút közölt a korábban nálunk a problémái révén porondra került 8043 Motorized Excavator két alkotójával. Anders Gasendal  (AG - a 8043 tervezője) and Ricco Krog (RK - Technic vezető tervező) a TechnicBRICKs-es srácok…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2011.02.16 10:47:02
Uruguay és Németország játszik a világbajnokság harmadik helyéért. A kisdöntőben már nem szoktak variálni a csapatok, kiadják magukból, ami a torna végén még bennük van. Németország az esélyes, de a végig fegyelmezett és elszántan küzdő Uruguay képes lehet a meglepetésre.…..
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2010.06.12 13:19:34
Nehéz dolga lesz a ma pályára lépő csapatoknak, ha felül akarják múlni a milánói történések intenzitását, de reméljük, valami hasonlóra készül a Bayern München és a Lyon. Mindkét csapat túl van egy komoly bravúron (a MU illetve a Real ellen), és olyan párharcon, amikor…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2010.04.22 10:41:25
@T.F.E.: Ezt a posztos csak pancho_sanza írhatja
Itt a tavasz, dagad a … különbség az Inter és az üldözők között, a Juventus válsága, és néhány középcsapat bukszája. Átkozott hétközi fordulók, ennél szörnyűbb dolgot csak az RTL Klub volt képes megvalósítani a déli meccsekkel, hasonló kategóriába csak a…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2010.03.25 10:47:50
@Great Cornholio: Nagyon köszönöm. Ha nem bánod, most megyek, és felvágom az ereimet, nincs miért élnem így, hogy rádöbbentettél a fájdalmas igazságra.
szétbaszta a izét az óriásrobot 2010.03.25 11:01:12
@nalazo: Igazad van, fent le is írtam, mi borított ki. Nincs bajom az oltással, mert ha valaki, hát ez a Juventus rohadtul megérdemli, de az ilyen giacinto-féléktől kiver a herót.

De az én bajom, majd megoldom egy GC által javasolt személyiségfejlesztő kurzussal.
szétbaszta a izét az óriásrobot 2010.03.25 11:23:16
@Great Cornholio: Én sem tudom, miért neked írtam, biztosan véletlenül, mert a giacinto klaviatúrájából kifröccsent foson rántottam fel magam. Egyébként nem szokásom, csendes szemlélő vagyok inkább.

Nem volt konfliktusom senkivel, úgyhogy nem hiszem, hogy veszekedtünk volna bármin is. Engem nem idegesítenek az Inter-szurkolók, a csapatukat nem szeretem, de ettől még nem szólnék be senkinek.
Biztosan sokaknak feltűnt, hogy alakul, formálódik, és reméljük, elindul arra az NST, amerre tartania kell. A szent cél érdekében visszacsábítottuk magunk közé a Gurut, aki állandó rovattal jelentkezik mostantól, minden továbbit akkor tőle: A derbit az különbözteti meg a…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2010.03.14 09:49:52
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: +1, kurva jó ezekről olvasni.

Jó kis rovat lesz ez! Hajrá!
A mostoha időjárás ellenére a spanyolok nem rettentek meg a La Liga folytatásától, és a hó mellett gólok is estek bőven. Több csapat bánhatja azonban, hogy pályára kellett lépni a zord időjárásban is, ugyanis sok sérülés történt, igaz némelyiket nem az időjárás…..
2010 első bajnoki fordulójában hiába szerez csak két pontot az első három helyezett, radikális változások nem lesznek. Radikális dolgok Rómában lesznek, ahol a szélsőjobb és a szélsőbal találkozik (Lazio-Livorno), aztán a toszkán derbin összecsap Firenze és Siena,…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2010.01.06 10:46:20
@mocsing: nem lett volna szabad :)
Nou San Trafford Copa del Rey 2010.01.05 20:00:00
Ideje felvenni a fonalat a Copa del Rey küzdelmeit illetően is, egyrészt mert a legjobb 16 között szerepel egy kifejezetten rangos párosítás, másrészt pedig, az Alcorcón továbbjutását követően érdemes lehet odafigyelni, a szép számban jelen lévő alsóbb osztályú csapatokra…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2010.01.06 09:55:15
@JClayton: Hát ez igen találó
Az olasz futball szurkolói teljesen jogosan érzik úgy, hogy a következő hétvégén nagyon szeretik őket az égiek: a táblázat első hat helyezettjének összecsapásába belefér a nemzet rangadója (Derby d’Italia), és a római Derby della Capitale is, a szarvasbélszín tetején a…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.12.05 23:18:52
@giacinto: Kéjes élvezetet okoz a vergődésed. Kérlek, semmiképpen ne hagyd abba.
szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.12.06 01:48:01
@Great Cornholio: Martins meg 54
Drámai körülmények közt nyert Montrealban a Toronto. Jonas Gustavsson, a Leafs kapusa szívpanaszokkal került kórházba meccs közben. A 22. büntető döntött Chicagóban, Joel Quenneville 500. győzelmét aratta. Vokoun már jól van, Ballard megúszhatja. Jobban van Tomas Vokoun, a…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.12.02 10:22:55
Két komolynak látszó Milánó-Róma rangadóval, újoncderbivel és újabb Koman-gyanús Bari-meccsel köszön be a Serie A 12. fordulója, amelyben tovább nyúlik a táblázat. Az Inter-Roma lehetne ennél sokkal izgalmasabb is, bár a bordók akkor is tudnak itt jó meccset játszani, ha csak…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.11.08 09:43:48
@Mr.AT: Ledesma jó játékos, de az ő játéka nem érvényesülne a juvéban, legalábbis remélem, mert nem szeretem a 40 méteres keresztpasszokra épülő játékot.

Döcörög a Juve, érezni lehet, hogy több van bennük, de soha nincs egyszerre jó napja legalább a csapat felének. Ha mégis, akkor az van, mint a Doria ellen, ha meg nem, akkor kettőt rúg Grossóról az Atalanta.

Tegnap Grosso, Treze, Diego kifejezetten gyenge volt, melo a gólja ellenére is inkább átlagos. nyugodt szívvel Chiellinit, Camoranesit lehet dicsérni.

Cacares nem lesz rossz játékos, a beadásai már most jók, csak meg kéne tanítani védekezni, mert azt nem nagyon tud.
Nulla pont, 5-14-es gólkülönbség, utolsó hely, de nincs veszve semmi, a Liverpoolt még így is el lehet kapni! Legalábbis az abakuszon ezt golyóztuk ki, és bár nem fogadnánk rá, de az első pontot mindenképpen meg lehet célozni, és igen is, tessék beleszólni a második helyért…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.11.05 13:49:31
@Anthony - awkward silence: Bizony, a Liverpool is lőtt nekik egyet.
Az E csoportban a Pool azért küzdhet, hogy elkerülje legrosszabb rémálmát, a Debrecen elleni első emelet kiki meccset, és ez sajnos még akkor is igaz lesz, ha ma este iszunk a lilák véréből, - másra gondolni sem merünk. Mint ahogy arra sem, hogy kijevi győzelmével horrorisztikus…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.11.04 21:22:09
Egy nagyfejűvel már biztosan erősödik az Európa Liga mezőnye, hiszen az erőviszonyoknak megfelelően a Girondins Bordeaux a legjobb 16 közé jutott, miközben a két nagynak gondolt, de elég kicsi Bayern-Juventus duettből az egyik az EL-ben folytatja. Még megtörténhet ugyanez a Real…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.11.04 17:02:45
@mocsing: Cannavarót a realos játéka alapján megítélve igazad van, de hazatérve nagyot játszik, óriási értéke a csapatnak (jöhetnek a gyenge poénként felismert összefüggések).

@gotanfun: Egyetértek, Agüero már most sokkal jobb, mint Saviola bármikor. Nem állítom, hogy világsztár lesz, de fog még az Atlétinél sokkal jobb csapatban játszani.

@Mr.AT: Iaqóval nincs baj egészen addig, amíg nem első számú csatár. Minthogy viszont jelenleg az...
szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.11.04 19:23:19
@kroos: Nem Juventud, hanem Juventude.

www.juventude.com.br/
Az A, B és C csoportokban is sorsdöntő meccseket rendeznek a Bajnokok Ligája 4. fordulójában, Olaszország és Németország teljes lakossága rettegéssel vegyes reménykedéssel cumman a képernyőkre. Az A csoportban a Juventusnak kötelező nyernie Izraelben, következésképpen a Bayern…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.11.03 23:44:25
@popp: Téged szentté fognak avatni
szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.11.04 08:39:33
@popp: Úgy látom, lehetnél te Keresztelő Szent János és Teréz anya gyereke, a Bayern-szurkolók akkor sem tennék meg.

Most arra a szerencsétlen kommentre, és ezen belül rád vetítik a van Gaal iránt érzetteket, úgyhogy sajnos tűrnöd kell.
A hét pont előny a javából. A bajnokságnak azonban két olyan szakasza is van, amikor nem előnynek, hanem feneketlen szakadéknak tűnik: az egyik a vége, amikor már nincs esély behozni, a másik meg a negyede, amikor az ember a fejéhez kap, hogy Atttyavilág, 10 forduló alatt 7 pont?…..
szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.11.03 11:33:52
@giacinto: Lippi keze lehetne még talán a dologban, aki a Juventusba gyűjteti a válogatottakat, és mivel a squadra sem áll jól jobbhátvédből (konkrétan szarul áll), sem balhátvédből (még szarabbul), ez lehetne az értelme. De azért az Intert ne tartsuk már akkora patriótának, hogy csak úgy elengedi a srácot.