Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalász

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elsőfokú határozat értelmében január 30-ig nem vehet részt hivatalos személyként jégkorongmérkőzésen Kóger István. A november 30-ai UTE–Alba Volán mérkőzés 57. percében a vendégek vezetőedzőjét végleges kiállítással sújtotta a játékvezető.Végleges…..
A Velencei-tó egyik, ha nem legnagyobb - számomra legkedvesebb - csónakkikötőjét szeretném bemutatni, amely véleményem szerint a legjobb lehetőséget kínálja azoknak, akik partról szeretnének (kénytelenek) pergetni hazánk második legnagyobb természetes állóvizén. A fő célhal -…..
Annyi szó esett már itt az egészséges táplálkozásról, gyorskajákról meg házikosztról, hogy meg kell osztanom veletek, hogy milyen műsort néztünk tegnap Szegényemberrel az ebéd utáni kávénkat szopogatva. A River Cottage kúra (River Cottage Treatment) az angol Channel 4…..
Szegénység blog Pakkot kaptunk 2008.09.19 09:17:00
Ez most egy gazdagságposzt.Pár napja vendégeink voltak. Nagynénémék egy esküvőre jöttek a városba, hoztak is faluról minden jót a tápos városi kölköknek (nekünk).Kezdjük ott, hogy három család készítette nekünk a pakkot, kihasználva, hogy nem hivatkozhatunk a sok csomagra,…..
autózz! Kiszedlek a kocsiból! 2008.08.13 07:06:00
Különösebben meg sem lepődök Zsömbi levelén, mert tegnap magam is láttam egy autós-motoros ordibálós jelenetet az irodánk erkélyéről, ami tükörlerúgással végződött. A lenti történet szerencsére nem fajult tettlegességig, de ez csak aktuális főhősünk hidegvérmegőrzési…..
A sok barokkos képvihar után íme egy letisztult, funkcionális, agyrohasztó darab MMMate klaviatúrájából. Pálcikembernek lenni sem könnyű, főleg, ha sorjás, éles betűk nőnek a közelben.A megfejtés persze   emberére akadt..
Kalász 2008.08.07 13:54:28
autózz! Se villogó, se sziréna 2008.04.23 12:59:00
Szeretném hinni, hogy a Laci történetében szereplő mentős viselkedésére van reális pozitív magyarázat, mert ha nem így van akkor rosszabb a helyzet mint gondoltuk és nagyon sokat kell még fejlődnünk, hogy a közlekedés gördülékeny és esetlegesen még élvezhető esemény is…..
A bevallottan birkatürelmű Kamagra Viagra nevű olvasónkat sikerült kihoznia a sodrából egy általa kiskancsónak becézett keménykedő faszagyereknek, aki mégsem bizonyult annyira keménynek. Sziasztok,rendszeresen olvasom ezt az oldalt. Gondolom az én kis történetem is érdekel…..
Megpróbáljuk elképzelni, hogyan születik egy ilyen műsor. A VIVA felelős döntéshozói barna technikatanár-köpenyben bedöcögnek egy szobába néhány körzővel, milliméterpapírral, logarléccel és a nélkülözhetetlen függvénytáblázattal a hónuk alatt, aztán sűrű…..
Hóbelevanc Fábry stand-up 2008.04.08 09:27:00
Tegnap este volt a Showder Club első adása, amivel az RTLKlub ismét megpróbálja a stand-up comedy-t belopni a magyar televízióba. Többen tettek már rá kísérletet más műsorokkal, amik később lekerültek a palettáról, a csatorna mégis bízik benne, hogy sikerül olyan tehetségeket…..
Úgy látszik, ez már egy ilyen hét lesz. Az amcsik, az ausztrálok és a kínaiak után most az angolokon a sor, hogy egy amúgy nem különösebben emlékezetes reklám miatt kiakadjanak. A brit nézők a legújabb Volkswagen Polo reklámon húzták fel magukat, amelynek főszereplője egy…..
Pár hete erősen rajtolt az RTL-es Vacsoracsata, mivel az első héten sikerült olyan celebeket bevetniük, akik serényen munkálkodtak azon, hogy tönkrevágják egymás estéjét, szóval pont jó helyen volt ez a dolog Balázs-show helyén. De amint a celebeket felváltották a civilek - ami a…..
Autós vs motoros. Sosem egy könnyű téma, mert valahogy mindig rengeteg feszültség termelődik mikor a két fél találkozik. Ezesetben is sokat segíthet ha mind a szabályokra, mind a többiekre megfelelő figyelmet fordítunk. Vuknak is sikerült egy autós kolléga ellenszenvét kivívnia.…..
autózz! Ne büntess meg, kérlek! 2008.03.26 14:02:00
Humorral sokmindent el lehet érni az életben. Nem tudom eldönteni, hogy az autó tulajdonosa tisztában van-e ezzel, vagy csak szimplán naív (esetleg egyéb alternatívák). KáVé igazán elcsípte a pillanatot, ami jópár napig tartott. Gondolom azóta már sikerült benzint tankolni és…..
Jégkorong Bajnok az Alba Volán 2008.03.20 22:04:00
A bajnoki döntő negyedik felvonásán sem volt képes komolyabb ellenállásra a HC Csíkszereda, az Alba Volán 6-0-ra nyert, a meccs embere Sofron volt. A számtalan aranyérmen túl különdíjakat is osztottak, mindegyik fehérvári játékosnak…..
autózz! Helyreigazítás 2008.03.10 08:44:00
Jó nagy port kavart a poszt, ami ennek a helyreigazításnak a helyén leledzett egykoron. Ilyet még nem csináltunk eddig, de mivel Stefano Favaro e-mailben megerősítette, hogy a képen látható autó nem Talmácsi Gáboré, sőt, nem is valamely családtagjáé, ezért a beküldött levélben…..
autózz! Hétvégi kiruccanás 2008.03.08 08:10:00
Nem kellett sokáig gondolkodnom rajta, hogy szombatra mi kerüljön, hisz ott virított a beérkezett levelek közt is a címadó két szó. Nem is tudom, hogy a BMW tulajok, vagy a női vezetők fognak nekünk esni. Egy olyat megnéznék, mikor kart karba öltve, együtt állnak ki magukért és…..
Nincs is nagyobb öröm, mint amikor valaki, aki bármilyen okból is, de mozgásában korlátozott, legalább rendezett anyagi körülmények között él. De vajon hová rakja a kerekesszéket? Mai első talányunkat Miklós dobta fel. És lesz még egy pár... Ha nem lennék ilyen irígy erre a…..
autózz! Ferrarival a járdán 2008.02.28 13:52:00
Már-már könnyekig meghatódtam, hogy többen is hiányoltatok kommentekben. Na jó, annyira nem, ahhoz nagyobb tömegnek kellett volna hiányolnia, esetleg anyagilag jól megtámogatni a visszatérésemet, vagy ilyesmi. Mivel kezd eldugulni megint a postafiókunk a belegyömöszkölt nagy…..
Arra gondoltunk, hogy játszunk megint. A magyar válogatott egyféle kerettel állt fel decemberben Miskolcon, másfélével februárban Tilburgban. A szövetségi kapitány nyilván gondolkodik, hogyan is nézzen ki az ideális keret. Mi is ezt tesszük.Persze tudjuk, sok idő visszavan az…..
Mármint az alapszakaszt. Pontosabban még nem egészen, de a maradék két meccsén elég 3 pontot szereznie az FTC-Érsekújvár és a Miskolc ellen, hogy meglegyen az 1. hely.Mivel ezt a két csapatot az eddigi összesen tíz bajnokin tízszer verték, ez nem tűnik megoldhatatlan feladatnak.…..