Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Claude-

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Bő egy hét múlva itt vannak az önkormányzati választások, az elemzések szerint szinte mindenhol a Fidesz jelöltjéé lehet a polgármesteri szék. Játékunkban 13+1 olyan települést, illetve kerületet választottunk ki, ahol izgalmas lehet a befutó. Az egyszerűség…..
-Claude- 2010.09.24 15:27:17
Na, nézzük, hogy mit is várhatunk novembertől... Ismét nagyon sok a program, számos helyszín ruhatárát ki lehet majd próbálni. Például az alábbi koncertek helyszínén:November 7. Corea, Clarke & White - Művészetek PalotájaNovember 10. Copy Con MR2 Akusztik főpróba -…..
„Felszabadult ország felszabadult népe Új országot épít a régi helyébe.”  A fenti két sort nem Gyurcsány mondta, bár nem tudom, ha megvalósult volna, akkor most miféle új Magyarországgal kecsegtetne - valószínűleg semmilyennel. Épp a kommunizmus felé tartanánk a…..
Mandiner blog ’56-ról 2008.10.23 08:01:00
 A kezünk. Ahogy rettenetesen izzad a hűvös üvegen, benzinszagú a ruhánk, és bár hideg van, az ablak is nyitva, csöpög az izzadság a homlokunkról. Egyre erősebb morajlás. Zörögnek a kivert ablak még megmaradt üvegcserepei. A szemben lévő ház emeletén elrejtőzött figyelő…..
 Kerelőszentpál, Marosugra, Ecsellő, Nagybabóca, Bősárkány. Települések a Kárpát-medencében. Miről híresek? Különösebben semmiről. Egyszerűen csak jól esik kiejteni a nevüket. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy átutazott egy-egy falun vagy városon, amelynek a…..
„Apa, kezdődik!” - kiáltanák a gyerekek, ha megtanítottuk volna őket beszélni. Így viszont a műsorújság alapján vagyunk kénytelenek konstatálni, hogy ma valóban megkezdődik az olimpia. Az ilyenkor szokásos játékból a Reakció sem maradhat ki, kérjük tehát kedves…..
-Claude- 2008.08.10 15:12:32
 Gondolom, mindenapi az érzés, hogy egy régen látott ismerős jön szembe az utcán, és hirtelen próbáljuk eldönteni, ismerős-e, vagy csak hasonlít rá.  Velem is ez esett a minap. Jött szembe a srác, napszemüveg-borosta ellenére egyértelműen ismerősnek tűnt, és nagyon…..
 Demszky Gábor főpolgármester közleményt adott ki arról, hogy szerinte a BRFK-nak engedélyeznie kell az első körben jóvá nem hagyott melegfelvonulást. Mint írja, „a békés, véleménynyilvánító felvonulás meggyőződésem szerint nem akadályozza aránytalanul a…..
-Claude- 2008.06.12 17:15:39
Mandiner blog Reakció > reakcio.hu 2008.05.08 12:01:00
 Mint azt papírblogunk olvasói tapasztalhatták, április óta nem jelent meg újabb száma a print Reakciónak. Nyomtatott kiadásunk tavaly június óta (előbb UFiként, majd Reakcióként) nagyjából változatlanul, minimális növekedést mutatva havonta három-négyezer példányban…..
 Nem, nem. Nem irigyeltük meg a John Malkovich menetet és nem bújtunk a magyar költőfejedelem agyába, csak Reakciós stábunk Érmindszenten, Ady Endre szülőfalujában járt, amit ma a román közigazgatás Ady Endrének nevez. Keleti szomszédainknál egyébként elég gyakori eset,…..
-Claude- 2008.05.06 18:45:50
Mandiner blog Majálisok 2008.05.02 21:01:00
 Íme megkésett beszámolónk a tegnapi majálisokról.    Először a Városligetben a Munkáspárt rendezvényéhez volt szerencsénk, ahol Thürmer Gyula egy teherautó-platóról jelentette be, hogy lesz még szocializmus Magyarországon, s örvendezett, hogy mind jobban…..
 A nyári programok tervezgetése közepette felvetődött, hogy szervezhetnénk egy kicsit fesztivál-, kicsit tábor-jellegű Reakció-összejövetelt. Ezért hát ez a puhatolózó bejegyzés, hogy érdekelné-e a t. közönséget egy ilyen minifesztivál. Az időpont július egyik…..
 „For you I'd wait 'til kingdom come, until my days, my days are gone / Say you'll come and set me free, just say you'll wait, you'll wait for me” (Coldplay – ’Til Kingdom Come)  Zsoldos vagyok, a közeli Keleten csörtetek. Nyugat küldött ide engem, hogy…..
Mandiner blog Nyárzörejgyűlölet 2008.03.08 09:01:00
  Tort ül a kampánycsend, így most egy kicsit nem politikával foglalkozunk. Ergé Nyárzeneszerelem posztjait újjáélesztve engedtessék meg néhány szó az év zenei szenzációjáról: az idei Szigeten (néhány évtizedes késéssel, de) fellép a Sex Pistols, eredeti felállásban.…..
Mandiner blog Fiatalok, demokraták 2008.03.07 07:31:00
 Most vasárnap lesz az első olyan országos szavazás, amikor olyan fiatalok is voksolhatnak, akik a köztársaság kikiáltása után születtek. Isten hozta őket!..