Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papucsban a Teraszon

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai főváros egyik legikonikusabb tere nagyon szomorú eseményeknek volt szemtanúja a múlt hétvégén. Két fiatalt késelt halálra másik kettő, akik valószínűleg drog és alkohol befolyása alatt álltak. Egyáltalán nem normális az eset, hogy a város szívében ilyen megtörténhet. Azonban sajnos várható…..
Papucsban a Teraszon 2020.05.30 18:46:05
@math0: a bűnügyi statisztikára gondoltam. ami nincs, mert nem tartják nyilván az etnikumot. vagyis nem tudod alátámasztani azt, amit mondasz. kicsit mintha habzana a szád, nem?
Papucsban a Teraszon 2020.05.30 19:14:23
@math0: Számolj fajlagos adatokkal, mindjárt más a helyzet. Ez persze téged nem érdekel :)
Papucsban a Teraszon 2020.05.30 19:36:07
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Szerintem fizetnek neki ezért :)
1986 nehéz év volt a modern technológiai társadalmak életében. Az év elején a Holdra szállás és az Apolló program sikerének hullámain lovagló amerikai űrsikló projekt kapott óriási pofont, amikor a Challenger az élőben közvetített indítás során felrobbant. Április végén pedig bekövetkezett a…..
Egyre többet olvashatunk, illetve hallhatunk az elektromos fűtés + napelem rendszer kombinációról, mint az ingyenes fűtés lehetőségéről. Nagyon érdekes levelet kaptunk a témával kapcsolatban a Kardos Labor Kft-től, egy olyan vállalkozástól, amely több mint 10 éves gyakorlattal rendelkezik a megújuló…..
Papucsban a Teraszon 2019.06.01 16:13:10
@molnibalage: csak az, hogy a gáz ára és a bevételed 20 évig változatlan marad. a többi stimmel.
Papucsban a Teraszon 2019.06.01 16:25:12
@Fragreg: vagyis szerinted a napelem nem villamosenergia termelő eszköz?
Papucsban a Teraszon 2019.06.01 16:31:14
@molnibalage: Felszerel egy kétirányú árammérőt, és visszatermel a hálózatba. Év végére pedig kihozza a fogyasztását nullára fűtéssel, hogy ne kelljen számlaképesnek lennie az ELMÜ felé.
Továbbra is sok a bizonytalanság a brexit körül, a jelenlegi helyzet szerint megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból az Egyesült Királyság március 29-én. Theresa May brit kormányfő minapi bejelentése szerint ugyanakkor a parlament szavazhat a megegyezés nélküli kilépés…..
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
Papucsban a Teraszon 2018.12.15 15:11:16
Aszongya, hogy: Ezt a tények+origo+nézettség guglizás után kaptam, illetve ízelítőt, amiből ide fotósoppoltam egy képet fentre, de nem is Photshoppal hanem egy ingyenes online szerkesztő appal, de ez mindegy is, a lényeg, hogy ugye a jobber sajtó eddig kényszeresen hangoztatta a Tények fölényét,…..
Mindig is érdeklődéssel olvastam azokat a posztokat, cikkeket, amiben álláskereséssel és az ahhoz szervesen kapcsolódó interjúkkal, magával a folyamattal foglalkozik az író. Ebben a nem kevéssé bonyolult világban nem árt tisztában lenni a trendekkel és a lényegesebb történésekkel, mert az ürdüng…..
Az elmúlt hetekben-hónapokban volt szerencsém beszélgetni személyesen és online a fideszes szavazók keménymagjával, néhányukkal kérdőívet is fel tudtam venni és ezek alapján néhány érdekes megállapításra jutottam - nemcsak a Fidesz, hanem összességében az ellenzéki pártok lehetőségei kapcsán...
„Konzervatív forradalom” van a mi utcánkban, azt mondják (a járda járhatatlan a sártól, az út kátyús és egyirányú, a kukákban bűzölög az itt hagyott szemét, de a házfalakon büszke feliratok hirdetik, hogy „Tiszta udvar, rendes ház”), és bár ez a „konzervatív forradalom” maga a totális…..
Az atomenergiának vajmi kevés köze van az emberiség életének megkönnyítéséhez, az atomerőművek értelme nem a civilizáció energiaigényének biztonságos kiszolgálása: a „békés atomenergia” csak a nukleáris lobbi által globálisan elterjesztett és évtizedek alatt mítosszá vált mese...
Papucsban a Teraszon 2018.06.28 19:52:50
@Khonsu: Kételkedhetsz, csak sajnos okosnak kell lenni hozzá.
Papucsban a Teraszon 2018.06.28 19:53:28
@S. Baldrick: Hangulatkeltésből egyes, leülhetsz!
Szóval tele van a tököm azzal, hogy felmegyek a netre, és mindenhol ezzel találom szembe magam. A fészbúkon, a gyakorikérdéseken, a különféle szenny- és egyéb oldalak kommentszekciójában, a jutyúbon meg még a jó Isten tudja, hogy hány egyéb helyen. Sírnak a pasasok, hogy: - minden nő szemét…..
Az április 8-i parlamenti választás nagy tanulsága az volt, hogy vannak olyan ellenzéki pártok, melyek csak nevükben ellenzékiek, ugyanis a kormánypárt érdekeit szolgálják részben vagy egészben. Nem ok nélkül skandálta az utcán demonstráló tömeg a választások után, hogy az ellenzék megbukott, ezért…..
Elkezdődött a felkészülés a motor kivarázsolására. Ahhoz, hogy a gép minden porcikájához hozzá lehessen férni, stabilan meg kell tudni emelni. Jelentem: az emelés és biztosítás megtörtént, a kis MX sziklaszilárdan magasodik a műhely padlója felett. ..
Hadházy Ákos, az LMP vasárnap éjjel lemondott társelnöke kellően kiborúlt ahhoz, hogy őszinte legyen. Elárulta: Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat a képviselő-jelölteket, akik vissza akartak volna lépni az ellenzék javára. Szél Bernadettől pedig lemondást…..
Papucsban a Teraszon 2018.04.09 18:47:26
@kekex: két dolog.
1. a globális felmelegedés és a természeti környezet szétcseszése után az iszlamizáció a legnagyobb probléma Európában. ha nem ismered be Magyarországon, amit kb kibelezett az iszlám a történelme során, hogy a sária egy totatlitariánus ideológia, mész a kukába, pont, ahogy megérdemled.
2. egy pártnak képesnek kell lennie felmérni a szavazóit, és hozzájuk igazítani a narratíváját. simán sikeres lehetett volna egy párt, ami nyiltan iszlamofób, és megígéri hogy nem fog lopni, plusz oktatásegészségügyet kiabál minden irányba. mint kiderült (már Hillary számára is), virtuesignalozó pszeudoentellektüellekből nem lehet megélni.
Papucsban a Teraszon 2018.04.09 19:02:00
@mh1973: Nem állítottam, hogy könnyű helyzetben lettek volna. Nem néztem tévét, nem tudom, mi volt ott. Viszont egy hathatós hirdetést se láttam, pl: egy szép kép egy stadionnal, aláírás: kórház is lehetett volna. Momentum, vagy ilyesmi. Csak Bernike hülye feje vigyorgott, amiből nem derült ki számomra semmi. A FB reklámokat is többnyire kihagytam, mert egynek sem volt a 'váltsuk le a fideszt'-en túlmutató üzenete. Engem nem érdekel a fidesz, azt várom, hogy hozzám hasonlóan lássák a problémákat.
Ha most kezdesz programozást tanulni, akkor nagy fejtörést okozhat az a kérdés, hogy melyik programozási nyelvet is válaszd a tanuláshoz. Van ugyanis sokféle: Java, C++, Python, Javascript, C#, PHP - hogy csak néhányat említsek a rendelkezésre 100-nál is több nyelvből. Ha már tanulsz valamit, akkor…..
Papucsban a Teraszon 2018.03.06 16:41:03
Még ki sem hevertétek az esküvő utáni másnapot, a fodrásztól a postásig mindenki fel fogja tenni ezt a kérdést, hiszen a házasságot már kipipáltátok, jöhet a következő szint, ugye. Gondolja mindenki más, mert hát a társadalom minimum furcsa szemöldökráncolással konstatálja, ha házas vagy ÉS…..
Papucsban a Teraszon 2017.12.20 19:13:28
youtu.be/GJJClhqGq_M?t=27m37s egynek (nullának). Az következő kérdést érdemes megvárni. Aztán néhány random dolog.

1. az, hogy te itt lehetsz és csinálhatod a dolgaid annak köszönhető, hogy mások gyereket szültek és neveltek. A tatárjárás alatt is, a török hódoltság alatt is meg a kardfogó tigrisek között is. Ezért ha ezzel összemérhető kontribúciókkal nem kompenzálod ezt (nem te vagy Alan Turing, pl), akkor gyakorlatilag parazita vagy. Használod, amit mások felépítettek, de nem járulsz hozzá a fenntartásához.

2. szülési fájdalom. Ugyan már. Altatásban kiszedik belőled, ha akarod, észre se veszed. Nem a legjobb, kicsit be kell kenni utána kakival, hogy beinduljon a bélflórája.

3. tény, hogy nincs szünet. Nagyszülőket, nannykat be lehet vetni, és akkor van. Nem a legjobb ez se, de jobb, mint a semmi. Ahogy Jordan Peterson mondta, néhány hónapos kortól már elég jó társaság, ha megnevetted, ő is megpróbál megnevettetni téged.

4. amikor először hallod a szívverését háromhetes korában UHn, akkor be fogsz szarni.

5. én sokkal jobban megbarátkoztam magammal, miután láttam, hogy a gyerekem (az első) mennyire hasonlít rám, és megis mennyire szerethető. A második inkább a postásra hasonlít, de ő is szerethető.

6. végül ez a kettő: www.youtube.com/watch?v=uYN60C5iEfw www.youtube.com/watch?v=bL7Y6S4dMjI

Aki azt mondja, hogy ne szülj, az nem a barátod.
Papucsban a Teraszon 2017.12.21 11:58:50
@Katika Kiss: Meh. Neked, kivételesen, megköszönöm, ha nem vállalsz gyereket. Te így tudsz segíteni.
Három rész alatt lelőttek egy csomó embert. Ennyi a The Walking Dead új évada, az All Out War alcímű, és végre értem, miért nem fog Maggie szülni ebben az évadban, hát azért, bazdmeg, mert az évad végére még csak egy nap fog eltelni, már ha szerencsénk van, ugye. Nem értem a showrunnert és az…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi Terror Blog! Legutóbbi állásjelentkezésem történetét szeretném megosztani veletek, amiben a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatójának HR-esei 10+ óra munkát igénylő próbafeladatot adtak a…..
Papucsban a Teraszon 2017.10.04 18:28:12
@BRF915: Ez meglehetősen valószínűtlen, nagy cégnél legalábbis.
Július 17-én hajnalban érkezik a Trónok harca hetedik évada az HBO-ra, az előzetes alapján sok csatával és ármánykodással, és egyelőre nem sok zombival, de hát azok majd a nyolcadik évadban is jöhetnek lemeccselni a dolgot azzal a királlyal, aki majd a Vastrónra ül. Tippre Dany lesz az...
Papucsban a Teraszon 2017.05.24 22:13:48
Több országokban, amelyek egykor a Szovjetunió tagjai voltak, a mai napig az oroszt tartják a második nyelvnek. És azokban az országokban, amelyek korábban az Osztrák-Magyar Monarchiához tartoztak (Románia, Szerbia, Szlovákia), ott a magyar a második nyelv...
Papucsban a Teraszon 2016.12.21 16:35:44
Úgy tűnik, a japánok döntöttek, és elegük lett a randevúzásból, a másik nem meghódításából, és az egyszerűbb utat választják: a barátjukkal házasodnak. Nem csoda, hogy az ázsiai országban az egyik legalacsonyabb a születések aránya az egész világon...
Papucsban a Teraszon 2016.12.12 13:01:11
@thegabcsi: Menj el Londonba és vegyél fel egy 'Mohammed is a pedophile.' pólót, ha visszajöttél folytathatod a beszélgetést.
Nem telik el nap, hogy ne halljunk valamilyen terrorista merényletről, robbantásról, késelésről, lövöldözésről vagy gázolásról valahol Európában. Legutóbb (kedd délelőtt) Észak-Franciaországban támadtak meg egy templomot és öltek meg egy idős papot ISIS fegyveresek. Előtte Németországban zajlottak…..
Papucsban a Teraszon 2016.07.27 23:13:34
Amikor Phil Anselmo részegen karlendített a Dimebagre emlékező Dimebash bulin, nem is sejthette, hogy mekkora negatív véleménylavinát indít el önmaga és zenekarai ellen. Habár több helyen is bocsánatot kért és kihangsúlyozta, hogy ő bizony azt nem úgy gondolta, a Downnak addigra…..
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása   Fontos leszögezni: a magyar néplélek nem rasszista, antiszemita vagy iszlamofób. Meggyőződésem, hogy az ennek ellenkezőjét állítókat rosszindulat, sértettség, de legjobb esetben is túlzott érzékenység, esetleg a néplélek félreértése vezeti. Tény viszont, hogy a…..
Papucsban a Teraszon 2016.03.19 11:47:57
Papucsban a Teraszon 2016.03.19 12:41:37
@jose maria padilla: már csak a számlaszámot kéne utánaírnod, ahova a kártérítést utalhatjuk. ha olvastad esetleg, az egész ószövetség arról szól, hogy a zsidókon kívül mindenki antiszemita.
Papucsban a Teraszon 2016.05.15 18:42:22
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Te vagy hülye. Amit a cigányok kapnak, az egy nagyon visszafogott reakció.