Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tpusztai58

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új otthont találni még akkor is kimerítő, ember- és kapcsolatpróbáló feladat, ha az adás-vételt egy örömteli beköltözés vagy lelkesült felújítás követi. Hát mit szóljon az, akinek egy gigantikus csalódás jut, mert mondjuk nem azt vette, amit akart vagy hitt! A posztban…..
Felfeslett, kilyukadt, elszakadt, kirepedt, levált, leesett, szétjött, beázott, vagy bármi egyéb történt a cipőjével, ez az a poszt, amit el kell olvasnia, mielőtt visszemegy az üzletbe panaszt tenni. Tisztelt Tékozló Homár, Az ügyben keresem meg Önöket, hogy 2015.05.02-én a…..
Lajos csak tanácsot szeretett volna kérni egy homáros örökzöld, a felháborítóan gyorsan gajra ment cipők témában, erre nem belefutottunk egy sportos nevű, de rejtélyes módon inkább az élelmiszeripari kiskereskedelemben jeleskedő szakértői véleménybe? A poszt alatt ajánlunk…..
tpusztai58 2015.11.05 11:24:34
@Józsi, a migráns köcsög: Nem kizárt, hogy ez a szerencsétlen kiss béla bőrfeldolgozó ipari mérnök, a playersroom udvari bolondja írta. Talán látták a homáron a nagy "tehetségét", és más kereskedő is HASZNÁLJA már bélát! :)

homar.blog.hu/2015/08/19/brutal_mod_nyikorog_a_nike_de_a_playersroom_szakertoje_nem_hallja#more7718056
Egy húszezer forintba kerülő cipőtől azért ennél bőven többet vár az ember. Ahogy egy bevizsgálástól is. Kedves Homár! Gondolom találkoztatok már hasonlóval. Idén június 6-án Szegeden vásároltam a Converse cipőt. Csak jó időben viseltem (szövet cipő lévén gyorsan…..
Ki mondta, hogy egy cipőnek csendben kell üzemelnie? Attól, hogy ez a hagyomány, akár lehetne trendszetter fícsör is a lépésre nyekergő cipő, igaz, ebben az esetben érdemes lenne a vevőket a vásárlás előtt ismertetni vele, mert hát ki tudja, tetszik-e nekik ez az újítás.…..
tpusztai58 2015.08.24 12:55:58
@joska61: Nem kell szídni, dícsérheted is őket, ha úgy érzed.

Három jogászdoktor barátommal bográcsoztunk a hétvégén, fogyasztóvédelemben ténykednek. Meséltem nekik ezt a sztorit. A playersroom hallatán ketten egyből rávágták Kiss Béla nevét, a harmadikuk is kapcsolt erre. Kielemeztük ezt a posztot.

Mondták, a playersroom és Kiss Béla bőrfeldolgozó mérnök is fogalommá vált a fogyvédelemnél. Rohadt hírük van. Azzal élnek vissza, hogy a legtöbb ember lusta utánajárni, és inkább nyel. Arra jutottak, hogy a posztoló könnyen bizonythatja az igazát, egy valódi szakvéleménnyel megteheti a feljelentéseket, kártalanítani fogják, a bolt komolyabb vizsgálatokra és bírságokra számíthat.
tpusztai58 2015.08.24 13:02:03
@tpusztai58: Ja, és fontos a playersroom és Kiss Béla előélete, a sok korábbi iparkamarai elmarasztalásuk, a BT-hez való hozzá(nem)állásuk... ezek masszívan a poszter javát fogják szolgálni ebben az ügyben.
tpusztai58 2015.08.27 10:12:53
@Exa owner: Biztosan csak képzelődsz, nem is nyikorog a cipőd, csak bebeszélted magadnak! Vidd el Kiss Béla bőrfeldolgozó ipari mérnökhöz bevizsgálásra, és ő is meg fog győzni erről! :))

De ha a 'D' az a Deichmann-t jelenti, akkor nyugodtan vidd vissza, náluk van garancia, nekem egy sima utcai bőrcipőt szó nélkül cseréltek ilyen hibával. Béla és patkánykodás nélkül, ember módjára. Régebben a Hervis-hez egy kiengedett varrású csukát vittem vissza, ott is rendben volt minden.

Playersroom tapasztalatom nincs, mert annyi rosszat hallottam róluk, hogy én az életben nem fogok ezeknél a görényeknél vásárolni.
Míg korábban az eladói nyomás volt inkább jellemző a hazai ingatlanpiacra, addig most határozottan állítható, hogy kibontakozott egy vevői hullám. Ez igaz a Balla Ingatlan által most részletesebben vizsgált XVI. kerület esetében is. Nagy kérdés azonban az, hogy a lendület mikor…..
tpusztai58 2015.04.18 20:32:56
@Ruzsik Dezső: A küldött cikk érdekes. A nem-teljesítő lakások száma eszméletlen magas, az évi lakásértékesítés 1,5-szerese!

Durván lecsapja az árakat, ha még ezt is kiöntik a piacra...
tpusztai58 2015.04.18 20:33:12
@Ruzsik Dezső: Nem is a kényszerértékesítésre, hanem az általános eladói kivárásra gondoltam, ami most fog "lejárni".

Iszonyatos mennyiségű, hitellel terhelt ingatlan helyzete rendeződik most. Emellett tudjuk, hogy sokan nem az élethelyzetüknek megfelelő ingatlanban élnek. Ők költözni fognak.

Nekik rendeződik a hitelük, mert eladáskor nem mindegy, mennyivel van terhelve az ingatlan.

A rengeteg elhalasztott költözés pedig eladással fog kezdődni, mindennek egyenes következménye a hamarosan berobbanó új kínálati boom és az árcsökkenés!