Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herr Sion Liebhaber

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ybl Miklós. Egy név, akit azért elég sokan ismernek. Egy építész, akiről tudjuk, hogy azért alkotott egy pár fontos épületet. De ismerjük-e a valódi jelentőségét? Az Ybl összes című, pazar kiállítású kötetből megismerhetjük ennek a korszakos hatású 19. századi…..
Zürichben, a 65. FIFA kongresszus megnyitóján sikerült néhány kérdést feltenni csütörtökön Csányi Sándornak az MLSZ és a magyar küldöttség vezetőjének: - Mi a véleménye a most kialakult helyzetről? - Bonyolult. Rossz helyzet alakult ki, aminek a jelei már évek óta…..
„Amit egyáltalán meg lehet mondani, azt meg lehet mondani világosan; amiről pedig nem lehet beszélni, arról hallgatni kell.” (Ludwig Wittgenstein: Logikai-filozófiai értekezés) Történt, hogy a szépséges Ausztriai Annát, Fülöp spanyol király jövendőbelijét ünnepélyes…..
Herr Sion Liebhaber 2015.05.30 18:50:07
@Pelso..: megadtad 2018 receptjét, ha a rezsitrükk addigra kifulladna. nyereményed 1 db használt dizájner táska.
Herr Sion Liebhaber 2015.05.31 08:01:20
@Pelso..: a szivarvég központban maradt a számla. már ha volt egyáltalán, a luxusmunkanélküli nem szeret az adóbevallással vesződni.
Retorika, érveléstechnika, logika, írásgyakorlat. Ezek a fontos, alapvető készségtárgyak nem szerepelnek a pázmányos joghallgatók kötelező órarendjében. A holokauszttörténet viszont szerepelni fog. Ezután valaki jogász lehet anélkül, hogy szóban vagy írásban értelmesen…..
Orbán svájci bankára, sötét ló a diplomáciában, Mr. Arábia – felkapta a sajtó Nagy Istvánt, Magyarország svájci nagykövetét. Van is miért. Az erdélyi származású világpolgár életútja az elmondása szerint a hatvanas évekbeli disszidálástól olasz jezsuitákon, Libanonon…..
Mindenki az elsőfilmes Nemes Jeles Lászlóról beszél: de vajon tényleg tudott maradandót alkotni és újat hozni a holokausztfilm-iparba (sic!) egy sonderkommandós rab pokoljárásának története? A válasz egyértelmű igen: a 68. cannes-i filmfesztiválon négy díjat is bezsebelő,…..
Ha valami jó történik a magyar kortárs kultúra, hagyományőrzés, műemlékvédelem, minőségi oktatás és hitélet metszéspontjaiban, akkor az Pannonhalma. A dunántúli hegyen több mint egy évtizede zajlik egy csodálatos, nagy léptékű és izgalmas kulturális újjászületés, hogy…..
Dehogy akarok én kormányt buktatni, én ettől a kormánytól várok azonnali segítséget – mondja Sándor Mária, a fekete ruhás nővérként híressé vált ápolónő a Mandinernek. Lapunknak elmeséli, hogyan vált elkeseredett kórházi dolgozóból tízezres tüntetések arcává.…..
Herr Sion Liebhaber 2015.05.22 17:32:43
@Mihint: majd ha a hasadból robban ki egy intergalaktikus bevándorló, elmegy a kedved a rötyögéstől (és autodoc se lesz, hogy összevarrjon). temetésed cserébe a yachtkikötőbe is szervezhető, pompás kivilágítás mellett, emlékmeccsel egybekötve. ez már valami, nem?
Herr Sion Liebhaber 2015.05.22 23:30:43
@Pelso..: pssssssszt! ne szóld el magad idejének előtte, a konspiráció végső fázisában az időzítésen múlik minden.
          "Álljunk meg és mondjuk ki büszkén, boldogan: LESZARJUK A HO­MO­FÓBIA ELLENI VILÁGNAPOT! ( Bayer Zsolt 2015) "                 "A tévéből ömlenek ránk a homoszexuális témájú filmek, és a mindennapi életről szóló alkotásokban is rendre megjelennek a…..
Herr Sion Liebhaber 2015.05.22 07:26:35
@ejropalepke: szereted kukkolni a Jeleg Tidókat? nono, még rákapsz a dologra. nix zsebhoki!
Ez a háború nem a kárpátaljaiak háborúja, sem a magyaroké, sem az ukránoké – mondják a Mandinernek Beregszászon a szórványmagyar falvakban tanító pedagógusok. Közülük négyszázan kaptak támogatást a Hármashalom Alapítványtól a Zrínyi Ilona Ösztöndíjprogram keretében.…..
Szerdán írtam arról, hogy miről is szól az Európai Bizottság által aznap bejelentett intézkedéscsomag bevándorlás- és menekültügyben; arról is írva, hogy miközben mindenki felkapja majd a fejét arra, hogy menekültek befogadására kötelezik az országot, valójában az…..
Herr Sion Liebhaber 2015.05.18 19:19:31
Nem vagyok sem a kortárs francia irodalom, sem Michel Houellebecq munkásságának szakértője, ezért eleinte nem is akartam írni a szerző legújabb, nagy port kavart regényéről, a Behódolásról. A 2022-ben játszódó keserű utópiában – amely épp a Charlie Hebdo szerkesztősége…..
Herr Sion Liebhaber 2015.05.16 13:57:04
@Pelso..: tanulhatnál egy kis alázatot a dobray-tól. trú alávaló, izé, alattvalóként még a pápából is rögvest kiszeret, ha nem elég férfiaschan férfiasch ostoros vezérként tereli a nyájat. de még te is sokkal többnek érezhetnéd magad egy erős kéz irányatása alatt. soha többé bizonytalanság, kétkedés, reszketés kinn egyedül a hidegben. i require only that you kneel...
       Szőnyi Szilárd retteg. Attól retteg, hogyha bedől a Heti Válasz, ha a Simicska-Nyerges duót végleg lenyomja Orbán, akkor nem veszik fel valamelyik mentőhajóra. A jobboldali újságírás ma a rettegésről szól. Hogyan jelezzük a hatalomnak, hogy tulajdonképpen ugye mi is,…..
Herr Sion Liebhaber 2015.05.16 21:37:24
@ricardo: tündi frusztráltabb houellebecqnél.
„Egy ökröt lát a béka s szép,    nagy testét írigyen csodálja.És ő, ki csak kicsi, egy tyúktojásnyi ép,jól felfuvalkodik, dagad, feszül a hája,    hogy oly ökörnyi nagy legyen. «Tudom, -        szól, - most se kell sok, nézd hugom,elég-e mondd? no még! s most…..
Herr Sion Liebhaber 2015.05.14 22:28:01
@Holger Hartland: több világosság kéne ebbe a témába. az elios megoldja pár száz millából.
Herr Sion Liebhaber 2015.05.15 07:34:53
@maxval bircaman szerkesztő:

"Nem. Éppen segített a kiút felé nézni. "

Pontosan. Százezreknek mutatott utat a Lajtán túlra. Mi illuminátusok csak úgy lubickolunk az import magyar munkaerőben. De még jöhetne még több, szóval egy ideig még engedjük tébolyulni a vajdát, így megspóroljuk a toborzó ügynökségeket, jönnek maguktól is a magyarkák, egyre óccsóbbért, hehe.
Vendégszerzőnk, Csák János üzletember, korábbi londoni nagykövet írása a brit választásról és a konzervatív győzelem okairól. *** David Cameron és társai tudják, milyen a jó szellemű élet, és hogyan használható ennek eléréséhez a felvilágosodással virágzásnak indult…..
Herr Sion Liebhaber 2015.05.13 15:19:42
@Urfang:

"Nálunk csak ezzel lehet a főáramba kerülni :\"

ja persze, hüjjék a zemberek, brühühü, nem ám a hiperpolkorrekt hipokrita megmondológusok mantrája az, ami totálisan piacképtelen (nemhogy nálunk, nyugaton is...)
Örülünk, Vincent? Tabuk nélkül 2015.05.09 23:03:54
          Orbán Viktor szerint egyetlen kérdést sem lehet tabuként kezelni. Tényleg? Megmutatom milyen, amikor nem kezeljük a kérdéseket tabuként.          1. tabu:    A magyar egy tehetséges nép, különleges észjárással.         Benedetto Croce-val szólva:…..
Herr Sion Liebhaber 2015.05.12 23:21:03
@Bánegressy: alakul-alakul. a progresszió az a szó, amivel borzolni lehet a bloggazdik idegeit, jobban, mint egy telefonkönyvnyi aristo idézettel
Herr Sion Liebhaber 2015.05.12 23:30:58
@Pelso..: megkérdeztem a konrádbácsit, de ő a kipukkadt metrókerékről hadovált, meg a lesből támadó fasiszta fröccskeverőkról. mondjuk más se jutott többre: www.mozgovilag.hu/?p=8274
Herr Sion Liebhaber 2015.05.13 09:07:34
Szeretnék a konzervativizmus jegyében egy okosan építkező, versenyképes, az autonómia és a család értékeire sokat adó értékközösséget szervezni – mondja Béndek Péter filozófus, blogger, a Polgári Konzervatív Párt alapítója. Béndek szerint nem létezik más út, mint a…..
„Az európai multikulturalizmus válsága? A multikulturális társadalmi modell jelene és jövője” címmel rendezett vitát a multikulturalizmus, a bevándorlás és Európa aktuális helyzetéről a Mathias Corvinus Collegium. Prőhle Gergelytől Balázs Péter volt külügyminiszterig…..
A már egyszer visszaszolgáltatott erdélyi vagyonok elkobzása is szóba került az Európai Parlament kisebbségügyi munkacsoportjának ülésén, amelyen felszólalt Kelemen Hunor RMDSZ-elnök is – olvasom a hírekben. Eközben Markó Attila Budapesten bujkál. Nos, ilyenkor szoktam nagyot…..
„Ez nem más, mint a 23 millió románnal való riogatás pepitában” – mondja a Mandinernek Fabiny Tamás evangélikus püspök a kormány bevándorlós-terroristás konzultációjáról, ami legalább annyira kiverte a biztosítékot nála, mint Orbán Viktor halálbüntetést emlegető…..
Herr Sion Liebhaber 2015.05.08 22:39:25
Köln.  „Nem tudom megtalálni a Potsdamer Platzot. Á, nem itt – ez csak nem lehet az! Hiszen a Potsdamer Platzon ott volt a Cafe Jostin. Délutánonként ott szórakoztam, kávét ittam, a közönséget figyeltem, mielőtt a szivaromra gyújtottam volna... Hol vannak a hőseim? Hol vagytok,…..
A Földközi-tengeren mindeddig példátlan számú áldozatot szedett az áprilisi 19-ei hajókatasztrófa, amelyben mintegy 800 ember vesztette életét, és mindössze 28-at sikerült megmenteni. Sokan ekkor figyeltek fel mindarra, ami Olaszország déli partjainál zajlik. Pedig a probléma nem…..
Herr Sion Liebhaber 2015.05.08 07:03:27
@Mihint: gyermeteg? na végre kezdi lassan kapisgálni, mire megy ki a játék: belecsapjuk a téglát a kacsaúsztatóba, majd vigyorogva lessük a bokorból a hápogást.
     Az történt, hogy a Magyar Televízióban valaki mondott valamit, ami nem egészen volt úgy. Hanem kicsit máshogy. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy két prímszámnak legalábbis van szorzata. Mi több, a kettő, a három és az öt valóban prímszám, továbbá még az…..
A „mindent azonnal”-elv eredménye a semmi – mondja Pokorni Zoltán a kormányzati reformdüh buktatóiról a Mandinernek. A Fidesz alelnökét és a budapesti XII. kerület polgármesterét a jobboldal válságáról, a Jobbik veszélyeiről és a kerületi Normafa-ügyről is kérdeztük.…..
Herr Sion Liebhaber 2015.05.06 21:57:04