Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TrencséniZsuzsa

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan rég egy nő, Anita hívott fel. Nagyon határozott volt, beszélgettünk pár mondatot, elmondta, hogy jelenleg nincs párkapcsolata és ideje sem arra, hogy ismerkedjen, ezért majd mindig online társkereső oldalakon próbálkozik, ahol kudarcot kudarcra halmoz. Nagyon…..
Múltkori blog témánkban arról írtunk, hogy a nálunk (Párt-fogóknál) megforduló társkereső nőknek mi a legfontosabb külső tulajdonságok tekintetében a leendő párjukat illetően. De, hogy e szempontok mögött mi húzódhat meg a háttérben, azt az evolúciós pszichológia…..
Múltkori blog témánkban arról írtunk, hogy a nálunk (Párt-fogóknál) megforduló társkereső nőknek mi a legfontosabb belső tulajdonságok tekintetében a leendő párjukat illetően. De mi a helyzet vajon a külső tulajdonságokkal? Bár tapasztalásunk alapján, sokan elsődlegesként…..
Vajon mely tulajdonságokat említik a társkereső hölgyek, amikor azt kérdezzük tőlük, milyen férfit képzelnek el maguk mellett? Összeszedtük az elmúlt évek tapasztalatait, és most fellibbentjük a fátylat arról, mik a leggyakrabban áhított férfi…..
Párt-fogók A nagy "Ő" 2015.05.12 01:12:41
Van-e értelme az „Igazit” keresni? Kinek mit jelent az „Igazi” egyáltalán? A tökéletes testi-lelki és szellemi társat keressük? A másik felünket próbáljuk megtalálni? Mitől érezzük azt, hogy az a valaki a nagy Ő?             Trencséni Zsuzsa pszichológus Az…..
2X5 pont, gyakorlatban is nagyon jól alkalmazható segítség ahhoz, hogy megtalálják a számunkra megfelelő „ideális” partnert.                Trencséni Zsuzsa pszichológus SÜLT GALAMB EFFEKTUS ELKERÜLÉSE! Első lépésként ismerd fel, hogy neked is tenned kell…..
A különböző időkben és társadalmakban más és más tulajdonságokat tekintenek értéknek az ideális partner vonatkozásában. A kultúra és a szociális környezet döntően meghatározza, hogy mik azok a külső és belső jellemzők, melyek párkeresés szempontjából éppen vonzóak…..