Regisztráció Blogot indítok
Adatok
&Rush

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olivér és családja Németországból utaztak haza családlátogatásra, és közben időt szakítottak egy kis fotózkodásra is. A közel 2 éves nagyfiú előszőr háttal menekült volna, így kénytelen voltam bevetni a későbbre szánt "meglepit", ami annyira nagy szerelem lett,…..
Hétfő éjszaka már elérhető volt a PPO weboldala. (A szájton keresztül autópálya-matricát és lottót lehet venni és telefont feltölteni.) A keddi nap kérdése, hogy sikerül-e bizonyítania a cégnek, hogy 2009 novembere előtt valóban értesítette az ügyfeleit arról, hogy egy…..
Rent a car roulette Aranyoskám 2009.07.06 14:56:00
Követem Csongort és laza uatzásbeszámolóval spékelem meg a mai leírásomat. Történt vala, hogy Müncheni kedvenc repterem kedvenc autókölcsönzője felé tartva a két terminál között megláttuk a német autógyártás új luxusát a Panamérát...Ez a történet nem róla fog szólni,…..
Amikor megláttam szerencsétlent a repülőtéren...ajajaj. Gábor 1 perce rakta le a telefont  és mondta, hogy ormótlan, kocka, semmi dizájn. Te szent ég, ezzel menjünk be a céges 5-ösök és A6-osok birodalmába!Csomagtér kinyit, börönd berak. Meg kell hagyni van puttonya a…..
Tardai történetek Ötvennégy 2009.04.26 11:00:00
MAD Ricsikének rendesen megakadt a DJ karrierje. Meg a music is the answer is, pont a refrén előtt, ahogy a Ricsi rákönyökölt a játszóra, miközben behányt a pult alá. Naná, bazmeg, hogy a főidőben rakó holland gyerek szóvá tette, hogy a vajszínű velúr puma classic árát is…..
-Ne tudd meg, baszod, most találkoztam az Armanddal már megint, vágod, azzal a pesti fasznyalóval. Most éppen valami rendkívül kedvező befeketetést próbált rámtukmálni, nem adja fel.-Simán, megvan. Láttam nemrég a Michelin-babához hasonlóan kecses tébányai nőjét is, hogy…..
A Budapesten elrendelt abszurd szmogriadó rövid huszonnégy órás fennállása alatt közfelháborodás és közröhej tárgya lett. A bevezetett korlátozás nem csupán életidegen, de teljességgel betarthatatlan is. Még jó, hogy megszegése nem is büntethető.Reggeli félálmomban…..
&Rush 2009.01.12 13:06:37
@budapestjovoje: rossz értelmezés 1. a tömegközlekedés tud kényelmes lenni. hány várost említsek Európában, ahol gond nélkül váltanék?
rossz értelmezés 2: családdal eltöltött plusz 2 óra alatt szívesen beszélgetek gyerekeimmel, arról hogy miként legyen okosabb azoknál, akik ezt a szmogriadót ilyen formában bevezették.
Kína nagy. Nagyon nagy. Itt pár tízezer autót elsózni nem nagy cucc, csak árulni kell, és magától elmegy. Másrészt a kínai vevőknek nincs komoly képük az autógyártás múltjáról, nem tudják, mi az a kifinomult stílus. Vagy, ha mégis tudják, valami másról hiszik ezt. Vajon…..