Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VidékiFelkapaszkodott

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gratulálunk, Ön nyert! Igen, Bedros J. Róbertre (dr., PhD, Msc, whatever) gondoltunk. Nyereményét - 1 hetes Welness tartózkodás all inclusive (exl. WC Papír) a Szent Imre kórházban - személyesen a főigazgató úrnál veheti át. Egy kis csemege…..
"azok kaptak meghívást, akik az elitet képviselik" Mindenki lenyugodhat a picsába. Ott volt Nemes Jeles László is, és egyes huszonévesek a szakkolikból. Most már tényleg szeretném megérteni az "Elit" definícióját.....
VidékiFelkapaszkodott 2016.05.20 19:37:28
A Szent Imre igazgatója egy őt ért kritika és egy takarítócég dolgozója miatt lehetetlenítette el a kórház működését. A múltheti tömeges felmondás banális hátteréről a Szent Imre névtelenséget kérő dolgozója mesélt nekünk. Kitálalt arról, mi volt a közvetlen…..
VidékiFelkapaszkodott 2015.12.10 22:02:31
Nini, csak nem egy másik vidéki felkapaszkodott? Egyébként ő nem a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság elnöke? Van ott azért egy kis tokahús...

Egy kis csemege desszertnek:
www.diplomatamagazin.hu/ftp/6d31l7u_48-50.pdf

Ízelítőnek: "Munkatársunk interjút készített az egyik legstabilabb gazdálkodású és szakmailag az egyik legeredményesebben irányított intéz- mény – a Pest megyei Flór Ferenc Kórház – főigazgató főorvosával, dr. Bedros J. Róbert PhD-val."
Nocsak, milyen gyöngyszemre bukkantam a Gyakorikerdesek.hu oldalon. Íme a kérdés: "Én budapesti vagyok, de azt vettem észre, hogy nagyon sok vidéki úgy gondolkodik a pestiekről, mintha beképzeltek, önteltek lennének és lenéznék a vidéken élőket. Például..nemrég egy kis…..
Az 1930-as évek Magyarországának társadalma felfelé rendeződött: mintául mindenki számára a legfelső, illetve a hierarchiában a felette álló réteg életmódja szolgált. Az elit Ide tartozott - részben már származásától függetlenül - a politikai vezető réteg, a…..
Ő a dolgozó ember, a munkásosztálybeli hős - úgy összességében a szegény sorból származó, saját erejéből megcsinálódott self-made man. Nagyon fontos, hogy bár részéről elismerten a szerencse is közrejátszhatott sikereiben, azért leginkább saját magának köszönhet…..
Jobb vagyok, mint mások „Ők aztán jól felkapaszkodtak az uborkafára!” – gondoljuk sokszor az öntelt, beképzelt emberekről, akik hosszú évek szívós munkájával – lehetőleg mások szívós munkájával – érik el sikereiket. S ha már feljutottak a magasba, mélyen…..
Vidéki Felkapaszkodottak Dr. Sanyi 2015.05.31 19:33:55
Sanyi most 38 éves. Egy Miskolc melletti kisvárosban született. Nagyon aktív gyerek volt, bringájával bejárta az egész környéket. Ismerte is már mindenki, szerették is. Ő volt a helyes talpraesett kissrác a zöld biciklivel. Nyitott gyerek volt, szerette járatni a száját. És…..
Egyszerű, vidéki családból jött, a csillogást hírből sem ismerte. Ám önerőből mindent elért: sikeres üzletasszony, szerető feleség és mindenekelőtt gondos családanya. Interjú Rubint Rékával.   Felkapaszkodott, vidéki libuska – a rosszindulatú emberek előszeretettel…..
Vidéki Felkapaszkodottak Prológus 2015.04.17 18:05:13
  Amikor először megkaptam, egy baráti vacsorán, hogy vidéki felkapaszkodott vagyok, persze vérig sértődtem... Hogy én? Aki a legjobb iskolákba jártam? A dühöm annyira elvakított, hogy megköszöntem a vacsorát, felálltam és távoztam. Aztán soha többet nem találkoztam a…..
  Épp hogy megszületsz, máris tesznek róla, hogy kicsinek érezd magad:Ahelyett, hogy időt adnának neked,Míg a fájdalom már oly nagy, hogy nem érzel semmit.A munkás osztály hősének lenni, az már valamiA munkás osztály hősének lenni, az már valami Otthon bántanak, az…..
   ..
Vidéki Felkapaszkodottak Szelfi :) 2015.04.17 19:42:28
..