Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s0m3sz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kicsit későn, de azért ma is kikerül a Játékmúzeum Blog TV adása. Sajnos egy kicsit sűrű napom volt, így csak most volt lehetőségem feltölteni a legújabb részt, aminek a munkálatai is most fejeződtek be.Ezúttal egy igazán érdekes régi játékot mutatok be nektek. A mai adás premiernek is…..
Az 1993-ban elhunyt, fogalmazzunk úgy, hogy érdekes és megosztó személyiségű GG Allin a lemezei mellett jó pár érdekességet, legendát is hagyott maga után. Az egyébként is kemény színpadi jelenlétet biztosító frontember ha másról nem, az öngyötrő és szaros sztorijairól…..
A legutóbbi cikkben 1990-ben hagytuk abba, amikoris kifutott az első három Lego Space altéma a Futuron, a Blacktron és a Space Police. Ezután a Lego egy kicsit megmaradt a bevált módszernél és a következő három évben a jól bevált recept alapján ennek a három altémának a kvázi folytatásait adták ki.…..
Idén lesz hetven esztendeje annak, hogy a náci háborús főbűnösök perében elhangzottak az ítéletek. A nürnbergi tárgyalásról talán már nem sok újat lehet mondani. Annál érdekesebb téma viszont, hogy mi lett a vádlottak gyermekeivel? A kép rendkívül vegyes és a válaszhoz elég kevés megbízható forrás…..
Ha valaki mindenféle apró információt szeretne elkerülni a Walking Dead legújabb, 9. évadával kapcsolatban, az ne olvassa el a bejegyzést, mert egy váratlan meglepetést elspoilerezünk a posztban...
Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott és sokatok által követett ajánló rovat, amelyben hétről-hétre igyekszek nektek jó áron megszerezhető régi játékokat ajánlani a hazai aukciós oldalak kínálatából.Ezen a héten is sikerült ráakadnom néhány szép állapotban megmaradt játékra, amire…..