Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erotikusrahangolttortenetek

25 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen a kis kék pirula volt az, ami berobbantotta a vágyfokozó szerek piacát. A péniszgyűrű viszont egy olyan segédeszköz, ami mellett nem kell feltétlenül ilyen készítményeket használnunk. A használata egyszerű és a hatás nem marad el. Egy jól megválasztott darab felettébb izgalmassá…..
- Ádám én, keresztellek téged az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében - mondta az idős református lelkész, és a négy hónapos sűrű fekete hajú kisfiú fejére öntött a kopottas ón keresztelő kupából néhány csepp langyos vizet. Ilyen ősz táján kereszteléskor már langyos vizet használtak, az…..
Szeretők - Kapcsolat(ok) 15 éve 2016.11.01 19:50:56
Október közepe volt, a természet száz színben pompázott, a város főutcáján a barnássárgás falevelek vígan kergetőztek a földön egy-egy langyos fuvallatnak engedelmeskedve. Alig vártam, hogy elérjem a legelső telefonfülkét, hogy az imádott férfival tudassam, megérkeztem, mostantól csak az övé vagyok.…..
Még a legunalmasabb párkapcsolatot is fel lehet dobni, csak a megfelelő eszközöket kell megtalálni hozzá. Kattintsunk a Születésnapi ajándékok webboltjára, ahol minden pár megtalálhatja számításait. Az itt lévő erotikus ajándék kategóriájában nézelődve különböző ötletek között tudunk válogatni. A…..
Na akkor ma jöhet a nyúl (tojás most sem lesz :)). Néhány hátborzongató nyuszis fotó a múltból...
erotikusrahangolttortenetek 2016.03.29 19:00:36
30/40 Fábry - tévétükör 2016.03.26 00:07:09
Régen, hajdanában-danában egy Fábry Sándor nevű humorista képes volt arra, hogy megnevettessen egy országot. Vele született készsége révén érezte a poentírozást, válogatott szófordulatai bővelkedtek ívekben és dinamikában, filmgyári dramaturgként és forgatókönyvíróként rengeteg sztorit szippantott…..
erotikusrahangolttortenetek 2016.03.27 09:55:55
Éppen a padokon ültek egy kis borozgatás után az emberek. Valaki a társaságból egyszer csak felkiáltott, hogy akkor kezdődik a verseny... szájról szájra terjedt a hír, hogy a verseny arról szól, hogy ki tudja minél rövidebb idő alatt a lányok közül orálisan eljuttatni a fiúkat a csúcsra. A fiúk…..
Nyár van, a nap melegen süt. Borkóstolón futott össze a Fiú és a Lány. Nem tudtak egymásról, és amikor észrevették egymást, a meglepett pillantásuk hamar szikrázó vágyakozásba csapott át.  Nem mertek közel menni egymáshoz, nem mertek beszélgetni, de a tekintetükkel sokszor, szinte mindenhol kerestél…..
A szövegírás rengeteg mindent takarhat, ezért amikor ez irányú álláshirdetést találunk, részletek nélkül nem biztos, hogy tudni fogjuk, milyen feladatkörre is keresnek embereket. Amennyiben egy keresőoptimalizálás területén mozgó cégről van szó, akkor bizonyára webes szövegíró kerestetik. Feladata…..
Ez az operett betétdal jutott eszembe arról a sztoriról, ami már régóta kikívánkozik belőlem, a szeretők kapcsolatok és egyéb nyalánkságok témakörében. Úgy adódott néhány évvel ezelőtt, hogy egy három szobás lakásban éltem albérletben egy kedves fiatal párral. Aranyosak, értelmesek, kedvesek,…..
erotikusrahangolttortenetek 2015.05.15 21:11:39
erotikusrahangolttortenetek 2015.08.19 21:04:03
@notC: na jó, de azért én valahogy kicsit erőltetetnek tartom, amikor a nőre fogjuk, hogy ő az, aki erőszakos, itt fizikai erőszakról van szó, és ebben a férfiak jócskán fölényben vannak, így rájuk hárul a felelősség is, szerintem az öklözés szempontjából..és most öklözés alatt nem szexjátékot értek :)
Ha ragaszkodunk a minőségi erotikus játékokhoz, akkor nézzük meg a Vibe therapy kínálatát, hiszen itt csak olyan termékeket találunk, amelyek minden igényt kielégítenek. Bőrbarát szilikonból készülnek, így kockázat nélkül használható az allergiás, érzékenyebb bőrrel…..
Mi teheti izgalmasabbá az együttléteket? Nem kell sokat keresgélni a megfelelő eszközöket, elég ha a Vágyaim webáruház oldalára kattintunk, ahol pikánsabbnál-pikánsabb megoldásokat találunk. A kínálat színes, így mindenki megtalálja majd az igényeinek megfelelőt. Vágyaim…..
Időnként minden férfinak szüksége van arra, hogy egy kicsit kiengedje magából a fáradt gőzt, szexuális értelemben is. Biztosan kell néha egy olyan este, amikor nem kell a partnered igényeire odafigyelned, mert csak a saját vágyaidat akarod szem előtt tartani. Ebben az esetben nézd…..
Milyen kép is ugrik be az egyszerű halandó számára, ha Kleopátráról van szó? Fekete szemceruzával kihúzott csábító szemek, hollófekete, hosszú, csillogóan egészséges haj, lényét körüllengő sejtelem, ahol megjelenik a férfiak kéjes tekintettel követik a filmvásznon olyan…..
erotikusrahangolttortenetek 2015.10.26 13:55:39
..
erotikusrahangolttortenetek 2015.10.20 08:38:07
Lelőttek egy afgán migránst a bolgár-török határon − adtuk hírül pénteken. A hivatalos történet szerint a huszonöt éves afgán férfit a tarkóján érte egy gellert kapó lövedék, mikor bolgár határőrök a határtól harminc kilométerre megtalálták az előlük menekülő…..
Miki elégedetten, a szó szoros értelmében kielégülten szállt fel a villamosra. A lehető legtávolabb ült le a tömegtől, most magányra vágyott, hogy érzéseivel, gondolataival szembesüljön. A villamos nehézkesen megindult, a rezgéstől kellemes bizsergés járta át a testét, már-…..
Szocialista járgányok különkiadás! 1954. Belaz-525 szovjet troliteherautó...
erotikusrahangolttortenetek 2015.10.18 20:11:13
Lámaszeme Megkötözve megfelel? 2015.10.17 20:00:00
..
erotikusrahangolttortenetek 2015.10.18 19:56:32
Ebben a történetben üzletemberek, jogászok és politikusok a főszereplők. A mai magyar felfogás szerint, csupa erkölcsi hulla, olyan emberek, akik csak kárt okoznak, rombolnak, lopnak, csalnak, hazudnak; önző, kíméletlen, korrupt banda. Vagy bűncselekmény, vagy politikai…..
erotikusrahangolttortenetek 2015.10.18 19:28:54
A tisztaság és a lelkiismeretesség méreg mindenféle erotika számára. - mondja Volkmar Sigusch, az egyik leghíresebb szexkutató a világon.  Egy másik szexkutató, Woody Allen szerint pedig a szex mocskos dolog, de persze csak akkor, ha jól csinálják. Most már csak azt kéne…..
erotikusrahangolttortenetek 2015.10.18 19:15:41
@keroll: ez nem mocskos, inkább továbbgondolandó :D
A párkapcsolat működésének titkával kapcsolatban sok mindenről olvashatunk az önmagukat szakavatottaknak valló emberek klaviatúrájából, vannak, akik szerint a kémia mindennek a titka, ha a szex nem kellőképp elégíti ki mindkét fél igényeit, vágyait, akkor az előbb-utóbb be…..
Nem gondoltam volna, hogy egy szeretők és kapcsolatok blogon érintőlegesen a migráns kérdéssel kell foglalkozzak, de látván ezt a gyűlöletet muszáj megosszak veletek egy történetet, amit soha nem jutott volna eszembe leírni, ha nem lenne aktuális. Egyre-másra hallani olyan…..
erotikusrahangolttortenetek 2015.09.03 22:15:25
@TappancsNyuszi: az élet ennél sokkal bonyolultabb..sok döntésünk van, ami kivülről elítélhető, de aki benne van adott szituban, neki az a lehető legokosabb és leglogikusabb döntés..
erotikusrahangolttortenetek 2015.09.04 10:02:14
@gabors: OK, abban igazad van, hogy Afganisztán nem arab ország, viszont az iszlám miatt egyszerűbb volt így nevezni a dolgokat.
Furcsa, hogy amit nem tud egy olvasó értelmezni, vagy nem fér bele kicsit se világnézeti meggyőződésébe, az kamu..
Dugjuk csak a homokba a fejünket..hurrá!
erotikusrahangolttortenetek 2015.09.04 10:02:59
@mézescsók: Végre, valaki, aki normálisan fogja fel.