Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mokivezi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balti utazásunk első állomásai Kaunas illetve Vilnius voltak, utóbbiból pedig Trakai felé is lehet kirándulni egy jót. Aki azonban nem tömegközlekedéssel érkezik az országba, annak érdemes a mindkét nagyvárostól jó másfél óra autózásra lévő Grutas parkba is ellátogatnia -…..
...ha szétdriftelted az agyad a Faluvégi Faroláson, ha zsong a fejed az Oldtimer Premier megszámlálhatatlan mennyiségű, zagyva, régi autójától ... vagy ha egyszerűen csak nyugalomra, biztos pontokra, igazi, belülről feltörő, zsebkendőbe fújós nosztalgiázásra vágysz, most…..
mokivezi 2015.04.24 00:54:52
@supernem:
Azt ugye látjuk, hogy a bordó Zsigán LITVÁN rendszám van?

Litvánia a Zsiguli/Lada gyűjtők Kánaánja: ott még (relatíve)olcsón lehet ritka Zsigákhoz hozzájutni.

Miután Litvánia korábban a SZU tagállama volt, ott a kezdetektől fogva forgalmazták ezeket a kocsikat, így a korai példányokhoz is hozzá lehet jutni.
mokivezi 2015.04.24 22:06:52
@supernem: Kedves Supernem! Értettem elsőre is, amit írtál , szeretnélek erről biztosítani.... Igazából csak tovább kívántam fűzni néhány gondolattal azt, amit kommenteltél ehhez a képhez... Benned a szín ébresztett bizonyos emlékeket, én pedig a kocsi litván rendszámát találtam érdekesnek... Szép hétvégét kívánok!
Némi utazás után, amellyel Kaunast is érintettük, múlt héten végre megérkezhettünk a litván fővárosba, ahol már trolira is szállhattunk. De írva vagyon, hogy nemcsak közlekedéssel él az ember... és ez az elferdített bibliai idézet a város miatt is kínálja magát. Észak…..
mokivezi 2015.04.24 00:30:08
@mokivezi: A helyiek ezt a hidat egyébként "Vörös-hídnak" is nevezik... :)