Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zár Balta

0 bejegyzést írt és 301 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon a második legmagasabb az egyedülálló nők aránya európai viszonylatban. Ezt a jelenséget valószínűleg a középkorú férfiak magas halálozási aránya okozza- derült ki az Eurostat felméréséből. Hazánkat csupán Lettország előzi meg a listán, itt 67,8 százalék…..
Zár Balta 2015.12.28 12:38:23
Kérem szépen, jövőre az RTL tavaszát A farm, az őszét az új Való Világ határozza majd meg, megint lesz két reality egy évben, örülhetnek a hogyvoltolvasók és a műfaj rajongói, akiknek jó, ha 5 valóságshowmentes hónapjuk lesz 2016-ban. A mai bejelentés mögött az állhat,…..
Zár Balta 2015.12.08 12:37:30
A társadalmi és munkáltatói elvárások között önmegerősítő spirál alakult ki a diploma szükségességét illetően. Ahhoz, hogy ezen túl tudjanak lépni, paradigmaváltásra van szükség. Emberek kereső éveiből lopunk el éveket, ha felesleges kurzusokra és záróvizsgára…..
Zár Balta 2015.12.01 16:17:21
@élhetetlen: Egyetértek Veled is és Fodor Balázzsal ! Nagybalfasz-nál pedig a nomen est omen :)
ÉS még egy : ha hozzám jelentkeznétek nem kétséges , hogy kit vennék fel pl. fejlesztési melóra !
Individualista idiótákra nincs szükség a termelésben (sem)
Zár Balta 2015.12.01 16:18:23
@élhetetlen: Ja hogy ELTE matek....
nincs több kérdésem : fel vagy véve :D :D :D
Internetadó, migránsok Nagyon messze vannak még a 2018-as választások, így nehéz erre válaszolni, de két ciklus egymás után hosszú idő, ráadásul úgy tűnik, a Fidesz még mindig nem mutatja a kifáradás jeleit. Ha úgy tűnik, valamit túlhúztak, például az internetadót, akkor…..
Zár Balta 2015.12.01 14:34:45
@maxval bircaman meghízott szerkesztő: Jó lenne ha szétbasznák a picsád végre és aidsben rohadnál el. Már nagyon ideje lenne bolgár hazaáruló takony váladék !
  Kicsi ez a szakma, kérem szépen, a Got Talentben fellépő és zsűriző zenészemberek nem idegenek egymásnak. Ezzel nem árulunk el nagy titkot, a nagyrészt direct casting, azaz közvetlen megkeresés útján a tehetségkutatóba került zenekarok/zenészek/előadók között vérprofik…..
A legszebb az egészben az, hogy saját maguk is elismerik, hogy direkt félrevezetik a népet, és értelmezhetetlen adatokat közölnek: a Facebookon kb 13:00-kor kirakott közleményben még az szerepel, hogy Történelmi nézőszámot hozott a történelmi mérkőzés  Az M4 Sport a…..
A Bors szerint Andy Vajna a TV2 új tulajdonosa arra készül, hogy átcsábítsa az RTL sztárjait a saját tévéjére, mert ezek szerint abban látja a nézettség zálogát, hogy milyen beszélő fejek néznek le az emberre napról nap. Vajna ugye arra számít, hogy ha ő lesz a góré, akkor a…..
Talán emlékszik mindenki arra a kiszivárgott köztévés belsős utasításra, amely szerint nem lehet menekült gyereket mutatni a híradóban. A tiltásnak ezennel biztosan vége, az M1 most már bátran mutat fiatal migránsokat. De még hogy! Reggel többször is leadták, a honlapra pedig…..
Tegnap mi is megírtuk, hogy Varnus Xavér kiszállt a Heti Hetesből, mert nem bírta cérnával, hogy a többiek, különösen Para-Kovács Imre és Hajdú Steve a műsorban szívatja. Ha csak kiszállt volna, az senkit nem érdekelne különösebben, se Xavér a Facebookon picsogott egy kicsit az…..
(Majdnem) szó szerint (kicsit szerkesztettünk rajta) idézzük Majoros művész úr szavait: Felhívtak kb egy hónapja az MTVA-ból (M1), hogy menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oké. Leszervezték. Jövő hét, beszélgetés, külön nekem hívott vendég, előinterjú,…..
                                                                         Megállapodtunk, hogy együtt töltjük a hétvégét a férjem egyedülálló munkatársával és kisfiával. Mivel nyitott esemény lesz a közös kolléganő esküvője, elhatároztuk, hogy elmegyünk vele arra a szertartásra. Kellemes…..
Zár Balta 2015.09.30 16:29:17
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
Ősszel a visszatérésre készült, de orvosai eltiltották a színpadtól és a Barátok közt forgatásaitól is Rékasi Károlyt, írja a Bors. A színésznek még hosszú rehabilitációra van szüksége , és ezalatt nem dolgozhat. A kezelőorvosaim a leghatározottabban felszólítottak…..
Zár Balta 2015.09.29 18:18:15
@gébence: Jól értettem, Magdi anyus feltámad az X-atkákban ????
  Anglia. Soroljam a szokásos, sokat hallott közhelyeket? A kutyák nem ugatnak.Nincs kutyaszar  sehol. /lásd .fotó: Southampton, tengerpart,saját kép/ Weston-super Mare,turisták által igen kedvelt kisváros utcáján....és nem kellett nagyon keresgetni ..(saját kép) A bolti…..
Amikor két fél pontosan az ellenkezőjét állítja valamiről, akkor az egyik hazudik, ez nem bonyolult. Csak van úgy, hogy rajtuk kívül senki sem tudja, mi hogy történt, így aztán elég nehéz kideríteni az igazságot. Szerencsére néha egy újságíró, vagy egy kamera döntő…..
A Kreatívon találtuk a videót, ami az első, elvileg nemhivatalos részlet Veiszer Alinda ma este, 22:30-kor induló Hír tévés beszélgetős műsorából, Veiszer pedig rendesen berúgja az ajtót az első kérdésével: Orbán Viktor egy geci? A vendége pedig Nagy Kriszta/Tereskova, aki…..
A „rezsiháború” elbukott Brüsszelben, ennek költségeit pedig minden valószínűség szerint az állam, vagyis az adófizetők állják majd. Az új, állami közműszolgáltatóval ugyanis befürdött a kormány. A lakossági földgázellátás egész piacát kellene nyereségesen…..
Zár Balta 2015.09.18 17:04:25
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Még mindig élsz te rohadt bolgár állat? Mikor döglesz már meg végre ?
Egye szét a rák a belet, fulladj a saját okádékodba !
- Kik az észbontók?- Egy olyan társadalmi csoport, akik azt hiszik, hogy rendelkeznek műveltséggel, ámde dehogy. Na ilyen kérdésekre és válaszokra lehet számítani hamarosan a Viasat3-on, ahová visszatér az Észbontók című vetélkedő, csupa olyan műkörmössel és kigyúrt…..
Egy nap alatt 14.000 like-ot kapott a BILD online oldalán a lap Orbán Viktorral készített exkluzív interjúja. Az "Ezért épít Magyarország kerítést a menekültek ellen" címmel megjelent interjút sokan idézték idehaza és a nemzetközi sajtóban is, többek között annak kapcsán,…..
Zár Balta 2015.09.14 12:49:56
@mojszipupi: Nagyon egyetértek Veled, egy kivételével: szerintem Orbi sikere a menekült ügyben meghozza neki ismét a 2/3os nyerést!
(Pláne ha sikerül addig elhúzni a témát) Ehhez persze kell a vér-balfasz baloldal "támogatása" is :)
Zár Balta 2015.09.14 12:52:19
@komisz_kölök: Én a "aki nekem nem szimpi, az dögöljön meg ha igaza van ha nem" elvet vallom... eddig bejött :D :D
JogÁsz Szolidaritás 2015.09.12 13:36:49
Lemondtak a Szombathelyi Törvényszék Bírói Tanácsának tagjai. Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke, Handó Tünde által oly büszkén emlegetett “Nyitott bíróság” egyetlen tagjától sem sikerült megtudni, hogy pontosan hány bíró is mondott le tisztségéről. Handó…..
Zár Balta 2015.09.14 12:47:12
@Kelly és a szexi dög: Megy a H. Tündéhez kinézetre :)
3 közérdekű adatigénylés, 2 bejelentés a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatalához, 1 levél Borkai Zsolt MOB elnöknek, 1 Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszternek, 2 sajtótájékoztató, néhány rádióinterjú, 7 sajtóközlemény. Ennyi kellett, hogy…..
A politikailag mindenképpen kalandos életutat bejárt Hende Csaba tegnap mondott le – vagy éppen rúgták ki? – a honvédelmi miniszteri posztról. Kérdés, politikai pályája itt megtörik-e vagy előkerül még valahol? Annál is inkább, mert eddig úgy tapasztaltuk, Hende…..
Kötöttségek nélkül Szemetek 2015.09.07 08:36:20
A kormányzati gyűlölet-propagandának felülők és a von hause aus rasszisták legújabb heppje, hogy hát milyen állatok ezek a menekültek, mekkora szemetet hagytak maguk után (lásd még: nem tisztelik a kultúránkat). Nos, csak hogy lássák, mennyire nem olyan fekete-fehér minden, mint…..
Zár Balta 2015.09.07 17:50:51
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Akurva anyádat ugatsz te szar okádék bolgár menekült fazs. dögölj már meg végre te hányadék szar. Egye ki a rák a beled !
Valahol örülni kéne, hogy a mértékadó európai lapok és politikusok soha nem látott mértékben keltek ki a hétvégén Viktor ellen. Az a gerinctelenség és embertelenség, amit tanúsított, mára minden eddiginél elszigeteltebbé tette Európában. Szerencsére a lapok többsége…..
Zár Balta 2015.09.07 17:43:50
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Élsz még te rohadt szar állat, mocskos bolgár geci faszfej ?
Rohadnál már bele a földbe te szégyen ! Baszta volna apád telibe az egyik birkáját, te förtelem !