Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kinney

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bear Grylls producerét megmarta egy kígyó a hivatásos túlélőember új műsorának forgatásán, de nagyon. Annyira nagyon, hogy az esetről készült képet csak az ugrás után mutogatjuk. Tessen kétszer is meggondolni az egérgomb buherálását. Mi szóltunk. Itt a láb, amit…..
 A szexuális indíttatású erőszakos bűncselekmények erőteljesen irritálják a lakosságot. Mindannyian féltjük lányainkat, feleségeinket az efféle szörnyű támadástól. A gyengébb nem jelentős része még mindig szinte teljesen elővigyázatlan és többnyire tájékozatlan is önvédelmi kérdésekben. Ahogyan…..
Néhány hete újra látogatható Londonban a világ leghíresebb teaszállító hajója (klippere) a Cutty Sark, mely néhány éve majdnem a lángok martaléka lett.   A hajót 2004-ben kezdték el felújítani, de egy túlmelegedő porszívó 2007-ben kis híján a vesztét jelentette.…..
Bijagos-szigetekNincs törzsi romantikaGyarmatosítóknak érezzük magunkat, pedig semmi közünk a bizsagók és a portugálok hosszú hadakozásához. Mégis, a bőrünk színe és az a tény, hogy egy fejlettebb civilizációból érkezünk, szélsőséges érzelmeket vált ki a helyiekből.…..
Nívó Van élet a Malév után? 2012.02.07 08:47:00
Ha valaki arra vár, hogy én is elsiratom a Malévot, az rossz posztot olvas. Szerintem a Malév bedőlésével olyan távlatok nyílnak meg, melyekről eddig nem is álmodtunk! Ez nem egy klasszikus bejegyzés lesz, inkább gondolatok, melyeket a pénteken becsődölt cég köt össze. ...Kezdjük…..
Ski Dubai (Kép: Northfoto) Barcelonáról sok mindent el lehet mondani, de hogy a téli sportok szerelmeseinek álom célpontja lenne, azt pont nem. Eddig. A tervek szerint ugyanis 2015-től a tengerben úszkálást és a Barcelonetán lazulást síléccsatolás és csúszkálás követheti úgy,…..
kinney 2012.01.30 14:03:04
@mchami:

miért, milyen ökológiai negatív hatása van?
A HMS Victory fedélzetén lévő arany és ezüst értékét 500 millió fontra becsülik. A baj csak az, hogy mindez a tenger mélyén fekszik a Csatorna-szigeteknél.  Most azonban felszínre hozzák. A gyönyörű, monumentális vitorlás megszólalásig hasonlított Nelson admirális…..
kinney 2012.01.30 10:54:52
Jackman a Lipton megbízásából (nem reklámozzuk, de az annyira béna, hogy "az egyik teaízű üdítőital-gyártó cég") Budapesten forgatott egy reklámfilmet, aminek annyi a sztorija, hogy szeretne nyugodtan futni egy kicsit, de nem tud, mert egy őrült biciklista nem száll le…..
kinney 2012.01.28 12:45:44
@butyko:

"hang on, hang on, isnt that guy from that vampire movie?"
Ahogy az várható volt hétfőn az EU is szentesítette az Iránnal szembeni olajembargót, december elején pedig az USA szenátusa hatalmazta fel az amerikai elnököt az iráni jegybankkal folytatott ügyletek szankcionálására. Az intézkedések hivatalos célja, hogy gazdaságilag…..
kinney 2012.01.25 14:06:19
@molnibalage:
ebben igazad van.
viszont ki tudja mi lesz pár év/évtized múlva, mert ha ma lesz bombájuk, akkor az attól kezdve a jövőben is folyamatos fenyegetést jelent, és lehet, hogy ahmedinezsád után egy még kiszámíthatatlanabb jön...
Negyven évvel ezelőtt egy családi ünnepség közben eltűnt a nagyhatalmú Vanger-klán egyik tagja, Harriet. Az idős milliárdos meg van róla győződve, hogy unokahúgát meggyilkolták, ezért felbérel egy állás nélkül maradt újságírót, hogy járjon utána az ügynek. A férfi…..
kinney 2012.01.21 17:26:02
@BeniMan:

a fene tudja, szerintem elég eltérő volt a két film, a svédben konkrétan csalódtam a könyv után, sokkal többet vártam tőle, az amcsi meg kellemesen szórakoztatott és hitelesebben követte a könyvet, mint a másik.

a svéd főszereplő karaktere szerintem egyértelműen más volt, mint a könyv főhőséé (de ez nem a színész hibája, inkább a rendezőjé, mert pl. a legutolsó mission impossible-ben ugyanaz a svéd színész kiváló volt), igaz daniel craig sem volt tökéletes, gondolom fincher ellensúlyozni akarta james bondot, a könyvben nekem blomkvist tökösebb gyerek, a végén kicsit vicces volt, hogy craig folyamatosan fél a tíz évvel idősebb stellantól :-)).
Egy héttel a plágium botrány kirobbanása után, végre megszólalt Schmitt Pál. A felmerült vádakra eddig mindössze egy kevéssé meggyőző közleményt adott ki hivatala. Maga az érintett nem reagált. Nem reagált, sőt, nyilvános programjait (szintén meglehetősen nehezen komolyan…..
kinney 2012.01.19 19:11:43
@Бабаяга:

de, elfogadták, hidd el.
olvasd el egy-két főiskola és egyetem 20-30 évvel ezelőtti diplomamunkáit, és meg fogsz lepődni (döbbenni), hogy jelentős részük mennyire alacsony színvonalú, kb. egy hét alatt összedobható iromány, lehet, hogy nem egy másik tudományos mű szó szerinti bemásolása, hanem saját vagy apuka-anyuka munkahelyén egy-egy meglévő kutatási anyag - belső tanulmány stb., stb. beemelése.

nem schmittet védem, csak legyünk tisztában az akkori környezettel is.

de nagyon szívesen látnék egy oknyomozást arról, hogy horntól orbánig az eddigi kormánytagok milyen szintű diplomamunkát alkottak anno. annak fényében jobban fel tudnék háborodni.
kinney 2012.01.19 19:33:44
@NAGYDOKTOR PHD NEM OLIMPIAI BAJNOK cormorant:

erre írtam, hogy naiv vagy, ugyanis az, hogy a múlt rendszer kisdoktoriját szinte minden érintett phd-ként írja angolul, hivatalosan vagy nem hivatalosan, kb. 15 éve közismert gyakorlat.

akkor lehetett ugyanis átminősíttetni hivatalosan is phd fokozattá (bizonyos egyetemeken), de aki nem tette meg (vagy tehette meg), azok közül is sokan úgy használták, használják.

jó vagy nem jó (szerintem nem jó), de ez a helyzet.
kinney 2012.01.19 19:44:10
@Dr. Trejo:

én is értem, hidd el, és rohadtul nem örültem, amikor sólyomot leváltották.
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
törökgáborelemez 430. Egynek jó 2012.01.15 18:18:00
Ez a hétvége, mint cseppben a tenger, szépen megmutatta, hogy miért nevezhetjük a mai magyar ellenzéket a Fidesz legnagyobb esélyének. Az LMP a frakcióvezető lemondásával demonstrálta, hogy valóban a szétesés küszöbére jutott; a Demokratikus Koalíció két emblematikus volt…..
kinney 2012.01.15 19:35:24
@==T==:
mármint szerinted.
a többség szerint viszont szerencsére nem :-))
kinney 2012.01.15 19:42:01
@lane:
próbáld meg ne csak a saját, baloldali szemszögödből elemezni az eseményeket, hanem mondjuk pártsemleges nézőpontból is.
kinney 2012.01.15 19:50:52
@lane:

elnézést, arra nem gondoltam.
akkor próbáld meg ne csak konzervatív liberális demokrata szemszögből elemezni az eseményeket, hanem pártsemleges nézőpontból is.
A köztársasági elnök és hivatala a legnagyobb válságát éli ezekben az órákban. Az elnököt a HVG.hu plágium vádjával illeti, s mindezt igen erőteljes bizonyítékokkal támasztja alá. A vád nem kisebb, minthogy az 1992-ben készült doktori disszertáció többsége egy…..
kinney 2012.01.12 15:13:47
@osgood:
igen, de ez az ő helyzetében már politikai döntés.

ezért írtam korábban, hogy azzal nem akartam foglalkozni, csak a meglévő helyzetben a kommunikációs lehetőségekkel.
kinney 2012.01.12 15:15:32
@beszédírók:

"@kinney: álláspontodat"

?? ezt nem értem.
kinney 2012.01.12 16:16:05
@beszédírók:

ezt én értem, és egy teoretikus világban (és kommunikációelméletben) tökéletesen így lenne helyénvaló.

de a való életben ez sajna nem így működik. még egy vállalatvezetőt sem lehet rávenni, hogy a krízis első napján lemondjon, nemhogy egy államfőt. nemcsak nálunk, lásd német államelnök wolf vagy monika-gate clinton esetét. mindketten ugyanígy maszatoltak, és clinton meg is úszta, wolf is erősen kérdéses (gyurcsány-gyerekről nem is beszélve, aki 2,5 évig húzta a lemondást). de a british petrol sem sietett a beismeréssel a múltkori mexikói-öböl szennyezésekor, ha jól emlékszem elég sokáig a platform üzemeltetőjére tolták a felelősséget. az ellenpélda persze a német védelmi miniszter, de ott is kérdés, hogy a lemondás az ő ötlete volt-e vagy a kancelláré.

krízist úgy kell menedzselni kommunikációs oldalról, hogy felméred a kárt, és elmondod a főnöködnek a különböző válságmenedzselési scenáriókat és kommunikációs következményeket, majd ...ő dönt, sajna. és az elején a vezetők ritkán döntenek a lemondás mellett, ezért a komm. stábnak az elején még úgy kell ügyeskednie (amikor általában még nekik sincs meg az összes szükséges infójuk, mert egy hibázó vezető még nekik is szégyelli bevallani az igazat, így legtöbbször még feléjük is torzítva jutnak el az információk), hogy a felelősségvállalással ne okozzanak visszafordíthatatlna hátrányt a főnöküknek. ez a gyakorlatban egyfajta lavírozás, amikor ügyeskednek a hitelesség (látszata) és az eltussolás között. aztán ahogy fokozódik az ügy, úgy finomítják vagy változtatják a kommunikációs stratégiát is.
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
kinney 2012.01.11 14:32:27
@Mercel:
(off-topic)
az RTL nem kormányzati tévé, igaz, hogy pályázott a kisebbségi csomagért nyerges és bandája, de végül nem valósult meg az üzlet.
az RTL 100%-ban az RTL Group anyacég tulajdonában van.

www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110728-az-rtl-group-megvasarolta-rtl-klub-31-szazalekos-reszvenycsomagjat-az.html
Innen indul a történet: http://hvg.hu/itthon/20120109_atv_helyreigazitas_tsakopoulos Röviden: a fenti cikk szerint az USA budapesti nagykövetsége helyreigazítást kért az ATV-től, mert szerintük félrefordították a hétfői interjút. Az ATV cáfolja a félrefordítást, és azt is,…..