Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Széchenyiek

23 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs ember, aki megél 200 évet, hogyan tarthat akkor egy barátság 200 évig? Nos, vannak családok, melyek tagjai 200 év óta ápolják a kapcsolatot egymással. Így lehet egy barátság két…..
A KAPTÁR egy közösségi iroda, ahol dolgozni, alkotni, megbeszélni, kapcsolódni és mindemellett szórakozni lehet. Olyan újdonságokat kereső dolgozók számára lett megálmodva, akik fényes, tágas és barátságos irodát keresnek a belváros szívében. A KAPTÁR megnyitásának éve:…..
Miről írunk most? J. K. Rowling híres és nagy sikerű könyvében új szavakat alkotott, melyek Tóth Tamás Boldizsár fordító – többnyire – szellemesen ültetett át magyarra. Ezek az új szavak egy csodálatos mesevilág saját szótárába kerültek és milliók beszélik. Mikor lesz…..
A Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft. működteti a www.gyogyvizek.hu információs oldalt. Társaságunk célja egy több nyelven működő, komplex egészségturisztikai portál létrehozása, az ország már a külföldiek számára is jól ismert értékeire alapozva. Gyógyvizeink,…..
Cégünk 2011-ben alakult. Ügyvezető igazgatónk Horváth Károly. Elektromos, szerelt kábelek gyártásával (Kábelkonfekcionálás) foglalkozunk. Tehát megvesszük folyóméterben a kábelt, méretre vágjuk, majd a kábelvégeket ellátjuk a megrendelő által kívánt csatlakozókkal. Az…..
A Connect East Incubator egy innovatív KKV-k és startupok számára kidolgozott négy hónapos program, amely a regionális szinten felkutatott tehetségek nemzetközi sikerét, a piacra lépését segíti. Mivel hiányoznak a nemzetközi hidak a kelet európai projektek sikeréhez. Az…..
Miből gondoljuk, hogy Széchenyi István az egykulcsos személyi jövedelem adó mellett tenné le a voksát? Írt ő ilyet valaha? Miért írunk erről? Mert ma is folyik az egykulcsos SZJÁ-ról a vita. Sok cikk született erről a napokban, például Világgazdaságban is. A…..
Széchenyiek 2015.06.16 20:43:02
@Trisi: Köszönjük, hogy sok oldalról világította meg a kérdést. Reméljük, máskor is hozzászól majd.
Széchenyiek 2015.06.17 09:00:21
@vakapad: A határösszeg feletti rész adózik többet, ez igaz. De amikor a bruttó béremelés nem feltétlenül járt nettó növekedéssel is, akkor társadalombiztosítási járulékot nem sávosan fizettünk. Ha, tehát, annyival lett több a bér, amennyivel több lett a társadalombiztosítási járulék, akkor ott voltunk, ahol a part szakadt.
Széchenyiek 2015.06.17 09:02:29
@Ortodox: Köszönjük a hozzászólást. Hasonlót fejtegetünk mi is @vakpad hozzászólására adott válaszként.
A menedzsment módszerek állandóan fejlődnek – gondolják, akik a vezetés és szervezés tudományával éppen ismerkedőben vannak. Azok a menedzserek azonban, akik már több évtizede gyakorolják szakmájukat, sokszor úgy fogalmaznak, hogy a menedzsment tudománya szinte mindig…..
Blogunkban meglehetős fegyelmezettséggel fogjuk megválasztani témáinkat. Igyekszünk röviden, de tartalmasan írni.   Miről írunk? 1. Széchenyi István írásaiból emelünk ki olyan részleteket, amelyek máig érvényes igazságokat hordoznak, vagy olyanokat, amelyek egyszerűen…..
Cég hivatalos neve: WestEnd Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft.Cég alapításának dátuma: 2000. március 3.Ügyvezető igazgató neve:Prosits Attila Mi a cég különlegessége? a) Dinamikusan fejlődnek eredményeikben az általunk kezelt létesítmények (Cégünk több, mint…..
  Cég neve: VILL-KORR HUNGÁRIA Villamosipari Kft. Cég alapításának éve: 1990. augusztus 14. (idén leszünk 25 évesek) Ügyvezető igazgató neve: Gasztonyi László Cég tulajdonosai: Gasztonyi László, Gasztonyi Gyula, Gasztonyi Lászlóné.  ..
Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy kérésünkre, Tarlós István föpolgármester úr lett Az Év Széchenyi Vállalkozása-díj személyes fővédnöke. Nagy szeretettel köszöntjük őt ebből az alkalomból is...
  Technikai okokból meghosszabbítottuk Az Év Széchenyi Vállalkozása-díj pályázati határidejét. Az új időpont 2015. június 30. Ekkor indul majd a közönségszavazás is...
A cég neve: Robert’s Találmány és Szabadalom Hasznosító Kft. Alapítva: 1991. Cégvezető: Maly Róbert, ügyvezető A cég különlegessége: A magyar könyvpiac - követve a nemzetközi trendet teljes átalakulás előtt áll. A papíralapú könyvek háttérbe szorulnak a digitális…..
Az Egyházasberzsenyi Berzsenyi család elfogadta fölkérésünket arra, hogy ők legyenek az Az Év Széchenyi Vállalkozása-díj fővédnökei. Találkozhatnak velük a szeptember 21-én megrendezendő díjátadó ünnepségünkön. Talán kevesen tudják, hogy Berzsenyi Dániel verseit…..
  A cég neve: RT5 Taxi Holding Kft. Alapítva: 2010. Különlegessége: Az RT5 Taxi Holding Kft. 2010-es induláskor elhatározta, hogy Budapest első „ZÖLD” taxi társasága lesz. A cél eléréséhez olyan új szolgáltatási értékláncot hozzon létre, aminek köszönhetően a taxi…..
  Alapítva: 1994.02.28. Vezető neve: Papp Imre ügyvezető igazgató A cég különlegessége: A sümegi születésű Papp Imre, aki egy budapesti szálloda műszaki igazgatójaként 1989-ben biztos állását adta fel álmai megvalósításáért, szülővárosának, Sümeg várának…..
Cég neve: PANNON CSAPÁGYKereskedelmi és Szolgáltató Kft. Cégvezető: Papp Gáborügyvezető Alapítás éve: 1994...
A cég pontos neve: Az A-HÍD Zrt. A cég vezetője: Sal László vezérigazgató A cég alapításának éve: Az A-HÍD Zrt. 2008-ban jött létre, de szakmai elődje a Hídépítő Nemzeti Vállalat 1949-ben alakult, az akkor államosított mélyépítő vállalkozások összevonásával,…..