Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bolyai

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilencedik alkalommal adták át a tudományos életben betöltött meghatározó szerep elismeréséért járó Bolyai-díjat, amelyet ezúttal első alkalommal női tudós, É.Kiss Katalin nyelvész vehetett át a mindenkori köztársasági elnök elnökletével működő független díjbizottság döntése alapján. A Bolyai-díjat…..
A mai napon adta át Áder János köztársasági elnök az idei Bolyai-díjat, amelyet a tudományos életben betöltött meghatározó szerep elismeréséért ezúttal nyolcadik alkalommal ítélt oda a független díjbizottság. A 2015-ös év díjazottja Pál Csaba biológus, az MTA SZBK…..
A Bors azt írja, a hat éven át bolíviai börtönben ülő Tóásó Előd nem kért Friderikusz Sándorból és az Összezárva Friderikusszal című műsorból, és inkább Fábry Sándor talkshow-jába megy el, hogy meséljen megpróbáltatásairól. Pedig Hajdú Péter producer nemcsak…..
Bolyai 2015.05.11 11:02:52
@hópapa: ott a pont. Semmiképpen sem legitimálnám ezt az embert egy cukiskodó "furcsán néztek rád a bolívok a börtönben?" interjúval.
15 évvel ezelőtt adták át az első Bolyai-díjat a tudományos életben betöltött meghatározó szerep elismeréseként. A díj alapítóinak célja az volt már a kezdetekkor is, hogy a gazdaságilag és társadalmilag is versenyképes Magyarország erősítése érdekében támogassák a…..