Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prospero58

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ugye ez a hajtépés az RTL és a TV2 között, hogy a TV2 ellopta A Fal című vetélkedő formátumát, és Stohl András műsorvezetésével csinált egy sajátot. Erre az RTL berágott, mert ha már kifizettek egy rahedli pénzt a formátumért, meg ráköltenek egy másik szabad szemmel is jól látható összeget a…..
Kalocsa blog Újabb "szemét" ügy 2017.01.18 10:12:31
Legutóbbi cikkünk után kaptunk egy levelet (azért levelet mert az írója nem tudott/nem akart regisztrálni a blogon), ahol kifogásolta, hogy miért foglalkozunk annyit az előző időszak hiányosságaival, hiszen csak az nem téved aki nem dolgozik, ráadásul sok esetben nem is a helyi önkormányzatok voltak…..
Szebb ajándék is kerülhetett volna a város karácsonyfája alá.  Dr. Bálint József sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az előző önkormányzat újabb csontváza 50 milliójába kerül a városnak, mellyel 263 millió (!!!) forintra növekedett az a pénzügyi teher, mellyel a 2014-ben megválasztott…..
Arisztotelész kb. 2500 évvel ezelőtt írt először egy üres tábláról, melyre soronként jegyezte fel észrevételeit, gondolatait korának problémáiról. A görög filozófus úgy gondolta, hogy alapból senki sem rendelkezik a bölcsek kövével, a tényeket, az igazságot a maguk valójában és nem mások hatalmi…..
Megtörtént az, amire kevesen számítottak. A Képviselő-testület legutóbbi ülésén, az építményadó emelése nem kapta meg a kellő szavazatot. Ezen talán mégsem kéne csodálkozni, ki szeret több adót fizetni és ki meri felvállalni a népszerűtlen döntéseket és ki tud túllépni saját maga politikai…..
„Annyi ereje még váltig marad mindenkinek,hogy végrehajtsa azt, amiről meg van győződve.”(Johann Wolfgang von Goethe) Sokan azt gondolták, az az októberi vasárnap csak botlás volt, amikor a független polgármester és csapata legyőzte a helyi, fiatalokból álló kétharmadot.…..
Kalocsa blog Paprikás megújulás 2015.04.16 14:26:40
Bizonyára tudja a kedves olvasó, hogy a 2014. őszi önkormányzati választások után olyan médiafalba ütköztünk, melynek lebontása és átalakítása nem volt könnyű feladat. Egyrészt biztosítani kellett a folytonosságot, másrészt meg kellett oldani olyan problémákat, melyekre…..