Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LvB

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válassz reklámarcnak, ügyvezetőnek egy közismert, származása miatt nem támadható embert, (pl:Győzike,  Mohácsi Viki, Daróczi Dávid, random ember a 100 tagú ******zenekarból) majd kürtöltesd vele világgá, hogy lányokat közvetítesz a lehető legrugalmasabb munkakörben. A…..
Benkő Dániel lantművész, akinek eddig 75 lemeze jelent meg, több mint 100 országban 4000 koncertet adott és munkásságát magas állami kitüntetéssel is elismerték. Nagy nagy kedvencem!Mióta pofánoltott mindenkit a Celebvagyokban, már nem csak egy aszott testű, pucérkodós, bolond…..
Tegnap volt a megerőszakolt és meggyilkolt Nóri temetésének napja. A TV2 Mokka című műsora a gyilkosság óta eltelt 6 (munka)nap közül pont ezt a napot választotta, hogy a klinikai szakpszichológussal(!) elemezze a mai fiatal lányok kihívó öltözködését és közösségi oldalakra…..
Vastagbőr Kávé helyett I. 2008.12.01 14:01:00
Törődve az egészségetekkel új sorozatot indítunk, melynek címe "kv helyett" lesz. Célja pedig, hogy olyan cikkeket, aranyköpéseket idézzünk, melyek elősegítik, hogy a reggeli, délutáni kómából az oly káros kávé nélkül is könyedén kimásszon a Kedves Olvasó!…..
Vastagbőr A Nemzet Csótánya 2008.12.01 10:19:00
Egyáltalán milyen becenév ez? Hogy lehet a csótány, az egyik legkártékonyabb állat valaki beceneve? És, hogy lehet a Nemzetnek csótánya? Akkor most Gyurcsány a Nemzet tolvaja? Na jó, Ő mondjuk tényleg az, dehogy Nagy Feró egy csótány lenne? Én azt hittem szimplán csak egy…..
Péntek (rendben) lezajlott Kiskunlacházán a megerőszakolt és meggyilkolt és 14 éves Nóri emlékére rendezett fáklyás felvonulás. Az MTI szerint 3000-en, más helyszíni beszámolók szerint 8-10 ezren vették ezen részt. Felesleges a számháborúba belemenni, ha a…..
Vastagbőr Thunder Bluff ostroma 2008.11.08 08:00:00
Mindennél izgalmasabb dolog, mikor valaki kipattintja a szikrát a klánban, hogy meg kellene ostromolni egy ellenséges fővárost. Persze kezdetben mindenkiben ott lappang a pesszimizmus a sikert illetően, de a lelkesedés és a harci kedv gyorsabban terjed emberről emberre, mint a segélyt…..
Vastagbőr A sötétség birodalma 2008.11.06 12:01:00
Mordor sötét földje maga a zöldellő paradicsom ehhez az országhoz képest. A heti döbbenet: a Progresszív Intézet megbízta a Publicus Intézetet, hogy egy reprezentatív felmérés keretében kérdezte meg az embereket, mit gondolnak, a parlamenti patkóban melyik párt ül az ellenzéki,…..
Vastagbőr Mindenki kurvázik 2008.10.30 11:00:00
Először azt a címet akartam adni a posztnak, hogy mindenki buzi, de rájöttem, hogy akkor megint előkapnak más fórumokon, hogy homofób vagyok és kirekesztő. De a lényeg tényleg az, mindenki buzi és mindenki kurvázik. Legalábbis Hollywoodban. Ez a pókharapó nő itt a képen Heidi…..
A múltheti Fico egy mondat után, ami szintén telitalálat volt, most itt az újabb jobbhorog. Úgy látszik, hiába igyekeznek, hogy a trágya az ország határain belül maradjon, és terítik rá a legszebb abroszt, lassan átszivárog rajta valami mocskos lé ... A cikk az SME napilapban…..
Egy év Vastagbőrös blogolás után, balgán azt hittem, már mindent láttam, mindent olvastam, nincs olyan dolog, ami meg tudna lepni ... nos, akadt. A Hősök terén pornófilmet forgatni fényes nappal, a turistacsoportok szeme láttára, a rendőrök orra előtt, azt hiszem ez az utóbbi…..
Vastagbőr Shake it, shake it 2008.10.29 09:59:00
Egy Zalaegerszegi középsuliban gólyaavató bulit szerveztek az elsős srácoknak a tornateremben. Valamelyik kreatív pedagógusnak fény gyúlhatott az agyában és sok játékos, zenés probram közé berakatta a tanári sztriptíz nevű produkciót is. Persze sok nevelő rögtön kihátrált a…..
Szombaton, október 23-án azt találta mondani Vona Gábor, a Jobbik elnöke, hogy "hogy hatalomra jutásuk esetén a TV2-t és az RTL KLUB-ot lerombolják és a romokból emlékparkot létesítenek az utókor számára". Ezen jóízűt mosolygott az ember, mert jelenleg Jobbik elég…..
Úgy néz, hogy ki tovább dübörög Pécs az Európa Kulturális Fővárosa leendő plecsnijével a mellén. Csak azt nem tudom mire? Illetve, hogy mégis mi a faxt vártam? A héten így is rendesen rá jár a rúd a városra, tegnap  Dagóék, ma ez, holnap meg  jön zerotól  a…..
Vastagbőr 12 egy tucat 2008.10.24 11:01:00
Nem nagyon akartam posztolni a 4 napos ünnep közepén, főleg az első, delíriumban úszó napomon, de úgy éreztem, erről muszáj idekaparnom valamit. Tizenkét bombázó egy helyen a CKM férfimagazin hasábjain! Ezzel az alcímmel jelent meg a Blikk promó cikkje. Meg ezzel a három…..
Vastagbőr A lógós Casanova 2008.10.22 14:18:00
Vajon Ti vagy én mit kapnánk, ha 1 évig, 365 napig nem járnánk be dolgozni? Mi lenna a BKV sofőrrel, ha 1 évig nem jár be dolgozni? Mi lenne az Index újságíró sorsa, ha 1 évig nem menne be a szerkesztőségbe? Mi lenne a 8 általánost végzett utcaseprő sorsa, ha 1 évig nem…..
Megkezdődött az Országgyűlésben a a szerzői jogokról szóló törvény módosításának vitája. A kormány javaslata alapján, a jövőben a szerzők a könyvtári kölcsönzések után is kapnának jogdíjat. Ami jár az jár, gondolhatnánk. De! "A kormány nem szeretné az…..
LvB 2008.10.21 14:55:50
Ez rövid lesz: Remélem a kövezkező MSZP-és kormányzati sikerkampánynak ez lesz a mottója, Robert Fico szlovák miniszterelnök meg fogja engedni, hogy a szegfű mellé nyomják: "Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből…..
Ezúton ragadnám meg a lehetőséget, hogy bereklámozzam Moks imádnivaló, új blogját a Mopszmániát. A design még fejlesztés alatt, de a gazdik, rajongók, cukiságkedvelők már kattinthatnak is át. A vicces, aranyos videókat, képeket pedig ide várjuk: mopszmania@indamail.hu ..
Mai sztárunknak olyan aranyos kis naív arca van, hogy még nagyanyád se kiabálná a tévé előtt , hogy "vigyázz Rex mögötted" ha gonosz kéjes vigyorral közelítene az Alpok legnépszerűbb német juhásza felé. Sasha az a naív hős, de ha felidegesíted akkor biztos egy…..