Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avan

0 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levél egy ideig egy Mekk Elek epizód leírásának tűnik, aztán hirtelen feltűnik mintegy mellékesen a címben idézett mondat, amitől az emberben felmerül, hogy a nagy szakállal és önbizalommal megáldott szakmai antitalentum helyett Donald Trump lóbálja a sztoriban a szerszámos ládát. Mit…..
avan 2017.12.20 14:49:33
@pocokgeci: Mi ez? Valami arab férfinév?
A Homárhoz érkező levelek és az ismerősök által elmesélt kalandok alapján alapfeladat ide vagy oda, a Magyar Posta egyszerűen feladta ezt a csomagkiszállítás dolgot. Már nem is teszenk úgy, mintha ez üzemszerűen működne. Itt például milyen munkaszervezésre utal, hogy négy egymást követő nap jelzik a…..
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
1 év sem telt el esküvőjük óta, Jenson és Jessica Button útjai szétválnak...
Azolcsosag.hu. Elsőre azt hittem egy ez vicc, de nem. És bár a honlapról kiderült, hogy nem AZ olcsóságról, hanem A-Z-ig tartó olcsóságról van szó, azért lássuk be, ez  sem sokkal megnyugtatóbb, sőt. A Homáron sokszor leírtuk (mi kicsit cizelláltabban, kommentelőink…..
Nem kizárt, hogy egy kereskedő csupán a maga szórakoztatására időnként beveti a címben citált mondatot, de azért összességében valószínűbb, hogy az alábbi sztoriból kimaradtak elemek vagy valami nagyon másképp zajlott, szóval  mindeképp rákérdezünk az esetre a…..
Először volt negatív kutyás élményben részünk egy kutyabarát helyen, ráadásul a vendégek jóvoltából. Ha egy étterem ajtaján látod a kutyabarát jelzést, de te irtózol a kutyáktól, minek mész be? Az eset nem volt rémes, de szerintem érthetetlen és kissé bántó is.…..
Na, Éjszaka Hercegei és Bulik Királynői elő a farbával: egyedi eset vagy általános a benti dohányzás az Ankerben? Buli, jó zenék és egy masszív szépséghiba! Jutyub diszko az Anker klubban és bűz.  Épp átadtam magam a zenének és a jó hangulatnak, amikor erőteljes…..
Ilyen nagy még biztosan nem volt az aranytorkú énekesnő. Mariah Carey problémái elől láthatóan az evésbe menekült és nem is hagyta abba. Ennek következtében egészen érdekesen kikerekedett. Szinte rá sem ismerni. Carey-nek világéletében gondjai voltak a kilókkal. Hol vékony…..
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
Ha holnap is két, esetleg három órás várakozás vár rám, akkor kénytelen leszek más módon felíratni azt az átkozott gyógyszert. Tisztelt Praxis   Lehet,sőt egészen biztos,hogy az írásom elolvasása után többen fognak nekem ugrani,de pontosan ezért szántam rá magam,hogy a…..
Van egy ország, ahol az adóhivatal szervezi az adócsaló maffiát, ahol a söralátétes-egysávos adócsökkentés kormánya évek óta a legkifacsartabb unortodox adókkal húz le, a bevételekből minden sarki óriásplakáton rezsicsökkentést hirdetve. Egyszer biztos készül belőle egy…..
avan 2014.10.23 10:20:50
@$pi$: Mit dollározol itt Te idióta? Te értesz mindent ezek szerint. Akkor nem értem, hogy minek írogatsz ide be? Azt képzeled, hogy majd fényt gyújtasz a sötétben? Nyilván nem itt élsz, akkor légyszi húzz innen a picsába, az ilyenekkel, mint Te, már tele van a padlás.

Népszavazás, törni-zúzni? Vajon mi a megoldás? Egy ilyet népszavazással el lehet törölni? Miféle É-Koreai példa ez? Honnan a picsából jött ez? Hogy lehet ilyet kitalál?

Ezzel a tálalással, hogy a FIDESZ "közbelép" még úgy tesznek, mintha nem ők találták volna ki az egészet. A végén még mindenki örömmel fizeti a 700 Ft -ot, meg az 5.000 -et, mert a cég tudja fizetni, hiszen az cég... Ez az egész már nagyon fáj, borzalmasan kilátástalan itt minden.
avan 2014.10.23 10:23:48
@high up!: Szerinted, ha békésen tüntetget az ember, abból mi lesz? Megmondom: semmi, megy mindenki haza, mert hétfőn munka, meg egyébként is hideg van és nem lenne jó börtönben, mer akkor mi lesz a gyerekkel stb stb. Megoldás?

(Két komment között várnod kell! Jó bazdmeg, de mennyit?)
Scott Patrick rendező 2012-ben elkészítette a ritka szar Rise of the Black Cat című filmet. Brett Kelly pedig szintén ugyanebben az évben hozta tető alá a Jurassic Sharkot, a filmet, amivel biztos nem dicsekedett az osztálytalálkozókon. Mi történ akkor, ha két ilyen elme egymásra…..
Mi is megírtuk, hogy Bánó András az Egyenes beszédben fullba nyomta a kretént és a cigányok lélektanáról kérdezgette Osztolykán Ágnest, az LMP képviselőjét, aki állta a verbális pofonokat, de azért láthatólag olyan volt, mintha igazából ütötték volna. Most megérkezett a…..
Hírnegyed Botoxolt sztárok 2014.09.04 23:23:54
Vajon szebb leszel, ha nincsenek ráncaid? Kellemes az érzés, ha egy jóízűt nem tudsz nevetni? Én a ráncos mamákra szavazok. Barbara Hershey Kim Basinger 60 éves Raquel Welch 73 éves Pamela Anderson 45 éves Vanessa Williams  Demi Moore 50 éves Renée Zellweger átszabatta…..
Nem sokára itt van szeptember 17., az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének nyolcadik évfordulója, melyre a szereplők a jól bevált gyakorlatnak megfelelően fognak reagálni. A kormánypártiak tűzijátékkal egybekötött légi- és vízi parádéval ünneplik, a veretes…..
Elgurult Stallone gyógyszere A mai akciófilmek tökéletes bőrű, felfújt izomzatú, csábos mosolyú és gondosan belőtt hajú hurkatöltelékeinek nincs helyük a képernyőn, amíg a ’80-as, ’90-es évek VHS-en daráló sztárjai még nyugdíjasként is tökösebbek náluk. Ezt a…..
A héten kerül mozikba Scarlett Johansson főszereplésével a Lucy című akciófilm, aminek története egy eléggé elterjedt tévhitre épül. A sztori szerint Lucyt megbízzák azzal, hogy egy újfajta drogot csempésszen át a határon, ám a drog bekerül a szervezetébe, és ahelyett, hogy…..
A '90-es évek tinihorrorjaiból és vígjátékaiból kihagyhatatlan, mára viszont totálisan elkallódott Freddie Prinze Jr. meglepő visszaemlékezésben szidta Kiefer Sutherlandet a hétvégi Comic Conon (2009-ben ugyanis együtt forgatták a 24 utolsó évadát): "Benne voltam a 24-ben,…..
avan 2014.07.29 10:22:51
@oszt jónapot: A Cuba juniorral szerintem, Ő afroamerikai, vagy hogy kell ma mondani a négert.
Kemény kritikák özöne zúdult arra az amerikai tinédzserre, aki az auschwitzi koncentrációs táborban készített egy szelfit, majd a twitteren megosztotta. A közösségi oldalon Breanna hercegnőként regisztráló, nemrég érettségizett Breanna Mitchell tweetjét több mint 3700-szor…..
A lengyel Bartek Jaws Krzyszton a francia Alpokban talált megfelelő kihívásra. Krzyszton Facebook-oldalát nézve nem először próbálkozott ilyen extrém pályával. ..
avan 2014.06.20 16:03:43
A vagyonnyilatkozat egy vicc, egy gumicsont, egy parasztvakítás, a következmények nélküli ország manifesztálódása, de 100 képviselőből 99 képes arra értelmileg, hogy úgy töltse ki, hogy ne vegyék elő, ne bukjon le, ne legyen benne hiba.  A halmaz másik részében az olyan…..
avan 2014.04.24 08:44:04
@I_Isti: Odaajándékozta Neki, mert helyesen töltötte ki a nyilatkozatot.

Ilyen hogy történhet meg? Ezek milyen válaszok voltak? Miért nincs ez az ember még elszámoltatva? Ebben az országban törni zúzni kell, hogy észre vegyenek, vagy nem értem?
Minden le van szarva folyamatosan...