Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tesla Nikoletta

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A repülés a mindennapjainkká vált. Már nem meglepő, ha valaki repül, sőt vannak olyanok is, akik ha nem is minden nap, de repülővel járnak dolgozni, gondoljunk itt a nagyobb területű országokra, vagy akár Amerikára. Azonban attól, hogy valami az életünk részévé vált, még koránt sem biztos, hogy…..
Mindenki nyugodjon meg, nem fizetett hirdetésről van szó - mindössze a frissen közzétett szabadalmi iratokat böngészve bukkantunk az Apple érintőfelületes billentyűzettel rendelkező hordozható számítógépére, pontosabban annak szabadalmi bejelentésére. Igaz, az Apple szó szerint önti magából az új…..
Robbanásszerűen terjedtek el az okostelefonok - a fejlett országokban ma már szinte mindenki érintőképernyős, csaknem mindent tudó kütyüvel a zsebében szaladgál. Nem csoda hát, hogy nap mint nap jelennek meg új applikációk, kezdve az értelmetlen játékoktól a lehúzásokon és ordenáréságokon keresztül…..
Ha bárki azt kérdezné, mi jöhet a a svéd robotdominák után, eláruljuk: a Google robothadserege. Utóbbinál vélhetően a mellek opcionálisak. A Real Humans (Az új generáció) már ízelítőt mutatott be, hogy néznek majd ki szorgos mindennapjaink a humanoid gépekkel. A Google…..