Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex631

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Korlátlanul... 2015.08.23 20:59:55
Beszéljük meg a menekült kérdést. Nem az irreális szélsőséges megnyilvánulásokról akarok beszélni. Inkább arról hogy miként lehetne megoldani. Európa felé egy szakadatlan menekült áradat jön ami pontosan a gazdag nyugatot pajzsként védő szegény országokat terheli. Megint…..
Alex631 2015.09.19 00:01:35
@diggerdriver:

Ne keverjük össze az indiait a cigánnyal! A Kádár rendszerben sem voltak különbek mint most, semmivel sem. Akkor is róluk szólt a "Kékfény" meg most is. A magyart elvitték KMK-ért 30 nap után. A cigány meg kiváltott egy vándor kereskedői ipart és bejelentette magához a fél Pacsirta telepet. :D Tehette, mert a családtagokra adókedvezmény volt. a járulékokat meg fizették a kvárcórákból, vagy éppen a behajtásból. Pesten ez, akkoriban így működött. Az egykori nehéz bünözőcsalád egyik tagja, ma neves "roma" jogvédő.
Alex631 2015.09.19 00:04:56
@Quercus a favágó: Hasonlóan látom a dolgokat magam is. :)
Alimento Fából vaskarika 2014.03.30 09:53:03
Van az úgy, hogy az élet az embert megkínálja egy-egy feledhetetlen, örömteli pillanattal, a spontán kacagás örömével. Egy ilyen boldog pillanatot szeretnék a blog olvasóival megosztani:     A kép forrása szerint az ételkészítésben való alkalmazás mellett "szervezetünk…..
Ha valakit érdekel, hogy mi is az a ketózis, és szétnéz a neten, nem fog két forrást találni, ami ugyanazt állítaná. Vannak pártolói és ellenzői, de még ezek a táborok is végtelen számú altáborra szakadnak, attól függően, hogy ki hogyan és mennyire érti félre a folyamat…..
Alex631 2015.04.16 02:47:32
@PG Gabor: Gábor! Régóta ketózisban vagyok, úgy gondolom, van elég tapasztalatom. 10 napután nem lehetnek ilyen tüneteid. átlagosan 2-4 nap lehet az átállás, érzékennyebbeknél a ch megvonása okozhat kellemetlenségeket. Ha a tüneteid a ketózissal függenek össze, az csak a túlzott mértékű fehérjebevitelnek lehet köszönhető. A ketogén diéta nem a hús és zsírzabálásról szól, hanem a jól belőtt táplálkozásról. A tüneteid alapján ammonemiára gondolnék. Ilyenkor a véred ammónia szintje kórosan megemelkedik és jönnek az általad írt mérgezéses tünetek.