Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juditos

166 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Judit blogja utószó 2011.05.06 11:11:00
... És a csöndben felhangzott a mester szava:"Boldogságunk útján találhatunk rá a tanulnivalóra, amelynek kedvéért ezt a létidőt választottuk. Ezt tanultam én a mai napon, és úgy döntöttem, hogy elhagylak benneteket, járja ki-ki a maga útját, úgy, ahogyan az neki…..
Judit blogja Illúziók #6 2011.01.02 03:04:00
 „Ne légy szomorú,Ha búcsúzni kell.Búcsúra szükség vanAz új találkozáshoz. S az új találkozás,Bár percekVagy életek múlnak el közbenBarátok számáraBizonyosság.”  Richard Bach: Illúziók (145.old) ..
 „Aki csak számított ezen a világon, aki valaha is boldog volt itt, aki csak valamit is adott ennek a világnak, az mind istenien önző lélek volt, mind úgy élt, ahogyan a saját jól felfogott érdeke diktálta. Mindegyikük, kivétel nélkül.” Richard Bach: Illúziók…..
Judit blogja Illúziók #4 2010.12.31 11:11:00
 Olyan gond nincs,Mely ne hoznaKezében ajándékokat neked. A gondokat azért keresed,Mert szükséged vanAjándékaikra.  Richard Bach: Illúziók (64.old)..
Judit blogja Illúziók #3 2010.12.30 03:03:00
 „Azért, hogyszabadon, boldogan élhess,Fel kell áldoznodaz unalmat. Nem mindig könnyűez az áldozat.”  Richard Bach: Illúziók (144.old) ..
Judit blogja Illúziók #2 2010.12.29 03:03:00
... Jelentsétek ki, hogy szabadok vagytok, hogy örömben éltek, és valóban úgy lesz! Cselekedjetek úgy, mint akiknek birtokában van a szabadság és az öröm, és valóban a tiétek lesz! ...Richard Bach: Illúziók (49.old)..
Judit blogja Illúziók #1 2010.12.28 20:39:00
 Megmérhetedtudatlanságodat azon,hogy mennyire hiszelIgazságtalanságban és sorscsapásban.  Amit a hernyóa világ végének tekint,azt a mesterpillangónak nevezi.   Richard Bach: Illúziók (148.old) ..
Judit blogja :) - magyar alul 2010.12.13 11:11:00
----------------- LOVING EACH DAY ----------------- Do those things that bring you health, wealth and happiness in a detached state and let all the rest go.- John-Roger(From: The Way Out Book, p. 144) Tedd azokat a dolgokat, amelyek egészséget, jólétet és boldogságot hoznak…..
----------------- LOVING EACH DAY ----------------- When you become the God-man, you have awareness on all levels simultaneously. You walk with your Beloved. You walk in a divine consciousness. What things look like down here doesn't really matter because you're in an attunement. You're…..
Judit blogja Már nem sír a lány 2010.12.07 21:21:00
Már nem sír a lány Sír a lány, sír a lányNincs kérő egy se tán..Az idő meg csak telikMinden barát fejét bekötik. Mi lesz így vele?!Kesereg több esztendejeA család sem értiMindig csak kérdik: Mire vársz te lány?Mire és kire vársz? Telik múlik az idő,Mint…..
Judit blogja Köszönöm 2010.12.01 14:10:00
Tisztelem a múltad,tisztelem a sorsod,tisztelem a döntéseidamely engem a világra hozott. Felnevelt, támogatott, megtört és érlelttisztelem életedmely forrása volt enyémnek. Mindennek helye volt!Már tudom, értem, érzem:Ha én lettem volna ott, akkor, abban a helyzetbena…..
Judit blogja Loving each day 2010.11.26 12:00:00
----------------- LOVING EACH DAY ----------------- Give yourself time to let your life unfold within God's timing and in God's way. Trust the Spirit. Let Spirit do for you what you may not have the wit to do for yourself. God takes perfect care of you, if you will only allow it. -…..
Judit blogja Illúziók - #1 2010.11.25 22:22:00
  Megmérhetedtudatlanságodat azon,hogy mennyire hiszelIgazságtalanságban és sorscsapásban.  Amit a hernyóa világ végének tekint,azt a mesterpillangónak nevezi.    (Richard Bach: Illúziók)..
Mindent elveszel tőlemmi nem igazmi eszközként hevert kezemben régóta, ott felejtverégen megmerevedvehivén: még szükség lesz esetleg rá... Mindent elveszel tőlemmi avítt, túlhaladott, régimit kinőttem, mi bánt, mi visszatart Tőled. Mindent elveszel tőlemkívül is…..
Judit blogja félelmeim mögött 2010.10.23 11:11:00
Félelmeim mögött- felismertem -annyi van:mindeddig nem mertem azt az életet élni,mit akartam. Hanem inkábbmaradtam..Másnak, mással, másértéleteken átívelőenlátszik ez a játék. Életem egy látszat-életet,egy meghunyászkodóst,a biztosra építőta…..
----------------- LOVING EACH DAY ----------------- Thinking is not a natural process of the human consciousness. You may say, "Sure it is; everybody thinks." But very few people actually think. A gondolkodás nem egy természettes foylamata az emberi tudatosságnak. Lehet, hogy…..
Titkos technikák - olyanoknak, akik mindig magukban keresik a hibát- figyelni arra, amit szeretnélami jól esik, amire vágysz - elengedni füled melletta sértegető kritikátazt, ha nem vesznek figyelembe,ha támadnak, mert képes vagy rá.. - nem gondolni, hogy mindez rólad…..
átadom az irányításts te gyengéden átveszedolyan, mintha bujócskáznánkaz én szemem bekötveTe pedig vezetsz izgalmas...- de mint a jó szeretőfigyelsz, óvsz és vigyázol rámminden rezdülésem érzedvisszalépsz és megérteszha azt kérem, lassítsunk minden kérésemre…..
Visszafelé már nincsen út- nem mintha szeretnékarra felé menni, ahol már ezerszer voltamezeregyszer fájt,kínzott és ámítottönmagam, a valóság, a világ. Te is mindig itt leszelha nem teszelnem lépsz más útraismeretlenreszabadraolyanra, melyen előtted kevesek jártak-…..
Ugyan ez a kérdés igaz lehet bárkire is,de most egy bizonyos emberre gondolok,aki azért keresett meg, mert elege lett abból, hogy férfi testben élnőként. 40 évesen itt az ideje változtatnia,végre azt az életet élnie, amit mindig is akart,azzá válnia kint is, aki mindig is volt…..
Judit blogja Gratuláció - Boginak 2010.07.25 02:49:00
Anya lett a lánybóla nő, az én hátrébb táncolt.Óv, gondoskodik, ápol -személyes vágyai távol. Örül, sír, szomorú és fáradt,minden gondolata e kis lény körül támad.Megváltozott élete, mindörökre más lett.Több, teljesebb, éltető erővel…..
Jaj, megint szembesültemszembe sültemmi mindenvan még a fejemben és a lehető legjobb helyenvagyok ahhoz, hogy egyből megjelenjenminden törés és tévedésmi él még bennem - Te helyetted kegyetlen,fájó!- üvölteni vágyó a lelkem. persze,te meg csak nézelszemed meg sem…..
Ha egyetlen dolgot adhatnék csak át az embereknek,akkor az az lenne, hogy befelé figyeljenekbefelé, önmagukra, a szeretetreés soha, semmilyen körülmények között ne higyjék el azt,ami kívül fájdalmat okoz nekik. Mindig, minden körülmény között tartsd figyelmedet a…..
Judit blogja "Demokratúra"?! 2010.06.28 10:32:00
 Nocsak, nocsak:http://nol.hu/belfold/20100626-demokratura_  ..
Nos, felismernifájó volt nekem isbennem van (bennem is)a torzító hit! hittem-hiszem, hogy ahhozhogy boldog legyekkellesz te issőt, te kellesz, a boldogság meg majd megjön(nem rímel, de mindegy is) szóval, ez volt a hiedelemmi apám esetében még igaz is lehetettmár nem…..