Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PressOne

89 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden eddiginél erősebb koncertfelhozatallal készülnek a szervezők a Budapest Music Expóra. A rendezvény 3 napja alatt lényegében egy fesztiválnyi zenekar fellép, ráadásul a nyári nagy bulik húzónevei. Színpadon láthatjuk többek közt a Brains-t, a Hiperkarmát, az Anna and the Barbies-t, a…..
  Beérkeztek a 4. évadát megkezdő Cseh Tamás Program első pályázatai. A legnagyobb érdeklődés a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is az induló zenekarokat támogató alprogram pályázatát övezete. Augusztus 4-e éjfél volt a határideje az Induló előadói, valamint a Klubtámogatói alprogramokra, és…..
PRessOne Jön a magyar MTV! 2017.07.31 13:21:47
Tovább bővíti magyarországi tévés portfolióját a legnagyobb nemzetközi műsorszolgáltató, a Viacom. Október 3-ától egy új, teljesen magyar nyelvű és az itthoni piac igényeire szabott humorcsatorna, a Comedy Central Family szórakoztatja majd szerethető szitkomokkal a család minden tagját. Ezzel egy…..
A 2017-es balatonboglári Babel Sound valószínűleg a világ egyetlen olyan belépőjegy nélkül látogatható fesztiválja, ahol a tartalmas napközbeni programok és esti koncertek mellé ingyen ebédet és vacsorát is osztottak. Mindenkinek. Idén is összegyűlt a világ egy hétre Balatonbogláron. Kultúrák,…..
Július 17-én, hétfőn délután startol az egy hetes kultúrőrület Balatonbogláron. A Babel Sound Interaktív Világzenei Fesztivál idén is szélesre tárja kapuit a világ minden tájáról érkező zenészek és a közönség előtt. Koncertek, táncházak, nemzetközi kulturális programok, kiállítások és kóstoltatások…..
A Nemzeti Kulturális Alap oldalán megjelentek a Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiumának friss pályázati felhívásai. A Program negyedik évadának első kiírásai a vidéki, a fővárosi és határon túli koncerthelyszíneknek, illetve induló előadóknak szólnak. A pályázatokat augusztus 4-ig lehet…..
A Babel Sound idén is megmozgatja a világot. Benin, Kuba, Belgium, Spanyolország, India, Chile, Olaszország, Izrael, Hollandia, Marokkó, Irán, Bulgária, Egyesült Királyság, Kolumbia, Szerbia és természetesen Magyarország a teljes lista, ahonnan fellépők érkeznek Balatonboglárra, a július 17-én…..
Szerdán kezdődött a Várkert Bazárban a CSTP Feszt, a Cseh Tamás Program három évét bemutató ingyenes zenei fesztivál. Június 21. és 24. között, tehát A zene ünnepétől a Múzeumok éjszakájáig ötven zenekar és előadó lép fel, és itt zajlik a Hangszert a kézbe interaktív hangszerkiállítás is, ahol több…..
Az idei nyarat sem hagyja világzene nélkül a Babel Sound. A balatonboglári strandon elképesztő kulturális kavalkád lesz 2017. július 17-23. között. Ide érkezik ugyanis a világ zenéje, művészete, íze és illata. A lehető leginteraktívabb módon, ráadásul idén ingyenesen! Az immár hét éves Babel Sound…..
Mi mással várhatná a Fonó Budai Zeneház a közönséget a tánc világnapja előtt egy nappal, mint egy mesebeli tablao flamenco show-val. Andalúzia varázsát érezhetjük ezen a különleges estén, ahol két fantasztikus flamenco táncművészt – Pirók Zsófiát és Lippai Andreát – kísérnek kiváló zenészek, akik…..
A márciusban útnak indított különleges kultúrprogram a Fonó Budai Zeneházban zajlik, s eddig az ír, skót és szerb kultúrákat ismerhettük meg. Áprilisban és májusban folytatódik a kiváló sorozat, és fővárosunkban köszönthetjük Görögországot, Spanyolországot, Bulgáriát és Olaszországot. Mutatjuk, mi…..
Ami csak eszünkbe juthat az írekről és a skótokról, nos, annál még többet kapunk 2017. március 25-én a Fonó Budai Zeneházban. Alig egy héttel az írek nemzeti ünnepe, Szent Patrik napja után valódi ír-skót életérzés vár ránk ezen a különleges estén. A műsort az első magyar skót dudás, Kéri György…..
A kőbányai blueskirályt, Deák Bill Gyulát aligha kell bemutatni a magyar közönségnek. Az egykori Hobo Blues Band tag és színész utoljára 2009-ben jelentkezett hanganyaggal, A király meséi címmel. A Fonogram-életműdíjas énekes szokásos havi BackStage Pubos klubkoncertjére készül. Vendégelőadója most…..
Az Apacuka egyértelműen a gyermekeknek szóló zenekarok legújabb generációját képviseli. Az együttest egyedi fűszerezésű, színes zenei stílusban megírt és előadott dalai teszik már első hallásra is emlékezetessé, legyen szó versadaptációikról, vagy teljesen saját szerzeményeikről. Az elmúlt 10 évben…..
2017. február 14-én Mikor kivel? címmel, új Gypo Circus album érkezett. A várva várt lemez, a szegedi banda második „egész estés” kiadványa. Első lemezük, a Villanyos+Akusztikxxx még 2014-ben jelent meg. Az új korong hűen követi a zenekar által kijelölt ethno-punk vonalat, ám így is szolgál…..
A Fatal Error zenekar neve sokaknak ismerős lehet, akik jártasok a magyar underground szcénában. A félig ceglédi, félig budapesti csapat az elmúlt éveket végig aktív koncertezéssel töltötte. A rengeteg önálló koncert mellett előzenekarkodtak többek közt a Supernem, az Alvin és a Mókusok, vagy az…..
A Belmondo, valamint az egykori Nyers frontembere és a fiatal, egyre foglalkoztatottabb Závodi, egy közösen kidolgozott dalötlet hatására döntött úgy, létrehozzák a duót. A The Postmen alapvetően akusztikus alapokkal, minimál, „puha” elektronikus betétekkel és Beatles-ös harmóniákkal operál,…..
A Bëlga legutóbbi lemeze 2015 végén jelent meg – stílusmegjelölő módon – Disco! címmel. Az album azóta már platinalemezzé avanzsált, így méltó utódja lett az olyan korábbi kiadványoknak, mint a Majd megszokod, vagy a Zigilemez. Most, egyedülálló módon a Bëlga történetében először remix-albummal…..
Új, Remixrazzia című átdolgozás albumot készül kiadni a Bëlga. A lemezen a Rendőrmunka című dal kilenc remixe lesz majd hallható, változatosan a house stíluson belül. A dal eredeti verziója, a 2015-ben megjelent, Disco! c. nagy sikerű albumon található, amely azóta már platinalemez lett. A…..
Január 5-én New Yorkban lép fel Meszecsinka, egy, az Association of Performing Arts Presenters (APAP) expóhoz kapcsolódó eseményen. Egy magyar (Music Export Budapest) és egy amerikai (Cadence Arts Network) koncertszervező cég összefogásából, a Magyar Nemzeti Kereskedőház és a New York-i Magyar…..
A magyar-amerikai énekes először 2012-ben tűnt fel a The Voice – Magyarország hangja című műsorban, ahol Molnár Ferenc 'Caramel' vette szárnyai alá. A műsor után két dallal is jelentkezett: 2013 júliusában a Szabó Zé által szerzett 1000 Years, majd 2014 márciusában a Felhőtlen című…..
  A két, Petőfi Rádióból is ismerős fiatal zenekar 2016 őszétől - 2017 tavaszáig járják majd együtt az ország különböző városait és klubjait. A turné idén 4 állomásra látogat majd el. Elsőként november 11-én, a soproni Búgócsiga Akusztik Gardenben találkozhat majd a zenekarokkal a nagyérdemű. A…..
A Belmondo tavaly év végén jelentette meg legutóbbi lemezét, amely a Kalapot le! címet viseli. Az album nagy siker lett, amit mi sem reprezentálhatna jobban, minthogy a legjobb Pop-rock album kategóriában Fonogram-díj jelölést is kapott. Czutor Zoliék a lemez megjelenése után sem tétlenkedtek…..
  A Gypo Circus lázasan dolgozik legújabb, második nagylemezén. Ennek az anyagnak volt előfutára az "Amíg a cigány hegedül" című három dalos EP, amely még június közepén jelent meg. Az akkor publikált dalok közül a Gyáva féreghez – dalszöveg-videó formájában – vizuális tartalmat is készített a…..
Idén ősszel visszatér a Comet díjátadó gála! A 15. Cometet megújult formában szervezi a Viacom-mal közösen az RTL Magyarország. A díjátadó háziasszonya Iszak Eszti lesz. A jól ismert Comet idén teljes egészében megújul. Az RTL Magyarország és a Viacom Comet 2016 néven új köntösbe öltözteti a…..