Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sirocco06

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz helyett csak hét epizódot kapunk a hetedik Trónok harca-évadban júliusban, ami szopó, mert így is kurva sokat kellett várni a következő adagra, ugye. DE! AZONBAN! VISZONT! Mint kiderült, az alkotók úgy kompenzálnak, hogy az epizódok hosszabbak lesznek, mint korábban. Az EW.com…..
Sirocco06 2017.06.01 13:06:46
Nem akarok kekeckedni sixx, de nem lesznek hosszabbak a részek. Itt beszéltek erről:
ew.com/tv/2017/05/30/game-of-thrones-remaining-episodes-length/

Csak azért lett több szerepük a színészeknek mint ahogy te is írtad mert már nincs annyi történetszál.
Tíz év telt el azóta, hogy a hollywoodi forgatókönyvírók elmentek sztrájkolni, aminek egy fél tévés évad itta meg a levét. Meg mi, nézők, ugye, de megértem, hogy sztrájkoltak, fizessék meg a munkájukat tisztességesen. A Deadline beszámolója szerint a hamarosan lejáró kollektív szerződés megújítása…..
Sirocco06 2017.03.06 17:37:48
Nem. Itt egy videó arról, milyen feszített tempóban rakják össze egy sorozat egy epizódját. Ja, és nem feledni: míg a Marvel leforgat egy blockbustert, egy tévésorozat megcsinál 13 epizódot. (via Vox)..
Sirocco06 2016.10.04 18:29:59
A Válótársak után folytatódik az, amit az RTL már korábban megszellőztetett, és a nemzetközi trendekhez igazodva belehúznak a fikciós műfajba. Új sorozatuk viszont a Válótársakhoz hasonlóan (és a legsikeresebb hazai sorozatgyártó HBO elveit követve) egy remake, ezúttal egy szlovák vígjátéksorozat…..
Azt, hogy az HBO sorozatot készít a Vadiúj vadnyugat Feltámad a vadnyugat (Westworld) című filmből, még 2014 augusztusában jelentették be. A premiert 2015-re tűzték ki, ahogy pedig kiderültek a készítők nevei, mindenki biztosra vette, hogy itt a kábelcsatorna következő sikere. A showrunner páros…..
A Trónok harca hatodik évadának az lesz az egyik nagy erénye, ami egyben a legnagyobb problémája is. Nincs ugyanis könyv, aminek alapján haladni kell, és mivel az ötödik kötetből még kimaradt, fontos történetszálak közül már csak hármat kell úgy-ahogy az asztalon tartani (Arya, Vas-szigetek, Samu),…..
Nem Dubrovnikban fogják forgatni a Trónok harca című sorozat hatodik évadát - erősítette meg a korábbi médiaspekulációkat az HBO tévécsatorna, írja az MTI."Az, hogy a produkció a jövőben visszatér-e Horvátországba, csak azután derül ki, hogy az HBO-nál hivatalos döntés…..
Rövid hírek ezek, de a sorozatok rajongóinak elég szomorúak: a Starz a harmadik évad után nem folytatja a DaVinci's Demons című sorozatát, aminek utolsó nekifutását már nem az alkotó David Goyer, hanem John Shiban showrunnerkedése mellett forgatnak. Az utolsó évad már arról a…..
comment:com A nap első képe 2015.06.12 09:00:00
True dat. ..
Sirocco06 2015.06.12 13:48:51
@xlngx: sztem húzz le magad a WC-én akkor biztos nem ütközöl spoilerben. Nem értem mit problémázol ott a szabályzat ami erre az oldalra érvényes 2 nap után lehet spoilerzni ha nem tetszik nem kell látogatni ne a cikk íróját cseszd le a hülyeséged miatt.
Én ennek a hírnek még úgyis örülök, hogy egy kockát nem láttam még a History Channel új minisorozatából, de mivel a Hatfields and McCoys és a Vikings nagyon jól sikerült, nemigen hiszem, hogy pont ezzel fognak mellélőni. A minisorozat a texasi szabadságharccal/felkeléssel…..