Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FikkFakk

0 bejegyzést írt és 642 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest leghosszabb utcája és a város egyik legfontosabb közlekedési útvonala az Üllői út. Számos látnivaló vagy műemlék akad az út mentén vagy a közelben, ennek ellenére méltatlanul kevés hangsúly esik ezekre az érdekességekre. Mivel mostanában sokat sétáltam az Üllőin és a környező kis utcákon,…..
FikkFakk 2019.03.23 17:31:29
@zsa63:

"amikor az 50-es villamost újították fel, akkor kellett volna egy legalább 2x2 sávos utat kialakítani és a villamost trolira cserélni"

Bocs, de ez oriasi barmosag
"A mai háborúkat idegileg szétroncsolt, AK-47-esekkel felszerelkezett kábítószerfüggő gyerekekkel vívják. Világszerte háromszázezerre teszik a gyerekkatonák számát. Ishmael Beah egy volt közülük. Megélte a poklot, és túl is élte azt." „Egyik éjszaka azt álmodtam, hogy…..
A menekültellenes Orbán-kormány lakálymédiája rendszeresen habzó szájjal hazudozik a Nyugat-Európában nőket zaklató, erőszakoló "migránsokról."  Egy angol lap most olyan esetről írt, mely  nem valószínű, hogy felkerül a Lokál vagy a Ripost lapjaira...
 Sokaknak furcsán hangzik, de mint vendég is alázatosnak, előzékenynek, és udvariasnak kell lennünk. Az a játék, amit úgy hívnak, hogy vendéglátás, kétoldalú és mindenképp előzékenységen alapuló közösségi történés. A szakmaiságon kívül bizony a legfontosabb az emberi oldala, amit sajnos sokszor…..
A Lonely Planet utazási magazin egy 10-es listát állított össze a világ legnagyszerűbb építményeiről. Az összeállításban ikonikus nevezetességek, katedrálisok, paloták és modern stadionok is szerepelnek. Neked melyik a kedvenced? Taj Mahal, Agra, India A csodás mauzóleumot 1631 és 1648…..
A tíz napos hollandiai kirándulásomat egy egészen speciális szemszögből szeretném megközelíteni! Az interneten nagyon sok útleírás és turisztikai anyag található Hollandiával kapcsolatban, de ezek inkább csak általánosságban foglalkoznak az országgal. Én sokkal inkább a bevándorlók szemszögéből…..
Péntek délután. Araszolás a Balaton felé. Jön a hír, hogy Martonvásárnál baleset, torlódás. Na, így legyen lottó ötösöm! Minden nyári péntek délután Martonvásár térségében van valami baleset. Vasárnap kora este pedig Budapest felé Szabadbattyánnál. Ez a két helyszín az M7-es Bermuda háromszöge.…..
FikkFakk 2018.07.27 12:58:02
@KissGA: komoly f..sz vagy, baratom.

Temposan haladok, ha a belso savban jarok. Kb a megengedett maximum +5%kal.

Es ha jon egy idiota 160nal mogottem, villoghat kedvere, majd ha befejeztem az elozest, visszaallok a kulsobb savba.
Miközben éppen letelepedett egy családi udvarházban Los Angelesben, a két Oscar-díjjal jutalmazott színész elhatározta, megválik Hampton szigeti birtokától. Az ingatlant 7,1 millió dollárért vette 2003-ban, akkoriban Jennifer Lopezzal randizott. Most 8,9 millió dollárra tartja...
FikkFakk 2018.06.06 22:24:58
A kínai kultúrában Buddha keze vagy a bushukan gyümölcs a tiszta elégedettséget és az örömöt szimbolizálja. Hogy miként jön ide a Mansory Rolls-Royce Phantom VIII-as modell? Rögtön kiderül!..
FikkFakk 2018.06.06 22:23:02
Mi maradt, minek kell megmaradnia a 68-as mozgalmakból? Erre kereste a választ Henri Weber európai parlamenti képviselő, volt francia szenátor,  akinek nemrégiben jelent meg  a Lázadj, ifjúság (Rebelle, Jeunesse) című könyve. Az 1944-ben a Szovjetunió-beli Leninabadban született…..
Nálunk márpedig demokrácia van! És szabadság! Mert ez egy szabad ország, ahol mindenki azt csinál, amit csak... szabad! Vagy: amit - egyelőre - még szabad!Na de tényleg! Mi így együtt egy nemzet vagyunk! Ja, nem: ti vagytok! Illetve: ők! Hogy én ki is vagyok? A legfrissebb definíciók szerint azt…..
Nem mindegy, hogy hol köpködsz, vagy mikor húzol magas sarkút, esetleg hol fürdesz bermudában. Nézz utána az európai országok törvényeinek is, mert börtön vagy súlyos pénzbírság lehet a vége a tudatlanságodnak. Ha nyaralni indulsz, ezekre ügyelj!..
Minden kisgyerek életében eljön az a pillanat, amikor megpróbálja meggyőzni a szüleit, hogy márpedig neki éppen kisállatra van otthon szüksége. Sok szülő sikeresen ellenáll, de nagy számban vannak azok, akik érthető okokból inkább engednek a nyomásnak. Ilyenkor beszereznek egy kutyát, cicát,…..
A Homeland nyolcadik évadának utolsó két része tele van Magyarországon forgatott jelenetekkel, mert Budapest már megint Moszkvát játssza el: benne van a Vár, Claire Danes parókában szaladgál a belvárosban meg a Keleti pályaudvaron, és feltűnik az Óbudai-sziget K-hídja is. Az első részben feltűnő…..
Szicíliára lassan ki lehet tenni a „megtelt” táblát, amint arról az Index is részletesen beszámolt a minap. Január óta több mint százezer bevándorló érkezett meg Olaszországba, a nyolcvanas évektől kezdve pedig fokozatosan beszivárogtak az afrikai bűnszervezetek is. Mint mondjuk a Vikingek, vagy a…..
FikkFakk 2017.11.29 15:40:02
Közeledik az év vége, és ezzel elkezdődik a céges évzáró bulik időszaka. Ilyenkor mindenki kiereszti egy kicsit a gőzt, és ebben a túlzott italozás is szerepet kaphat. Ilyen állapotban sokszor azok a kollégák okozzák a legnagyobb meglepetést a viselkedésükkel, akiket eddig szürke kisegereknek…..
Lassan négy évtizede lesz, hogy Ryan Weideman New Yorkba érkezett, természetesen álmokkal tele. Fotós szeretett volna lenni, de a kezdés neki is, mint oly sokaknak rajta kívül, nagyon nehézkes volt. Így aztán taxizni kezdett, de közben az álmát sem adta fel...
FikkFakk 2017.11.15 10:44:50
  Egészen megdöbbentő történetet osztott meg szerkesztőségünkkel egy olvasónk. Fideszes nénikből álló különítmény csöngetett be egy 65 éves vak művészhez a soros-konzultációt promózva neki, majd miután a művész tudatta velük, hogy nem vevő erre, akkor egyszerűen megtépték. A sztori hitelességéről…..
Senki sem néz pornót - ez köztudott és nyilvánvaló -, ám mégis, ez a mostohán kezelt iparág a bevételeket tekintve az egyik legjobban jövedelmező terület. Készült is néhány óvatos felmérés annak kapcsán, mely fajtáira lenne a legnagyobb igény, mely tartalmakra keresnek rá a hölgyek, illetve az…..
FikkFakk 2017.10.24 11:57:40
@Kelly és a szexi dög: "remélem nem kell rá évtizedeket várni, mert akkor már ***hatom... "

Inkább akkor már pont nem....
Szinte képtelenség a luxushajókon napozó szőke svéd szépségek helyére képzelni, hogy pont itt, 78 éve családapák százai vágták el gyerekeik torkát, majd megosztoztak asszonnyal egy golyón. És nekik volt igazuk akkor a spanyol Alicante kikötőjében 1939 márciusának végén, mert a túlélőkre a kínhalál…..
FikkFakk 2017.10.04 16:00:24
@vwxyz: Igen, borzasztó a gyűlölet, szóval csináljunk dél-afrikát európából is, az mindenre megoldás. Szép dolog, amikor valaha működő államrendszer belesüllyed a mocsokba.
A légiutaskísérők mindennapjait hajlamosak vagyunk valamiféle titokzatos, ugyanakkor vonzó fényben látni, alighanem azért, mert állandóan úton vannak, jó helyekre utaznak (még ha a városokból sokat nem is látnak). Egyikük most arra vállalkozott, hogy fényképeken mutatja meg,…..
A Pénznyelő egy 1986-os amerikai vígjáték, melyben a most eladósorba került kúriát Tom Hanks és Shelley Long próbálta fenntartani. Lássuk hát a háromemeletes, Northway becencévre hallgató, 1898-ban épület New York-i házat!..
Mondják, a Fidesz azért legyőzhetetlen, mert van egy egységes, stabil, mintegy másfél millió embert számláló tábora. Ami pedig a jelenlegi választási rendszerben elég is az újabb kétharmadra. Ez azonban nem igaz! A másfél milliós tábor se nem egységes, se nem stabil. A cél persze az utóbbi…..