Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mentés Dorina

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FORRÁS: www.momentin.hu Valós idejű leltározási technológia A technológia lényege, hogy a mobil adatgyűjtő eszközök ekkor folyamatos azaz „real time” kapcsolatban vannak a központi információs rendszer szervergépével, mely számos előnyt…..
 FORRÁS: www.momentin.hu Offline vonalkód olvasóval végzett leltározás A korábban részletezett papír alapú leltározáshoz képest hatalmas előnyei vannak még az offline vonalkód olvasó eszközök alkalmazásának is. Nézzük meg, mivel nyújt többet ez a…..
FORRÁS: www.momentin.hu Ebben a bejegyzésben a különböző leltározási technológiákat, illetve azok előnyeit és hátrányait járjuk körül.A működési elvek tekintetében három alaptechnológiát különböztethetünk meg, mégpedig: Papíralapú leltározási…..
 FORRÁS: www.momentin.hu Ahogy már említettük, a leltár hatékony lebonyolításának alapja a megfelelően tervezett, szervezett munkafolyamat, és természetesen a tervezett rend betartásához szükséges koordinálás. Azonban ne feledjük el, hogy szűk értelemben véve nem a leltári…..
 FORRÁS: www.momentin.hu Előző cikkünkben a leltári menedzser szerepéről írtunk, de egy nagy létszámú (80-100 fő) leltár lebonyolításához legtöbbször nem elegendő egyetlen vezető. Egy profi csapat kell, hogy körülvegye, akik szinte egymás gondolatait olvasva végzik a…..
 FORRÁS: www.momentin.hu Első elképzelésre talán meglepő lehet egy, a közhiedelemnek megfelelő öltönyös vezetőt, mint menedzsert, elképzelni egy éjszakai leltározás során a raktárban. De vonatkoztassunk el a szó általánosított értelmétől és tekintsük át, mi is rejlik…..
 FORRÁS: www.momentin.hu Előző alkalommal már írtunk a mennyiségi felvétel készítés kötelező és hasznos tulajdonságairól, valamint a készletkezelés szigorú és folytonosságot biztosító kontrollálhatóságának módszereiről (Általánosságban a leltárról posztunk). Most…..
A New York Times cikke az Amazon által használt munkahelyi módszerekről, és az arra érkező 5800 megjegyzésből kiderül, hogy a munkaerő megfigyelésének mélységei rég túlmutatnak a már hagyományosnak mondható mágneskártyás rendszeren, mely a dolgozó munkahelyre történő be…..