Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltec

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy, jellemzően közjogi méltóságoknak kijáró, temetések legalább annyi embert mozdítanak meg világszerte, mint ugyanezen emberek esküvői. Morbid vagy sem, de mindenképpen remek alkalom ez minden autóbuzi számára, hogy újfent képbe kerüljön a pompakocsi-piacot illetően. Mik a…..
g-mint-géza t-mint-tiborbá 7. 2009.06.19 10:46:00
ma pedig 3 "örök"zöld első emelet nóta kerül a tiborbá menübe mindjárt itt is egy házibulira való nóta   aztán a tv-s debüt   végül egy kívételes próbálkozás a nemzetközi piacra való betörésre :) ..
Ó, miért? Miért? Mikor a szerkesztőségben már így is BMW-buzinak vagyok kikiáltva? Mégis pont velem történik meg, hogy TéZé – micsoda merénylet – a könyöklőben turkált, míg álltunk a rakparti dugóban ma reggel. Egy 15 000 kilométert futott, sokmilliós autóban. Én…..
Pár héttel ezelőtt megjelent egy cikk, abban megpróbáltam beszámolni az új E-osztály tengernyi különleges szolgáltatásáról, zanzásítva volt egy pöttyet. A kábé háromórás agytágító után - mint minden sajtótájékoztatón - ebéd következett, amelyet ott, helyben, azokban…..
Belsőség Dezső (majdnem) kész 2009.04.08 18:31:00
Ezt is megéltük, Tádé újra gurul. Mikor legutóbb a kazánházból jelentkeztem, még meglehetősen hiányos beltérrel lapított, várta a szélvédőst. Közben jött a bénából sántává avanzsált Transporter, addig a 28-as kiköltözött az udvarra, nekünk pedig nem maradt más, csak…..
  Újabb két hét telt el, mikor azon kapta magát, hogy körbe-körbe járkál a garázsban, pucolgatja a szerszámokat, fölöslegesen megzsírozza a krokodilemelőt, kézbe veszi a hidegvágót, és hosszú percekig rugdal ide-oda a padlón egy szakadt porvédő gumit. Rá kellett…..
  Gondolta volna, hogy a világ legpocsékabb autója egy Opel, a Vivaro? Hogy a Volkswagen Transportert és a régi 9-5-ös Saabot jobban utálják, mint a 607-es Peugeot-t? Vélemények az azonos című cikkünkről...
Dzsía, Hemör, bekapcsol a turbó. Ugye hátborzongató? Ha mégsem, mindenképp olvasson tovább! Ha borzong a háta, de érdeklődik a jelenség iránt, továbbolvashat. A sokmentőöves BibendumMislejnA francia gumigyártó nevét mislennek kell ejteni. A magyarok gyakorta mislejnezik le, a…..
Totalbike hírek Jacko árverez 2009.02.20 11:25:00
Michael Jackson joggal lógathatja az orrát, az anyagilag és erkölcsileg megviselt popsztár sorra kénytelen elárverezi holmijait. Az egyre inkább háttérbe szoruló, arctalanná váló művész kétezer, Neverland Ranch-rél származó tárgytól szabadul meg, többek között a gyengén…..
Belsőség Örökzöld spotting 2008.12.18 16:08:00
Szerkesztőségünkben ez a játék két szezonnal ezelőtt kezdődött, amikor Winkler még a Tehén nélkül tengette autós mindennapjait, és szükségből piros MX-5-ös Mazdáját fogta be karácsonyi kellékszállítónak. Az ötlet nagy sikert aratott, tavaly már versenyeztek a Miatások…..
November végén jöttek az első hideg napok, le kellett tennem a Yamahát, estefelé már hűvös volt a motorozáshoz. Sebaj, van mobil esernyőm, sogenannte Panda, ilyenkor jó elővenni, beülni a száraz utastérbe, kézfejre irányítani a szellőzőrostélyt, lábra a maradék főnt, persze…..
Elölről a Cruze szinte teljesen olyan, mint a mi Ignisünk, de első pillantásra is feltűnik az eltérő, ám éppoly hangsúlyosan tálalt embléma. A Suzuki szögletes S betűje helyén itt a Holden krómozott, focizó oroszlánja díszeleg. A fekete légbeömlő a Cruze-on kiterjed a…..
Belsőség Szuper szívási energia 2008.10.07 10:56:00
A kínai ipar egyre veszélyesebb. Most már nem érik be annyival, hogy hihetetlenül olcsók a cuccaik, de azzal is meg akarják fogni a magyar customert, hogy nem kínaiul vagy angolul írják rá a dobozra a tudnivalókat, hanem magyarul. Igazán kedvesek. A helyi kínai bolt kirakatában…..
Belsőség Csajok a teszkóban 2008.02.13 14:06:00
Amikor hazajöttem, üres hűtő fogadott, ami jó, mert még decemberben hagytam benne egy lábos húsos káposzta maradékot és pár sütőtököt, de ezeket Nati kiengedte az ajtón. Muszáj volt elmenni kartonos bevásárlásra, amit gyűlölök. Piacozni imádok, de neonnal bevilágított…..