Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lezsír (törölt)

0 bejegyzést írt és 563 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A menstruáció a női lét velejárója – a kínos pillanatok pedig valljuk be, gyakran hozzátartoznak. A Buzzfeed olvasói kiírták magukból azokat a történeteket, melyeket legszívesebben kitörölnének a memóriájukból. Nevetni csak női szolidaritásból ér! „Viszonylag korán,…..
Az Alfahírnél szinte biztosan rá van állítva valaki a Klubrádióra, más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért hallgatnák azt a rádiót. Mindenesetre bár biztos nagy volt a csalódás, hogy a műsort nem Bolgár György vezeti, kesergésre végül mégsem lett ok, hiszen a…..
lezsír (törölt) 2015.06.11 11:39:55
@Alick: igen, Malmőből mi is hamar elvágyódtunk Európába. Teljesen olyan, mintha az összes harmadik világbeli lepratelepről odagyűjtöttek volna minden rossz arcot. Egy kis multikulti mennyország. Vagy pokol. Nézőpont kérdése. Az erőszakosabb, mocskos, csoportos szexet szerető nőknek biztos bejön...
A dihidrogén-monoxid színtelen, szagtalan, íztelen, és ezreket pusztít el minden évben! A halált legtöbbször az okozza, hogy a DHMO véletlenül a tüdôbe kerül, de ezzel a dihidrogén-monoxid ártalmai korántsem merültek ki. Abban a testrészben, amelyik hosszan érintkezik a szilárd…..
lezsír (törölt) 2015.06.11 07:24:38
@Tomi from Space:

@pythonozok:

nem akarok itt okoskodni, de egyetemen szervetlen kémiából nagyon megbuktam volna, ha nem vágom, hogy a víz az amfoter vegyület. Savként és bázisként is viselkedik, attól függően, hogy mivel reagál.
Most akkor nem mennék bele a Brønsted sav-bázis elméletbe, legyen elég ennyi:

HCl + H2O ⇌ H3O+ + Cl−

Itt például a HCl viseljedik Brønsted savként (protont ad le), a H2O meg bázisként.

Na jól van gyerekek, elég a szórakozásból, kémiai élvezetekből most már mindenki menjen vissza a vasakhoz gyúrni meg nagyokat nyögni!

Jövő héten kémiai számítások óra lesz, oldhatóság számolunk, különböző hőmérsékletű vízekben oldunk majd tömegnövelőket.

Addig meg pörögjön a fehérjeszintézis a kis szervezetetekben!
lezsír (törölt) 2015.06.11 08:17:20
@pythonozok: az egyetlen, amivel foglalkoznod kell, hogy ha hideg vízbe mártod a pömpölődet, akkor összezsugorodik, de ez nem jelenti, hogy ha forrásban lévő vízbe mártod, attól megnőne.
A többi átlagembernek totál fe-les-le-ges.
lezsír (törölt) 2015.06.11 11:16:58
@pythonozok: a H2O, a vegytiszta víz az nem savas. Hogy a levegőből oldatba megy CO2, meg természetes vizek milyen kémhatásúak az tök más téma. Azok nem H2O, hanem valamilyen oldat. Valami oldódik a H2O-ban, ami savassá teszi az oldatot vagy lúgossá.

Maradjunk annyiban, hogy amfoter, savként és lúgként is viselkedhet a H2O (DHMO).
Ha valaminek a vízes oldatáról beszélsz, akkor tedd hozzá, hogy minek a vízes oldata. Az lehet savas vagy lúgos.

@Dr_utcai_arcos: Nataliától nem tartok, szeretem az izmos transzneműeket, vele felfrissíthetném orosz nyelvtudásom, de gyanítom neandervölgyiül jobban beszél már (hörr, grrrr, úááákh, persze mindezt cirillbetűs átírással). Aztán farba toszna, mert valószínűleg nagyobb már a hímtagja, mint az enyém. Így a "ki kit dug" problémakört megoldottnak vehetjük a kettőnk relációjában.
Kedvenc pornós trollunk ismét gyöngyvirág csokrot állított össze: Hajcsatok, hajcsatok! :DDDD..
Néhány hosszú napja görcsbe rándult arccal, gyomorral és ököllel szemlélem, mi történik bevándorló-ügyben körülöttem, de bárhonnan néztem is a rothadó kerek egészet, képtelen voltam megszólalni. A gyalázatos, és  rengeteg közpénzből csúcsra járatott, gyűlöletet…..
lezsír (törölt) 2015.06.11 10:22:45
@Hannibal ante portas: Ez maga a FASIZMUS!
Remélem a "demokratikus" ellenzék (és élén Gyurcsány Ferenc) holnap már megy is tüntetni a svejci követség elé, égetnek majd svejci frankot meg összetörnek pár svejci órát tiltakozásképpen.

Fehér bárány kirúgja a feketét a svejci zászlóról... Ez már majdnem holokauszt!
Európában már nincs hely az IGAZI demokratáknak, ezért kénytelenek Bissau-Guineába menekülni a kis vagyonkájukkal és ott útlevelet szerezni, új életet kezdeni.

No parmesan!
Vagyis
No pasaran!
lezsír (törölt) 2015.06.11 10:36:37
@chrisred: a plakátkampány hülyeség, hol írtam olyat, hogy nem az?

A képzett bevándorlót nem a plakát riasztja el, hanem a bérszínvonal.
Egy képzett bevándorló megy nyugatra egyből. A határontúli magyar is megy, pedig Orbánék azt hitték azok majd megállnak könnyes szemmel a magyaroknak hálásan magyar minimálbérért dolgozni.

A semmirekellő, illegális menekült is nyugatra tartana, de azt vissza fogják fordítani oda, ahol schengeni területre lépett (Magyarországra).

Eredmény:
-vannak plakátok jó drágán, magyar nyelven
-ellenplakátok is lesznek jó drágán
-határontúli magyarok meg a képzett legális bevándorlók mennek nyugatra, mert nem fognak 100ezerért melózni Magyarisztánban
-a menekültek is mennének nyugatra, de nem engedik őket az osztrák sógorok meg a nagyondemokratikus németek, így a nyugatról a schengeni határra visszapenderített illegálisok szépen gyűlnek majd a magyar pusztában. Ők azok, akik csak költséget, problémát jelentenek, akik nem kellenek a német gazdaságnak mert semmire se jók.
Csodás.
Ja és van egymillió vagy még több roma is az országban.
Überfasza!
Ja és az egész bolhacirkuszt te fizeted meg én.
Olcsóbb lenne egy szögesdrót kerítés a déli határra.
A receptet kérjék el a magyar hatóságok a demokrácia nagy szakértőitől, az amerikaiaktól és izraeliektől. Náluk már bevált.
lezsír (törölt) 2015.06.11 10:39:24
@Macropus Rufus: nem, lehet fekete afrikai is.
Ezzel úgy nagyjából 99%-át le is fedtük az illegálisoknak. Muszlimok plusz fekák. Vagy egyenesen ezek kombója.
Mióta Orbán Viktor akarata ellenére, egy spontán, és mint ilyen, meglehetősen suta, rossz ízű, (újságírói kérdésre adott) válasszal megbolygatta a honi meleg probléma langyos pocsolyájának állóvizét, a hullámok olyan szintre csaptak, hogy őszintén remélem, Harrach és…..
lezsír (törölt) 2015.06.11 09:32:59
Subba Hol a hiba? 2015.06.10 08:40:00
lezsír (törölt) 2015.06.11 01:46:16
@Cyber punk: benne vagyok a korban és persze kúrtam, kúrok idősebb nőket is, a csúcspont szerintem 4-6 év egy nőnél. Utána is dugható, amíg mozog vagy le nem engedik a koporsót.
Volt egy haverom, az mondta a csúnya vagy túlkoros nőkre: moslékkal is lehet tüzet oltani.
lezsír (törölt) 2015.06.11 01:51:44
@Zsuzsikám (the 4th): férfiaknál ez máshogy van, majd egyszer levezetem matematikailag
csak sok benne az integrál, szóval nők nem biztos, hogy értenék
lezsír (törölt) 2015.06.11 08:41:05
@Lilith.Inanna1: az agyamnak subba kommentezésben nem engedek beleszólást
ez ösztönös tevékenység

@Anonym User: Palvin Barbit én nagyon lávolom, teccik a kültakarója, csak ne szólaljon meg, mert a hangját nem bírom
ebben semmi sovinizmus nincs

ha belemegy, hogy nem szövegel sokat, akkor felőlem járhatunk is
rajtam nem múlik
pénzem az nincs, meg rút is vagyok, de a pízt meg az esztétikumot ő hozná a kapcsolatba... viszont van egy merülőforralóm meg egy turmixgépem (na jó utóbbi csak kölcsönbe), ezeket meg neki már nem kell hoznia a kapcsolatba
szerintem ez így fair, nem árulok zsákbamacskát

ő a háttérkép is a telefonomon, szóval részemről komoly a dolog
meg majdnem egyforma magasak vagyunk, csak én picit alacsonyabb vagyok nála, de max nem hord majd magassarkút, ennyi áldozatot ő is hozhat

Barbi, ha ezt olvasod írjál! Teccő! Főznék is rád. Gyönyörű gyerekeink lennének, ha szerencsénk van és nem rám hasonlítanak majd.
Május 29-én, pénteken, két nappal a hálaadó szentmise előtt, amelyet születésnapja alkalmából tartanak, a kormány elmúlt öt évét értékelte Orbán Viktor. Piros napos ünnep. (Írhatnám múlt időben is, jelen időben, egyaránt örök érvényűen jelentéktelen lenne.) Sokat…..
lezsír (törölt) 2015.06.11 07:45:15
Egyre magasabbra feltolt ingerküszöböm péntek óta elborzadva szemléli a megélhetési bevándorlókat verbálisan keresztre feszítő, nemzeti konzultációnak alávetett kreálmány körüli hisztériát. Arra jutottam, hogy a rezsicsökkentés primitívo-fideszizmusba csomagolt, levelező…..
Kiscsécs hercegének annyi arany esett a vállára mostanában, hogy haknizgatni sem volt ideje a nagy pénzek raktározgatásával járó teendők miatt. Ráadásul lakhelyének környékén már az összes szelektív szigetet meg illegális hulladéklerakót is telepakolta az elfogyni soha nem…..
Van az úgy, hogy a blog szerzőinek feje a másik eszmefuttatásának hallatán úgy rángatózik, mint műkutyáé a Zsiguli hátsó ablakában. De olyan is van, amikor baromira más jut az eszünkbe egy-egy ügyről és noha értjük, mit mond a másik, teljesen eltérő következtetésekre…..
lezsír (törölt) 2015.06.11 03:14:41
Milyen írások ezek?
Maguk se tudják mit akarnak írni, csak böfögnek jelentés nélküli mondatokat.
" Nem tudom... vagy sem, s azt sem, hogy ha igen... De az biztos, hogy... Egyszerűen nem."

Fogalmazás, stílus mínusz egyes!
Nyögdécselés.

Konklúzió: a bevábdorlás probléma, Orbán valójában szarik erre, mint minden problémára, de felhasználja figyelemelterelésnek, a ballib ellenzék kiszámíthatóan ugrik a témára és a többség véleményével szembemenve a bevándorlást élteti, összemossa az unión belüli legális mozgást az illegális határátlépéssel, ezzel a nyugatra költözött magyarokat is degradálja.

Ja, nem gecizünk, erre a második arc ilyenet ír: "szarfaszú ellenzék".

Valamint bevándorlási problémából is lehetett egy kis Kristályéjszakát, holokausztot kicsiholni... ez külön bravúr.

"Legkésőbb a pirézes teszt óta tudni, hogy a nép tekintélyes hányada mindenkit rühell önmagán kívül." - nyugi, ezzel a fejlett nyugat is így van már, csak ott az 50 év agymosás beléjük verte a polkorrektséget. Egy angol nem fogja a szemedbe mondani, hogy geci kelet-európai vagy, de tettei magukért beszélnek. Leszavaz Farage-ra. De ő nem rasszista amúgy... vannak paki munkatársai is... meg járt már Thaiföldön is nyaralni... meg szerinte minden kultúra egyenrangú... szóval ő nem lehet rasszista, csak mégis inkább Farage-ra szavaz meg román csak ne költözzön a szomszédjába.
Nyugaton pont úgy utálják egymást meg a pirézeket az emberek, csak ezt tudják palástolni.
Jóféle ez az új műfaj, szívesen hallgatnánk már végre latinovitsitott Soho Party verseket is  ..
lezsír (törölt) 2015.06.11 02:12:59
  http://szarvas.tumblr.com/post/121188325448 ..
Elég sokan kufárkodnak azzal, hogy minden rossz volt az elmúlt 25 évben és dobjuk ki az egészet a szemétbe. Az Európa Kávézó ezért arra figyelmeztet, hogy itt éltünk, adóztunk, alapítottunk családot és neveltünk gyermekeket. Nem adjuk a 25 évet, csak másképp kell majd tovább…..
lezsír (törölt) 2015.06.10 13:45:48
Schiffer András látványos hisztibe kezdett, pedig csak megkérdezte egy szocialista politikus. Nem lehet más az unintelligencia. Ez az ember akar itt váltópártot vezetni? Röhej... Schiffer remegett az idegességtől címen tett közzé videót a Sztárklikk arról, ahogy az LMP…..
lezsír (törölt) 2015.06.10 10:46:24
@nu pagagyí: azért az LMP-ben több volt, mint anno a választások körül a kis kamupártokban, amik a költségvetési támogatásért alakultak

Ennyi erővel mondhatjuk, hogy a Jobbikot meg Gyurcsány hozta létre, hogy a Fidesztől szavazatokat lopjon. Anno a Centrum párt volt ilyen jobbközép trójai faló. Állítólag az MSZP gründolta.
Schiffer sose kerül hatalomra, a PM-esek szerintem szembeköpték az LMP alapító gondolatát. Akik akkor a PM-mel kivátak, azok a dörzsölt, elvtelen, megélhetési politikacsinálók voltak.

Schiffer csökönyös, mást mond, máshogy, mint a többi párt. Nem ül fel hisztikampányoknak, mint megszállási emlékmű volt. Arra koncentrálna, ami fontos neki, csak arra pont senki más nem kíváncsi jelenleg. Nem elég bulváros, kicsit rögeszmés, elefántcsont toronyban él. Az átlagembert a plakátszaggatás álprobléma jobban érdekli, mint amit az LMP mond. Politikusnak nem profik az LMP-sek (a PM-esek klikkje sokkal gátlástalanabb, dörzsöltebb banda volt), a hatalomért versengők közül Vona sokkal jobban keveri a kártyáit, jókor cukiskodik.

Az embereknek nem fér a fejébe, hgy valaki nem ugrik a bedobott gumicsontokra. Az átlagpolgár Gyurcsány-Orbán vonalon mozog, meg esetleg Bajnait még meg tudja emészteni.
lezsír (törölt) 2015.06.10 11:05:24
@♔batyu♔: kell egy bűnbak, aki orbánista ügynökként bomlastja a sosemvolt ellenzéki egységet
azon csodálkozom, van-e valaki, aki elhiszi, hogy éppen az LMP 2-3%-a kell csak a kormányváltáshoz
A PM-esek is csak a biztos befutós listás helyekért álltak át a ballibekhez, ők az egyéni boldogulásukat fontosabbnak tartották, mint az LMP céljait. Sokra ment velük a baloldali összefogás? Biztos hoztak 1-2%-ot. Megérte? Az LMP-t elhagyóknak mindenképpen. Most van biztos pozíciójuk.
Schiffernek benne volt, hogy teljesen kiesnek az országgyűlésből, mégis egyedül indultak. Én ezt becsülöm. Persze hosszútávon neki is reszeltek, de ez ellen nem a Gyurcsány kebelére szaladás a megoldás.
Mindegy, a ballibeknek Schiffer mindig egy beépített orbánista zsidó marad. Ő az oka annak, hogy nem váltották már le hússzor Orbánt. Vicc kategória.
Közben a Jobbik is feljött, úgy néz ki ha valaki váltja a Fideszt, az a Jobbik lehet, biztos annak is Schiffer lesz az oka valaki szerint.
lezsír (törölt) 2015.06.10 11:23:34
@♔batyu♔:

Ha nem is 50%-ot, de egy ilyen több éves Fideszes botránysorozatot követően azért 20-25%-ot fel kellene tudni mutatnia Gyurcsánynak. Egyedül a DK-val! Aztán ehhez jöhetne még a Maszop meg a többi. De egyiknek sincs semmije. Egymástól várják, hogy majd hozzák a tömegbázist.

Eddig úgy tűnik, a Fideszben csalódottak vagy a bizonytalanok táborát erősítik vagy mennek a Jobbikhoz.
Gyurcsány jobban tenné, ha a Jobbiktól halászna szavazatokat, de hogy? De mivel? Ő a jobboldaliaknak maga a sátán. Miskolcon megtámogatták a "rasszista" (nem volt az persze... csak őszinte) ex-főrendőrt a választáson, ilyen korábban elképzelhetetlen dologba belementek a Jobbik elleni választási harcban, eredménye mi lett? A korábban őt piedesztálra emelő szélbalos támogatók köpködni kezdték Gyurcsányt. Nem megy ez, pár ezerrel többen kíváncsiak csak rá, mint Schifferre. Inkább vonuljon vissza, találjon valami hobbit, nevelje a gyerekét. Ez nem az ő évtizede.
Subba Subba Quiz: Ki ez a MILF? 2015.06.10 06:59:05
Punettijéről könnyebben felismeritek ..
lezsír (törölt) 2015.06.10 07:51:54
lezsír (törölt) 2015.06.10 10:12:56
@Zsuzsikám (the 4th): az nem csirkeragu, hanem legényfogó leves
Így kell vele legényt fogni, meztelenre vetkőzöl és magadra öntöd
Erre jönnek a legények és megejtenek.

Ezt a luvnyát is telibeverték már, bevemhesedett 'oszt leszült. Most olvastam utána a karrierjének. Ebből se lesz má' semmi. Kiad egy hompornót meg összejön valami kaszatibi szintű média arccal, kúratja magát fél évig aztán mehet vissza CBA-ba eladónak.
Az emberek alig pár százaléka fordul profi szerelőhöz, ha valami elromlik. Helyette jön a tárgyak rugdosása, a püfölés, esetleg a ragasztgatás, házi okosságok. Nézzük az arányokat: ..
Subba Szarda! 2015.06.10 07:30:00
Még csak O.o..
lezsír (törölt) 2015.06.10 07:55:39
Subba Subba bulvár: TETTÉK?? 2015.06.09 20:17:04
 Na melyik színészünk cafat feleségét kúrálta hosszantartóan ORBÁN VIKTOR pinavadász??   "Idén ünneplik a 25. házassági évfordulót. Legyen kedves befejezni a mondatot. A házasság… - Kihívás, de megéri. Imádtam feleségemet, de amikor rájöttem, hogy évekig Orbán…..
lezsír (törölt) 2015.06.10 07:48:50
Nők, akik a krónikus férfi-munkaerőhiányt enyhítendő, az addig csak férfiaknak fenntartott állásokba jelentkeztek és sok esetben nehéz fizikai munkát vállaltak magukra. A második világháború időszakából megannyi dolgozó nőt láthattunk már korabeli képeken. Gondoljuk csak a kanadai Bren-girl-re,…..
lezsír (törölt) 2015.06.07 06:34:07
@zombigyilkos: a tűzcsap is khurva veszélyes dolog ám, megnyitod aztán meggyújt mindent, leégeti a szőrt a vádlidról
amiből víz jön az vízcsap, amiből sör az meg sörcsap, szerintem ez logikus
legyen már rend, a kutyaúristenit!

Amit a nők kvótáiról meg a white knight, béta hímek által piedesztálra emelt dolgozó nőről írtál azzal egyetértek
Tök természetes dolog munka, még ha a nők többsége ma is csak világfájdalommal az arcán képes azt végezni.
lezsír (törölt) 2015.06.08 05:15:10
@Zombi elvtárs: ma már lehet menni nyugatra, osztrák, német, svájci, olasz bordélyokba dolgozni, ott nem kell ilyen kényelmetlen göncöket viselni
ez ma a nagyon emancipált magyar nők körében a legmenőbb meló
igazán empowering dolog
lezsír (törölt) 2015.06.10 06:39:00
@pitcairn: szuper, köszönöm
Keleti blokk különkiadás 1985. Konsztantyin Csernyenko szovjet pártfőtitkár temetése...
lezsír (törölt) 2015.06.10 06:16:30
@Frady Endre: szerintem többet már ne igyál
A vers pályád csúcspontja, innen nincs feljebb.

@JTom: én máig emlékszem a postai telefonfülke szagára, én illatnak nevezném, gyerekként szerettem, bár én a friss könyveket is szagolgattam, elég bizarr, de ezt szerettem. Meg a fa burkolatot, láncos telefonkagylót. Manapság is azon a postán fizetek be csekket, minden átutalással megy csak egy közüzemi díjat fizetek "csekken". Pont azért, hogy legyen indokom beugrani a postára egyszer egy hónapban.
A MÁV-ról is tudom, hogy egy ócska pénztemető, de a gyerekkori vonatozás emléke, a vonat szag (fémes, ragacsos, fasírtos, padlóra kiömlött sörös illat) miatt mindig jó érzéssel gondolok a vasútra.
Igen komoly balhé lett abból a levélből, amit az egyik Wall Street-i befektetési bankár írt a nyárra felvett gyakornokoknak, és melyben részletesen leírta, mik az elvárások velük szemben. Akadnak érdekes pontok... A Barclays Bank egyik vezető alkalmazottja, Justin Kwan írta az…..