Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kong

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Jégen a Ferencváros 2008.07.31 14:45:00
Hétfőn a száraz-, szerdán a jeges edzéseket is megkezdték a Ferencvárosi TC hokisai. A héten előző bajnokságbali otthonukban, a pesterzsébeti jégcsarnokban gyakorolnak. Pindák László vezetőedző tájékoztatása szerint jelenleg Szappanos Dávidon kívül a tavalyi keret összes…..
Kangyal Balázs klubigazgató a legújabb híreket osztotta meg velünk. Három új érkezőről tudunk beszámolni. Egy magyar válogatott, egy amerikai és egy Amerikából érkező csatárról. És még ezen kívül is akad érdekesség.Haladjunk a fenti sorrendben. Szajbert Patrik követte…..
A extrnavás, most már Alba Volán-os támadót sajnálatos módon kihagytuk a minap az utánpótlás-válogatott kerettagok névsorából, kompenzációként külön posztban jelezzük, hogy ott a helye neki. Hajós Rolanddal szemben muszáj viszont lekapnunk a listáról Pilcsik Tamást, a…..
kong 2008.07.10 21:55:54
.
Kercsó Árpád, a magyar jégkorong feltámasztásának atyja volt nemrégiben Borókai Gábor Heti Válasz-főszerkesztő vendége a Kovács Á.–Tiffán-féle Andante Borpatikában. Olvasónk-tudósítónk részt vett az eseményen. Lesznek ismerős kérdések-válaszok. Érdekesnek tűnik…..
kong 2008.06.11 15:15:08
Bekövetkezett, amitől Szlovákia népe tartott, miután szomszédék kikaptak a finnektől, a norvégok megverték a németeket, így a 2002-es világbajnok lemaradt a középdöntőről, a bent maradásért kell csatáznia az alsó ágon. A fehéroroszok fent folytatják.Ezzel együtt egy darabig…..
A svájciak megismételték a németek szlovákok elleni teljesítményét, ugyanúgy 4-2-re kapták el nevesebb ellenfelüket. Azzal a különbséggel, hogy a svédek 0-1 után még tudtak egyenlíteni, de később már csak futottak az eredmény után ők is, miközben főként durvaságukkal…..
A szapporói siker után lassan a mezgyártó cég varrodavezetője is megszólal már, és ez így van rendjén. Legyen a siker mindenkié. Kovácsai közül két ember nevét mindenki az elsők között említi. Kercsó Árpádét és id. Ocskay Gáborét. Mi is így gondoljuk. A magunk módján…..
Az A csoportos világbajnokságon méltóképpen akarja ünnepelni 100. születésnapját a nemzetközi szövetség. Ennek eleme, hogy a 16 csapatból 15 egy mérkőzés erejéig korábban használt felszerelésben, retrómezben lép pályára. Csak Fehéroroszország nem fog ilyet ölteni, hiszen…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Serdülő válogatottunk a hosszú hétvégén Prágában vendégszerepelt a Spring Challenge Cupon. Tíz csapatból a 6. helyen végeztünk, hasznos tapasztalatokkal tértünk haza.Nem élcsapatokkal találkoztunk, hanem megbízható, erős közepes együttesekkel – kezdte beszámolóját…..
Magyar idő szerint reggel fél hétkor megérkezett Szapporóba a válogatott. Tettre kész a csapat, a reptérről edzeni mentek. Egy nem is kicsi probléma azonban adódott. Történetesen az, hogy hét játékosunk felszerelése részben vagy egészében nem érkezett meg. A repülőre nem…..
Tehát megcsinálták. Szokás gondolni, hogy világversenyt gödör nélkül végigdolgozni nem lehet. A magyaroknak a völgy a legjobbkor jött, a briteknek a legrosszabbkor. A 3-1-es diadal azt jelenti: Magyarország U18-asai 2009-ben már a divízió 1-ben szerepelnek.Most látszik igazán,…..
kong 2008.03.30 03:09:28
Fantasztikus évet zárt a magyar jégkorong-utánpótlás. A juniorok bentmaradtak a divízió 1-ben, az ifjúságiak pedig az alig elmúlt hét végén feljutottak oda. A sikerkovács Pék György szövetségi kapitányt kértük helyzetértékelésre. A legendás újpesti játékos, Pék…..
Értékelni is fogjuk nemsokára az ifiválogatott feljutásba torkollt tallinni teljesítményét, de addig, amíg ez megtörténik, kiszemezgettük a statisztikákból a legjobbakat.Tehát a divízió 2-es ifjúsági világbajnokság legjobb csatárának a Svédországban pallérozódó Bartalis…..
A Slovnaft Extraliga is elérkezett az alapszakasz végéhez. Több szempontból is érdemes kiemelt figyelmet szentelni északi szomszédunk pontvadászatának. Komoly vitát váltott ki a Szlovákiában játszó fiatal magyar tehetségek szereplése, amelyről jó néhány posztban olvashattak.…..
Hat éve alakultak, ez idő alatt a legjobb utánpótlás-nevelő egyesületté váltak. Három éve az ország utánpótlás-bajnokságait nőtték ki, idén pedig az utánpótlást is.2001-ben a Ferencvárosi TC keretei között folyó szakmai munkával és egyéb viszonyokkal elégedetlen…..
A CSZKA Moszva elleni 7-5-ös keddi siker után behozhatalanná vált a Galló Illéssel felálló Belije Medvegyi előnye: készülhetnek a világ legjobb ifjúsági bajnokságának döntőjére. A csapat nehéz mérkőzésen verte a CSZKA-t. Az ifjú katonák már 4-1-re is vezettek, de…..