Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babette anyó húsdarálója

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utcára irányított térfigyelő kamera található a Petzvál József utca 30. szám előtt. Valószínűtlen, hogy a rendőrség vagy a közterület-felügyelet berendezése lenne, mivel elég igénytelen módon a fához van csavarozva, és a vezeték a házból jön ki hozzá. A kamerán és…..
Babette anyó húsdarálója 2015.11.01 20:50:44
@egysmás:

Valamit nagyon benéztél, vagy nagyon buta vagy. Hol írtam, hogy egyetértek a bűnözőkkel? Pont arról van szó, hogy leszarom ha nem tetszik nektek a kamera.

Rinyáljatok csak, minél több kamera legyen felszerelve.
“Az, hogy az örvény igazán magasba szívja a tárgyakat, elég ritka jelenség, bár vannak olyan felvételek, ahol ez is jól megfigyelhető.” Wikipédia a Tornádóról  László Petra történetét kezdi beborítani a feledés. A migrációs/menekült kérdésben újabb és újabb…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.30 18:00:16
@patkányarcúáginéni:

Hiába mentegetitek a férget, hasbarúgott egy gyereket.

fideSSjobbik = az emberiség genetikai selejtje

fideSSjobbik = az emberiség genetikai selejtje

fideSSjobbik = az emberiség genetikai selejtje

fideSSjobbik = az emberiség genetikai selejtje

fideSSjobbik = az emberiség genetikai selejtje

fideSSjobbik = az emberiség genetikai selejtje
... ha másra vágyunk, mint a hagyományos fehér porcelán. forrás forrás forrás forrás forrás forrás forrás forrás forrás forrás..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.30 15:35:45
@protézisesh:

Úgy 15 éve jártam egy helyen, ahol a fickó akkor megkereste a havi 6-8 kilót. Kifelé menet majdnem lábat töröltem, hogy ne vigyem ki az udvarra a koszt.
Azóta elfogadom, hogy nem mindenkinek van igénye maga körül a tiszta és normális környezetre és ezek közül elég sok rendelkezik szabad szemmel nagyon jól látható összegekkel amiből fussa a fenti trendire.
A Péntek 13. III. része a korábbiakhoz hasonlóan szintén pár millió dollárból készült és csak Amerikában 36 millió dollárt kaszált, ezért a gyártó stúdiónál, a Paramountnál úgy döntöttek, csak kellene még egy utolsó, negyedik rész is. Rendezőnek ráadásul sikerült…..
Az évnek ez az időszaka nem csak hangulatában hordozza magában az elmúlásra emlékezést, hanem erre a borongásra ráültettük a halottakról való megemlékezés ünnepét is. Ilyenkor lépni sem lehet a temetőkben, kaszálnak a krizantémárusok, akik közül az alkalmiaknak egy nap…..
Dobra veri az állam saját vagyonának egy jelentős részét, hogy újra el tudja játszani a Mikulás szerepét. Lázár János ugyanis megerősítette, hogy a kormány értékesíteni kívánja az állam tulajdonában lévő OTP-részvényeket. A befolyó pénzt beruházásokra fordítanák.…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.30 07:32:49
@tralalala:

Azért remélem az ócósított verziójú atomhulladék feldolgozást a te purdéid közelében oldják meg. Ragyogó arcú, kétfejű unokáid lesznek, de ne törődj vele, viktor a király.
Az ismert Maslow-piramis alsó felében mozog a magyar választók többsége: a fiziológiai szükségletek és a (lelki és testi) biztonság vágyától a szükségletek hierarchiájában legfeljebb a társas szükségletekig (csoporthoz és családhoz tartozásig) jut el; arról már rég…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.29 16:33:51
@desw:

Hibás gondolkodás.
A rezsit és az adót nem csak csökkentéssel lehet karban tartani, hanem normális keresettel is. Ha nincs munka, nem vagy megfizetve akkor lehet a birkákat akolba terelni az adócsökkentéses és rezsis hazugságokkal.
Babette anyó húsdarálója 2015.10.29 16:37:25
@DrGehaeuse:

Vicces ahogy mindenki azt próbálja bemagyarázni, hogy a tolvaj a jó. Ki kell baszni, le kell csukni, amíg gondolkodás helyett inkább elhiszitek a nincs alternatíva mantrát, addig megérdemlitek, hogy éhen dögöljetek. Sor kerül rá, főleg ha azt is elhitették veled, hogy a földmutyi után már nincs mit lenyúlni. Majd ha kibasznak a vagyonodból akkor gondolj erre.
Babette anyó húsdarálója 2015.10.29 16:38:19
@desw:

Újabb hibás gondolatok.
Nemrégiben már esett szó arról a kutatásról, amelyet az egyik piacvezető állásportálokat tömörítő szervezet és a Boston Consulting Group készített közösen, és melyben egy világméretű felmérésben (189 országban 200 ezer embert kérdezve) vizsgálták meg a külföldi…..
Nagyon érdekes videó jött szembe az interneten, gondoltam gyorsan leírom a lényegét. Rettentő tanulságos! A Mercedes-Benz ausztrál különítménye elvégzett egy tesztet. A teszt lényege, hogy egy internetes áruházból megrendeltek néhány garnitúra replika Mercedes-AMG alumínium…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.28 08:05:55
@igazi hős:

Mindegy, a nagy tepsikre jellemző a szarrágás.
Aki néhány évessel jár annak van rá kerete, hogy újan megvegye, aztán adja is el a szarrágóknak, akik villantanak vele, de a fenntartásra, üzemeltetésre már nem fussa.
Babette anyó húsdarálója 2015.10.28 08:07:42
@Válasszunk:

Így van, ez is benne van a pakliban.
Babette anyó húsdarálója 2015.10.28 14:15:42
@W123qp:

"Az autóipari beszállítók nem egyen alkatrészekből építkeznek, így közös alkatrészeik sem nagyon lesznek -"

Ez biztos?

Volvo, francia motorokkal. Minimum 20 éve.
Mazda alváz fülem tudja miben van még.
Suzuki SX4-re Fiat emblémát tolnak, ugyanaz a verda, Egonban készül mindegyik.
Benzinpumpát megnézed jó vagy 50 féle típusba ugyanaz a gyártmány.
És a többi amiről lövésünk nincs.
Elég régen ráálltak már a "szabványosításra", miután egyre inkább egy szűk csoport kezébe kerül az autógyártás, bolondok lesznek mindenbe mást gyártani. A kaszni, a beltér eltérő de a mélyben lassan ugyanazt a szemetet kapod minden embléma alatt.
A Villanyszerelők Lapjának honlapján találtuk azt a válogatást, amely 1931-ből származó illusztrációkkal elektromos eredetű baleseteket mutat be igen széles palettán. Természetes, hogy a ’30-as években még teljesen mást jelentett a biztonság fogalma a villamosított…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.28 07:51:38
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Utolsó mondatod tökéletes magyarázat arra, miért csak téged töröltek.

A lényeget meg megírta más, biza van a levegőnek átütési szilárdsága, és erősen távolságfüggő, hogy a delikvenst agyonveri vagy nem. De mintha rémlene, hogy ezt is leírtam, kicsit jobban figyeljetek máskor ordenáré mocskolódás helyett.
Babette anyó húsdarálója 2015.10.28 07:52:23
@Desmond77:

Lásd fentebb...
Annika Bjørn Sokan úgy gondolják, az élet könnyű külföldön, mert ott vagyonokat lehet keresni. Sokan hangoztatják, hogy Norvégia a világ egyik leggazdagabb országa, itt milliós fizetések várják az ide települő munkavállalókat. Lássuk a valóságot! Mi mindenre lesz szükségünk és mit célszerű tudni…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.28 07:40:19
Végre egy írás, amiben a valóságot írják nem az álmokat.

----------------------

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

Ildomos lenne naponta többször felkeresni az agyturkászodat. A reggeli egy már láthatóan kevés. De az is lehet a baj, hogy valaki bemesélte neked, a reggeli párteligazító a dilidokid.
De csak mert már nem kapott tavaly se. Pedig Simon és Dederick, a strómanok már tavaly októberben átjátszották a TV2 tulajdonjogát maguktól maguknak, úgyhogy a férje, a Hollywoodból kikopott másodosztályú filmgyáros megígérhette a feleségének, hogy ezután nemcsak újgazdag…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.27 12:36:46
@monddazigazatmar:

Speciel ebben a szituban is az nyert bizonyítékot, hogy a törpe csúti mocsok gané 2 éve hazudik neked is meg az országnak is arról, hogy semmi közük nincs a TV2-höz.
Ha nem borul a geci a gané csúti szájába, akkor most sem derült volna ki, mert ezt is elsumákolják mint a két éve előadott trükköket.
Ismét lebuktatok egy ordas fideSS hazugsággal.
Viszik "az egész falat a picsába" - mondták, és így is tettek. Édesanyám (66 éves) vásárolt egy lakást, és elkezdte a felújítást, hogy beköltözhessen. A postaládában talált szórólap alapján hívta a Panel Star Kft-t nyílászáró-csere ügyében. Már az első pillanattól…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.26 19:04:00
@Egysimaegyfordított:

Ha a kóklereket időben elhajtaná mindenki, akkor nem lennének. Megsúgom, 20 éve társasház tetőjavításához 6 szakiból egy sem jött ki még megnézni sem. Tróger az összes, de ha erre van igény, miért ne tegyék?
Ellenőrző szervük nincs, felettes szervük nincs, éljen a szép új világ. Lesz majd liget helyett múzeumi betonkörkép, oszt jónapot, ez kell a tömegnek.
Babette anyó húsdarálója 2015.10.26 19:05:45
@august:

A gond az, hogy ortyiniszta rendőrségünk téged meg fog találni a féltéglázás után, attól ne félj, hogy nem.
A purhabos meg körberöhög a rendőrrel együtt, hogyan bizonyítod be, hogy ki csinálta.
Babette anyó húsdarálója 2015.10.26 19:08:54
Üdvözletet küldünk magyar nyelven minden békét szerető lénynek a világegyetemen. Így hangzik az a női hangot rögzítő üzenet, ami arany borítású rézlemezeken utazik a Voyager–1 és Voyager–2 űrszondáknak köszönhetően valahol a Naprendszerünk határán. A lemezek tartalmát - Carl Sagan fizikus és…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.25 19:08:48
@B_Csapat:

Ne abból indulj ki, hogy a SETI behülyítette a fél világot. A fizika jobban tudja a dolgát mint te és a rádiójel vadászok.
Ne aggódj, a felszíni sugárzás a Naprendszerből sem jut ki, ami meg kijut azt néhány száz-ezer fényév távolságban még a legfejlettebb civilizációk sem tudják fogni.
Kettőt pislogunk és kezdődik a téli időszámítás, szombatról vasárnapra virradó hajnalban állítjuk vissza az órákat 3-ról 2 órára. Az óraátállítás haszna kettős: villamos energiát takarítunk meg, egyúttal kíméljük a környezetünket. Vagy mégsem? Elsőként az…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.25 08:58:25
@ComLo:

Ez igaz. Mekkora probléma lenne, ha az olaszokkal, spanyolokkal 1 órával később vagy előbb tudnánk beszélni a 3 órás sziesztájuk után. Vagy előtt.
Egészen érdekes stílusban épült meg az olasz CRN hajógyár Atlante nevű luxusjachtja, ami a megrendelő kérésére erős military jegyeket mutat fel. A hajót az idei monacói Yacht Show-n mutatták be, és most mi is megmutatjuk. A meglehetősen férfias külsejű, 55 méteres Atlante…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.24 11:14:59
@padlogaz:

Persze. A padlóról eszik, mint a disznók.
A volt miniszterelnök nem töltötte tétlenül a nyarat, terjedelmes röpiratot hozott össze. Szembe nézett azzal, ami a legutóbbi fél évtizedben történt, de azt is igyekezett kifejteni, vajon hogyan kéne leváltani az Orbán-rendszert. Figyelemre méltó eszmefuttatására máskor…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.24 10:58:03
@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes:

A magyarok normális országot akarnak, nem olyant, amit a hozzád hasonló hazájuk ellen acsargó menekült férgek szeretnének a hazaáruló fideSSjobbikos selejtekkel karöltve.
Azon a bizonyos október 23-i napon dr. D. I. (aki akkor még nem sejtette, hogy néhány év múlva az apám lesz) délután elindult a Petőfi-kör orvosvitájára. Mint frissen végzett doktor, sorkatonai szolgálatát a katonai kórházban volt kénytelen tölteni, a délután azonban az övé…..
"Bevándorlók? Ugyan, ne röhögtess!" Az emberiség jövőjébe bámulni, elmélkedni a lehetséges eljövendőkön szerintem kiválló intellektuális szórakozás. A kiváló szórakozás lehetősége abból is adódik, hogy jövőbe bámulni sokféle időhorizonton és többféle…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.22 13:48:08
@Big Blaster:

" Az energiasűrűség a távolság négyzetével fordított arányban csökken."

Végre egy értelmes ember. Te vagy az első akitől ezt hallom. A massza nagy része azt hiszi, hogy 100 fényévre csak be kell kapcsolni a rádiót és jön a Danubius.
Babette anyó húsdarálója 2015.10.22 13:53:02
@Big Blaster:

Hidd el, az. Ha megnézed a SETI rajongóinak létszámát, kiderül, hogy mennyire nincsenek képben az emberek a legalapvetőbb részecskefizikai kérdésekben. És sajnos ez független a végzettségtől. Amióta láttam műegyetemisták tömegét úgy vélekedni, hogy a Holdon elengedett toll kirepül a világűrbe, már semmin nem csodálkozom.
Babette anyó húsdarálója 2015.10.22 18:17:22
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Ajánlanám figyelmedbe azt a fránya fizikát.
Első körben ne nagyon foglalkozz a rádiósugárzással, hanem vegyél egy egyszerűbb részecskesugárzót, a lézert.
Az párhuzamos. Majdnem. Az a milliradiánnyi eltérés a legfőbb barátod a számításban. Ha megy telefonos segítség nélkül, akkor számold ki, hogy 1W Argonból mennyi foton lép ki egy másodperc alatt, és próbáld meg ugyancsak telefonos segítség nélkül kiszámolni azt, hogy 1500 fényévre mekkora a szóráskúp mérete, és azon belül mekkora terület kell 1 darab foton várható beérkezéséhez. Ha megvan a szám, akkor gondolkodj el azon is, hogy mi van ha a képletbe beveszed a Föld és a Naprendszer forgását, aztán agyalj el rajta, van e esély akkora területet lefedni érzékelőkkel amekkora kijött.
Pusszantlak, ha megvan a szám ne írd meg, én tudom mert kiszámoltam, pontosan ezért röhögök a SETI imádó szerencsétleneken.
Ja, oszt utána merülj el a rádióadók teljesítményében, és rakd össze a képet a rádióantennák sugárzási karakterisztikái alapján.
Tiffán Zsolt, a sajátjait is maffiózónak nevező, minősíthetetlen stílusú írásairól elhíresült "hébér úr" a jelek szerint megkapta a selyemzsinórt Orbántól. A Baranya megyei Fidesz szervezetet tíz éven át vezető Tiffán az október 16-i megyei tisztújítás előtt…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.22 18:08:42
@Gyorgy Nagy:

Nem egyszerű.
orbánisták köreiben nagy a tülekedés arrafelé, komoly ember kell ahhoz, hogy hozzáférjen az Isteni Farpofához.
Azt gondolod, hogy nehéz egy filmet a bemutatása előtt kritizálni? Ha igen, nincs igazad. A Star Wars legújabb epizódjával kapcsolatban már bőven rendelkezünk elég információval ahhoz, hogy összerakjuk a történetet, következtessünk a látványvilágra, legyen néhány elég jól…..
A napelemes rendszerek legfontosabb része maga a napelem, hiszen ennek köszönhetően tudjuk átalakítani a nap energiáját a háztartásban használható árammá. Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb hatásfokot érhessük el, megfelelően beállított tartószerkezetre és rögzítésre van…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.21 11:47:03
Fix telepítésnél ezek biza csak egy 1-2 órás időintervallumon belül adják le a max. teljesítményt. Télről nem beszéltünk, akkor aztán végképp gáz van, mert más szögből érkezik az optimalizációra nagy ívben tojó sugárnyaláb.
Ha forgatót teszel alá, akkor aztán végképp nem térül meg, még az unokáidnak sem.

@Baszki, nincs már mit ellopni...:

Aha. Vagyunk páran az országban akik felnőttünk úgy, hogy 2-3 dugalj elég volt a szobában. Most csak a konyhában van 15, és még így is ki kell húzgálni dolgokat. Az unokáink, akiket annyira féltesz megzavarodnak, ha a kert végében nem tudnak fellépni a netre, nem tudják feltölteni a mobilt, a hordozható hangfalakat is be kell dugni a bulihoz és a többi amitől sikítófrászt kapnak ha nincs 20 méteren belül. Vigyázzon ő majd a saját környezetére.

@nyikk:

Aha. Annyira nem követem, mert nem igazán érdekel de emlékeim szerint 15-20 %-os hatásfokok voltak, ha jól tudom már sikerül elérni a 30%-ot, és az űrben vannak akár 50-60% panelek is.
Amiről nem nagyon ugatnak a telepítők, az meg az, hogy biza elég gyorsan, évek alatt akár a felére vagy az alá is visszaesik a hatásfoka. Lehet, hogy az újak már nem ilyen gyorsan, de azok is buknak pár év alatt elég sokat.
Babette anyó húsdarálója 2015.10.21 13:27:05
@Baszki, nincs már mit ellopni...:

Inkább olvasd el újból, értelmezd, aztán nem beszélsz mellé feleslegesen. Ha nem érted, szólj.
Tavasszal egyszer érintettük már ezt a témakört, amikor nyilvánosságra került egy projektlista, amelyben a döntéshozók megjelölték a 2020-ig megvalósítani tervezett fővárosi fejlesztéseket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy ilyen szituációban ami kimarad, az garantáltan nem épül meg meg/át az…..
A jövő épülete képes lesz majd gondolkodni a lakástulajdonosok helyett. Az idáig vezető út egyik állomása az okos termosztát, melynek világpiacán két nagy gyártó, a Honeywell és a Nest csatázik. A kicsik még talpon vannak, de hosszú távon nem biztos, hogy állják a sarat.…..
Babette anyó húsdarálója 2015.10.20 17:33:33