Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Retro Gipsz

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Memoár Változás folytatódik 2020.01.09 06:04:13
Valami zörög, de reggel lett. Szedem össze magam és igyekszem beérni, mert bent fürdök, ott meleg van. Viszek váltóruhát és öltözök kényelmesen, mert korán értem. A főnök benéz és kicsit elidőzik előttem. -Ketten vagyunk és kibukik belőlem, nem kellene mindenki figyelmét felhívnunk magunkra, mert…..
Memoár Minden változik 2020.01.09 05:10:28
Valami zörög, de reggel lett. Szedem össze magam és igyekszem beérni, mert bent fürdök, ott meleg van. Viszek váltóruhát és öltözök kényelmesen, mert korán értem. A főnök benéz és kicsit elidőzik előttem.   -Ketten vagyunk és kibukik belőlem, nem kellene mindenki figyelmét felhívnunk magunkra, mert…..
Elrepült az idő és csak egy hétvégénk maradt. Dóri keresett, de ők nem akartak egymással beszélni. Végül csak felhívta és utoljára nagyon elengedték magukat. Az ujjaim, szinte bennük voltak órákig, mert mire magához tért valamelyik, megint nedvesek voltak. De egymással, már alig foglalkoztak. Nem…..
Utak-Lehetőségek Végjáték 2020.01.07 15:42:52
Később érek Rózához és a gép előtt ül, nagyon ír valamit. Kérdezem mit kér, de legyint, vettem kínait neked is. Ideje hazanéznem nekem is, döntöm el, mert valami megváltozott és nem tetszik ez. Róza szórakozott és valamin nagyon elgondolkozott. Lefekszünk és csak egy puszira közeledik. Alszunk, mert…..
Memoár Kezdetek 2020.01.05 11:26:39
  Még arra az időre gondolok, mikor elkezdtem a nőkkel komolyabban foglalkozni. Ipari tanuló voltam, vagy inas, ahogy akkor nevezték. Sok haverom volt és hamar a "nők" lett a téma minden beszélgetéskor.Harmadéves voltam és alig vártam, hogy végezzek, mert önálló akartam végre lenni. Nem gondoltam…..
Ez a két nap hajtós volt és Róza is csak kicsit kapta a nyalókáját, de fáradt volt és szopogatás közben  a karomon alszik tovább.   -Még szombatra van délig munka, de a sofőrök morognak, mert van magánéletük is. Ha tudnák, hogy nekünk is, lehet kicsit irigykednének, de csak csendesen félre ülök,…..
Utak-Lehetőségek Hetedik élmény 2019.12.31 19:02:09
Ébredek és nézem őket, de elájultak szinte. Puszik minden mókusra, de Márti mozdul és Rózához bújik. Kimegyek halkan és igyekszem hasznos lenni. A csapat nem finnyás, szeretik az egyszerű ételeket is. Alig van idehaza valami alapanyag, de emlékszek egy multira a közelben. Valaki jön, Áron az. -Szia…..
Utak-Lehetőségek Hatodik élmény 2019.12.31 18:41:21
Lassan délután három van és a Pest megyei területet járom. Távol kezdtem, mert jó forgalom volt és haza indultam teríteni. Három helyem van még, de kettőt alig órán belül leadok és úton vagyok. Negyed óra és csak beesek az utolsóhoz, de morognak, mi tartott eddig.Egy nő telefonál és a foszlányból…..
Beérek a nyomdába és a csapattal kicsit jó pofizunk. Látom Rózát, de hagyom, csinálja a dolgát. Kiadja a napi feladatokat és kapom én is. Nézem és önkéntelenül megnyalom a számat. Kicsit elpirul, de gyorsan fordul máshoz és megbeszélik a munkát.   -Gárbor gyere kicsit és indul a helyére. Beérünk és…..
Beérek és kicsit poénkodunk a csapattal. Vannak lányok is, de ők kicsit savanyúbbak, mert ezzel kompenzálják, hogy ők komoly emberek. Nem állnak közénk vigyorogni. Bejön Róza és kiadja, kinek mi a dolga és adja hozzá a lapokat is. Egyik suhanc halkan rám szól, dugjad végre meg, mert jobban lesz…..
Már az utolsó címet keresem, de csörög a telefonom.   -Róza keres, mert a lerakat várja a csomagjukat és siessek..   -Egyből mondom hol vagyok, de két perc, már Róza navigál és alig öt perc, már ott a cím. Megvan és leteszi egyből. Húsz perc és a papírokkal is rendben vagyunk. Van egy alig fél…..
Lassan vége a napnak, de jó ez, mert csak beugró vagyok. Amit a céges sofőrök nem visznek el, én kapom meg.    -Mire visszaérek, várt Róza, hol volt eddig, kérdezi egyből? Este kellene nekiállni, mert akkor több idő jut rá, teszi hozzá és közben csinálja az iratokat. Hétfőn előbb jön és mikor…..