Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hentes Fülöp

141 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogunk mögött egy becsületes zrt. áll, vezérigazgató urunk a bahamai panellakás mellé szeretett volna egy szerény kertesházat venni, és engedelmével megmutatjuk, kutatása során mit talált. A festői Lengyeltóti köpésnyire van e Fonyód környéki gyöngyszemtől, ami láthatólag benn áll a Nagy-Berek…..
Ezt egyik gyakornokunk találta wc-pucolás közben (mert ezek a kis millennial g..ik ganézni se képesek a telójuk nélkül!!!!) a Balatoni Kör nevű elitklubocska Fb-oldalán pár hete. Nem mertük kirakni, mert lehet, hogy átok ül rajta. Egyik munkatársunk nagybátyja ördögűző, ő eljött 13-án, megnézte…..
213 fős szerkesztőségünk már az első hírfuvallatokra imaláncot indított a füredi görög faluért, hisz mégis csak ez az északi part válasza a Petőfi sétányra, annyi élmény köt minket ide, hogy nem hagyhatjuk szétbszni az egész kócerájt. Züllött előéletünk okán a Jóisten nem könyörült, Bókának nevezett…..
Szerkesztőségünk nem tud igazán objektív véleményt alkotni a balatoni vendéglők széles palettájáról, pedig jó lett volna valamiféle sorrendet olvasóink elé böfögni immár. A csapat jelentős része a boglárlellei Mekiben kajál nyaranta, holtszezonban marad a révfülöpi 71-es Bisztró. Szóval eltérő…..
Nyilván a fenti címsor szerkesztőségünk krédója, carrarai márványlapba birkakörömmel gravírozva ott áll e felirat irodaházunk lábtörlője helyén. De hogy a szerkesztőségi borszállítónk, a Varga Pincészet e tételmondatot oly magasra emeli, ahogy a mi Varga Peti bátyánk, arra mi se számítottunk (pedig…..
Nincs mit kommentálni, a szokásos kretén csopiból, a Balatoni értékmentésből halásztuk. Nyilván a kommentszekció még parádésabb, de a linket elhagytuk valahol Ábrahámhegy felé félúton...
Boldogan merültünk alá a kádban, amit irsaival töltöttünk meg, bőrünk kényeztetése abból az ünnepi tényből fakad, hogy kedvenc borász(at)unk végre kiállt...! Végre kiállt valami magasztos mellett, nem tűri az óvodások nemváltását, odaáll a Vezér mellé és hő emberének ajakára csöppent a reduktív…..
Hentes Fülöp 2022.07.08 16:30:44
@ulpius66: Jaj bocsi, nem válaszoltam a választások előtt aktív trollfarmnak időben! Na mindegy, mesélj, hogy áll az euró-forint árfolyam, arról is biztos ír a Nemzet!
Hentes Fülöp 2022.07.08 16:32:06
@Éhes ló: Ki bukott itt meg, lütyőke? Hát ez a blog nem! Napi 650 000 olvasóval a hátunk mögött hasítunk, jobban, mint a Pestis Rácok! Na erre kössél gombot, NER-cirmi!
Van ugye ez a Giro d'Ungarn, ami részben a Magyar Királyság területén fog menni-haladni, kétszáz szétcuccolt versenybringás teker majd bele a májusi hazai rögvalóba. Szóval van ez a verseny, és ennek vannak bizonyos évtizedek alatt kialakult szabványai, pl. hogyan fér el az üldözőboly szűkületekben,…..
Emlékeztek még, felebarátaim, régebbi posztunkra?  Ingyenes gyerekek és raptorshow vár Nemesvitán. Meg nyelvgyalázó kretének   Ezt írtuk akkor, nem kis vitát kavarva a kommentszekcióban. Mert annyira nehéz volt megérteni, hogy ha már reklámozod magad, figyeljé mán oda a szép magyar nyelvre, ...…..
"Cudar világ lesz itten, ha befagy minden lék!" - danolássza szépen a magyar nemzeti ska vezércsapata, a Kárpátia. Mivel mással is kívánhatna 160 fős szerkesztőségünk kellemes karácsonyt mértéktelenül és sátánistán viselkedő olvasóinknak, mint ezzel! Toljátok feleim a nemzeti érzelmű bejglit, a…..
Balatonudvariból esett be ez a kincs a postaládánkba. Nagyon nem is akarunk semmit hozzátenni, szerintünk is ez a civilizált módja a tény kifejezésének, hogy a szomszéd korcsa az agyunkra megy. (A Fornetti-zacskó mint kommunikációs felület meg csillagos ötöst érdemel bmeg.)..
Sok olyan szórakoztatókombinát van, amitől a primkóbb felnőtt és a hülyegyerek is összepisálja magát az örömtől, de a Keszthelyi-hegység lábánál van egy csúcsplacc. Ez a szórólap (szarólap, hahaha) került a kulás mancsunkba egyik nap és hát fingósat böfögtünk a látványtól. Erősen látszik, hogy…..
Hentes Fülöp 2021.08.31 11:02:18
@masterpiece1: Figyelj, mester! Ez a blog is azért jött létre, és azért dolgozik 169 ember a szerkesztőségben 0-24 órában, 12 órás műszakokban, hogy felhívja a figyelmet arra, a Balaton ne a gagyiról szóljon már, véget érhetne a cimmerferi-korszak, és ehhez sokszor csak hangyafsznyi odafigyelés lenne szükséges. Aki egy mindenfelé terjesztett szórólapot nem tud ordas hibák nélkül megcsinálni (nem érdekel, hogy külföldi, van itt 9,9 millió ember, aki beszéli a nyelvet, kérjen segítséget), az lefossa a vállalkozása kommunikációját. És az a tapasztalat, hogy aki a kommunikációt is lefossa, az finoman szólva nem nyújt minőséget. Annyival azért meg lehet tisztelni a vendéget, hogy leírom rendesen, hogy Révfülöp, meg a sólymot nem fordítom raptornak. Ez vérciki, akármilyen "amatőr, de bájos" a hely maga.
Üdv, a BTrash szerkesztősége
Hentes Fülöp 2021.08.31 11:03:49
@evilwolf: Nyugi, testvér, Icuka a szerkesztőségi titkárunk, a blog indulása, 1965 óta teljesértékű tagja a csapatnak, még Erzsébet-utalványt is kap tőlünk a fizu mellé. (Azt még nem közöltük vele, hogy már sehol sem fogadják el.)
Önmagáért beszél a Kétseggű Ku**ák Pártjának posztja. Lejönnek a Baleszre libernyák sékelből üdülgetni, aztán idepottyantják az excrementumot? Mi van már, csórókoporsók? Vak Béla királyunk neve smafu? Hát ti akarjátok vezetni ezt a Nemzetet? Gyalázat, bujdokoljatok is el, megtalál Helka és Kelén…..
A Funzine nevű kakkantás remek tartalmakat löttyint össze olykor a Baleszról, ezek tíz perc alatt, egy állapotos, félszemű rinocérosz által is megírható cikkek, abszolút a Trash-szerkesztőség iránytűi. Mintha könyékig túrva a latrinában smaragdot markolnánk meg, úgy ragadtuk meg ezt a cikket, ami…..
Ahogy minden szirszarról le szoktunk, úgy lecsúsztunk az idei Gasztroenterológiai Térkép megjelenéséről is. Pedig ez minden gyomorbajosnak fontos, megmondja, hol tudsz olyat enni, amitől aztán fine dining-szerűt hánysz.  Évek óta mennek a - természetesen megalapozatlan - pletykák, hogy lehet…..
Újabb darabbal jelentkezik szerkesztőségünk a Lipótmező méltó utódjából, a Balatoni értékmentés csoportból. Az egész Kamilla posztjával kezdődött, aki fölháborodott a tényen, hogy gyerekek rosszaságokat művelnek (bazzeg a mi időnkben!), és hosszasan ecsetelte, hogy dobáltak köveket és gyújtottak…..
Szervusztok, Fény Népe! A Balaton Trash Kiadó gondozásában megjelent új könyvem, a Misztikus fosás a Balaton-felvidéken! Egy csodálatos tavaszi hétről szól, amikor Loretta, a budapesti, marketinges munkájába belefáradt 30 éves lány leruccan a Balaton-felvidékre, ahol ízek, imák és szerelmek lepik…..
Magyarnak született Jézus Krisztus urunk, ments meg minket a kárhozattól! - futott át agyamon a mondat, amikor elolvastam ezt a dilit, amit egy gyógypedagógiai-műszaki végzettségű (aka nem nyelvész) úr, nevezzük Andrásnak, írt egy álnyelvészeti csopiba. Az összes bullshit előkerül benne szerencsére,…..
Eskü, a Jóisten lássa lelkem, totál rákészültem december utolsó hétvégéjének utolsó vasárnapján, hogy bekapcsoljam a Készüléket, ráhangoljam az Ördög Tökéletes Tévéjére, a TV2-re, és várjam ennek a csodának az indulását. Eskü, így volt. Aztán szokás szerint annyit piáltam, hogy elfelejtettem. Még a…..
A balatonhenyei Szűz Mária irgalmazzon annak, aki kitalálta ezt az átokverte szlogent. Melyik állampárti köztőgyfejő nyesedék fizetős kommunikáció szakra betolt csökevénye írta ezt? Eddig is nyilvánvaló volt, hogy az új rákosiék luxusapartmannal spékelt, kaszinós leszúrt rittbergerrel felütött,…..
Van, amikor semmi vicceset nem tudunk írni, mert minek. Az élet viccesebb, mint ez a foshalom blog. Mindenesetre stay tuned, ebből akkora étteremháború lesz, hogy visszasírjuk Muhit, Mohácsot, Sztálingrádot és a 2006-es Ferenciek terei ütközetet is. És akkor jöjjék a…..
Hentes Fülöp 2021.01.29 12:52:25
Véreim, röstelli az egész, 124 fős szerkesztőségünk, hogy nyár óta így elhanyagoltuk ezt az oldalt. Pedig meló alig volt, a fütykös lógott bele a hideg vízbe, oldódás, kisfszm stb. Felejtsük el a múltat, fátylat az egészre, most viszont egy szokatlanul komoly poszttal értékeljük 2020-at a Balaton…..
Egyszerűen kifogyhatatlan a szennyből az írni-olvasni nehézkesen tudó emberekből álló Balatoni Értékmentés Facebook-csopi. És erre kiválóan ráérzett egy mestertroll, amikor odakulázta ezt a posztot: Az illető ráadásul csávó, szóval az összes latens, önazonosságát mások előtt harsányan titkoló…..
Ha az ember hálójába nem akad elég fos a Balatonban, akkor mindig érdemes a weben halászni. A We Fos Love Balaton kommentszekciója is elég jó célpont néha. A minap ebben a posztban kitettek egy korábbi anyagot arról, kinek melyik a kedvenc szabadstrandja, és nyilván egyből megjelent valaki, aki…..
Megint szarral bevont gyöngyszem hullott le a kedvenc balatoni dilicsoportunkból, ahol szép képek és politikai félanalfabéták vitái váltják egymást. Ezúttal Ica érezte szükségét, hogy megossza siófoki élményét (?), emlékét (?), de mindezt sikerült egy olyan magyar nyelvjárásban, amit a szarértők,…..