Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hentes Fülöp

117 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint szarral bevont gyöngyszem hullott le a kedvenc balatoni dilicsoportunkból, ahol szép képek és politikai félanalfabéták vitái váltják egymást. Ezúttal Ica érezte szükségét, hogy megossza siófoki élményét (?), emlékét (?), de mindezt sikerült egy olyan magyar nyelvjárásban, amit a szarértők,…..
IROhadtul kivagyok, szóval sok esz a elütés ebe a psztba!!!! Mégis mit képzelnek ezek a nyminber fehérgaléroksok!!!!!!! NEM BSZKODHATNAK A SOUNDDAL!!!!!!!!!!!! Bmeg egész januártól szoliba jártunk a Lacóval, gyúrtunk, mint a hangya meg a tücsök, bmeg, és erre jön ey pápaszemes csira, és közli,…..
Balaton Trash Üt a nóta vol. 6. 2020.04.10 11:02:21
Amikor megszólal a dobgép, érzed szíved összeszorulását. Felbúg a basszgitár, felsír a szaxi, majd jön egy selyemtiszta női hang. Hévíznek lett saját karanténnótája, ami rovatunkba passzol, nem is akárhogy. A propagandalap Zaol nagy büszkén így is a szerzőről: Varga Endre, a Musica Antiqua…..
Balaton Trash Ma talaltam . XDXDXD 2020.04.08 11:12:29
Nemrég írtunk a klasszikus, magyar, egymástgyűlölő csoporttá vált, de kellemesnek indult Balatoni értékmentés nevű Facebook-gruppról. Szerencsére a szellemileg visszafogott vonal is megmaradt itt a közös utálat mellett. Se kiköpni, se lenyelni nem tudtuk az alábbi képet, amit egy úr büszkén tett ki.…..
Hát ilyen egyszerűen nincs, ezt nem hiszem el, nemrég még a Nimródékkal markoltuk a szottyadt fszunkat, ahogy Evelyn rázta magát a krómpetrencén, most meg ez. Ilyen egyszerűen nem létezhet. Mi lesz velünk a König nélkül? A hely nélkül, ahova mindig teli buksza kotonnal érkeztem, az éttermemben a…..
Ehhez kb. nincs is mit hozzáfűzni, miközben sorra mondanak le minden eseményt és rendezvényt a koronavírus miatt. Zúgjon a tapsvihar az örvényesieknek (lementettem, mielőtt esetleg törlik): Ui.: Az első komment jól visszaadja a magyar néplelket válság idején is: "Ha túrógombóc van, minden van."..
Tanulságos történet a Balatoni értékmentés nevű Facebook-csoporté, amit a leírás szerint Bánki Károly és Osvald Gábor épített fel 2014 augusztusától. A cél egyértelműen, bár tömören volt leírva: A Balaton természeti és épített környezetének bemutatása, megóvása, megmentése. Aztán persze az…..
Hentes Fülöp 2020.03.10 10:41:58
@zord íjász: Végre, bzdmg, van korrektora a blognak! Javítom azonnal, tekintetes uram! <3
Ritka gusztustalanná vált a magyar közélet az utóbbi évtizedben, helyi kiskirályok dobálják ki a pöcsüket az étkezőasztalra, aztán akinek nem tetszik, azt egy naranccsal bsszk tarkón. Ebbe a sormintába illik az a cikknek nehezen nevezhető firkálmány, ami a hazai média legalját jelentő (oké, a…..
Blogunk már kezdettől helyt adott a Varga Pincészet remek borainak, amik az alsó Auchan-polcokon operálnak virgonc savaikkal és telt kortyukkal. Nem hiába, a minőség helyet követel magának a májban is! Ezúttal egy fennkölt budapesti vendéglátóhelyen, a Síp és Dohány utcák sarkán található korcsmában…..
Tényleg elképesztő természeti szépségekkel operál a Tihanyi-félsziget, pláne a sajkodi oldal a maga érintetlen vadromantikájával. Egy hölgy is elájulhatott ettől, vagy csak koviubilére ivott lejárt tejet, mert szó szerint beszart a látványtól. Látványos és kínos megszabadulás következhetett a…..
Jó napot, jogosítványt, forgalmi engedélyt, lakcímkártyát, urológiai papírokat kérem szépen. Hölgyem/Uram, tudja-e, hogy szabálytalan helyen parkolt... Hogy mit mond, ez parkoló övezet? Kérem, Ön téved, ez egy gyalog- és kerékpárút átkelője, ahova nem szabad parkolni, a kresz is kimondja,…..
A sugárzó szerelem érzése itt érezhető, kézzelfogható. Ezt a mondatot akár a paksi turisztikai hivatal is szülhette volna, de nem. Ennek Badacsonyban kellett megszületnie. Ahogy az egész szépségnek is, amit itt prezentálok. Van egy 2011-es kilátó Badacsonyban, a Kisfaludy, amivel önmagában sok…..
Balaton Trash Üt a nóta vol. 5. 2019.10.17 14:08:45
Szerencsétlen őszödiekre ráégett Gyurcsány, mint levágott disznóra a korom, de nem adták fel sohasem, Somogyban nem olyan népek leledzenek. Ennek a bámulatos élniakarásnak a lakmuszpapírja, indikátora, fárosza az alábbi videó, amit lelkes olvasónk, Tamás küldött be telexen. A cucc ugyan nem friss, a…..
Kbsztt nagy módija van mostanság azoknak a zsánerszobroknak, amiktől a proletárok visongva csapkodják a térdüket, mekkora szobor gcc!, miközben a budai kultúrsznobok fintorogva prüszkölnek az aperolspriccbe, mi ez a szar, Helén, bzmg, melyik kurátor engedte ezt? Mi a Balaton Trash-nél csak a…..
Hentes Fülöp 2019.08.23 12:09:06
Rögtön lekattintottad, mi te perverz állat??! Ez egy gyermekjáték egy játékhajón, te beteg lelkű kapitalizmusszökevény!!! (Hely: egy megnevezni nem mert máriafürdői egység.)..
Érezni némi eufemizmust abban, amit az itt linkelt Facebook-posztban ír a Szerző, miszerint Hévízen akkora kátyú alakult ki, hogy előbukkant a római kori út. Az legalábbis látható, hogy a kopóréteg alatti réteg alatti réteg egy makadámút. Hogy mennyire római, azt ki-ki döntse el, mindenesetre…..
Balaton Trash Üt a nóta vol.4. 2019.07.04 14:49:48
Már szinte lemondtunk erről a rovatról, annyira krv minőségi lett a magyar könnyűzene, amikor megérkezett Szerkesztőségünkbe a Sonline adott napi lapszáma ezzel a gyöngyszemmel: Münchenig elhallatszik az új Balaton dal   Léteznek a világban durva dolgok, mint a rohingja népirtás, Trump fejszőre,…..
Hiába bodorodnak az esőfellegek, mi, akiknek saját lakóparkjuk és lexuszuk van a tónál, mindannyian tudjuk, ez a nyár, bzdmg. Nincs mese, el kell kezdeni szétinjekciózni a tricepszet, új napszemafort shopizni, finomhangolni a szilikondudát, aztán mehet a rozéfröccs a tihanyi naplementében. De ne…..
Blogunk első óriási sikere is megtörtént (legalábbis reméljük, van hozzá közünk): az uniós csatlakozás ünnepén, május 1-én megírtuk, hogy egy krv nagy kátyú dobja fel az életet Örvényes határában, a 71-es főúton. Emlékeztetőül nesztek: Nem is kátyú, hanem kátyúrendszer volt ez már, amit…..
Hentes Fülöp 2019.04.03 19:06:35
@Merlot: Látod, mi igazi aktivista néplap vagyunk, mindent megteszünk az olvasóinkért! <3
Ha egyszer Balatonfüred környékére esz titeket a fene, érdemes a BMW-terepjárók és luxuséttermek városát az Aszófő felőli úton megközelíteni (el fog még jönni az idő, hogy a prolikat csak itt engedik be Füredre, hogy szolgálják az urakat). Ahogy elhagyjuk a pecató környékét és felkapaszkodunk a…..
Hentes Fülöp 2019.04.03 18:59:05
@Willkommenskultur: Persze, papa, majd én szedem össze egy ekkora területen, hat teherautóm van hozzá... Nyugodjál le, ahol lakom, ott rendszeresen felszedem a földről a mocskot, sőt a közeli vasúti vágányok közül is össze szoktam szedni és szelektívbe (!) górom a türhők által eldobált sopronis dobozt és szőkekólás flakont.
Hentes Fülöp 2019.04.03 19:00:40
@blasiuss: Ne haragudj, megkövetlek. Javítom magam: ez a mesés, aranyfényben ragyogó, pompás Balatonfüred legszebb része, igazi turista attrakció. Ha már Siófok, akkor méltó a Petőfi sétányhoz (annak is egy júliusi péntek esti hangulatához).
A magyarság nagy szerencséjére a Balaton mellett is létezik futball, nem is akármilyen. A Siófok több szezont is lehúzott az NB1-ben, a Füred az NB2-t is megjárta, és az alsóbb osztályokról se szabad megfeledkezni. Itt bőségesen lehet köpni a szotyolahéjat, lehet ócsárolni a vak bíró sporit, lehet…..
In medias res, következzenek idézetek az Év Ingatlanhirdetéséből, a Zala megyei Várvölgyről: ...mélyzöld zalai erdő szemben a szemérmesen kíváncsiskodó... ...őskori delfinek küldenek csókot a parti hegy szikláinak... ...a természet pedig olyan kerek, hogy az utolsó mammut és kardfogú tigris is…..
Balaton Trash Üt a nóta! vol. 3. 2018.09.05 14:49:37
Rég jelentkezett a balatoni nótás rovat, de most egyből berobban egy krv nagy találattal: bemutatjuk a Magyar Királyság válaszát Paul Kalkbrennerre, íme Oláh Viktor, aki nem minimálban utazik, hanem mélységesen őszinte rapszerűségben: Summer �� Viktor Olah (@viktorola) által megosztott…..
Épp a minap merült fel egy ánuszrózsás seggnyalás kíséretében, hogy mi kereszténydemokrata lenne ismét bevezetni a vasárnapi zárvatartást. A kormány gyorsan ellökte a kinyújtott nyelvet a seggétől és nemet mondott. Fűzfőn azonban más szelek járnak, a helyi CBA a komplett nyitvatartást, en bloc…..
A keszthelyi bszts egyik fő helye a Bloom Sound, ami elég konkáv helyen, egy strandon székel. Na, nem úgy székel, ahogy egyes fiatalok tették valamelyik bulin, miután újra kellett festeni a mosdót. Bele se merünk gondolni, bekatizva mit csinált a fosával valamelyik -18-as fehérjecafat, hogy a…..