Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hentes Fülöp

126 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb darabbal jelentkezik szerkesztőségünk a Lipótmező méltó utódjából, a Balatoni értékmentés csoportból. Az egész Kamilla posztjával kezdődött, aki fölháborodott a tényen, hogy gyerekek rosszaságokat művelnek (bazzeg a mi időnkben!), és hosszasan ecsetelte, hogy dobáltak köveket és gyújtottak…..
Szervusztok, Fény Népe! A Balaton Trash Kiadó gondozásában megjelent új könyvem, a Misztikus fosás a Balaton-felvidéken! Egy csodálatos tavaszi hétről szól, amikor Loretta, a budapesti, marketinges munkájába belefáradt 30 éves lány leruccan a Balaton-felvidékre, ahol ízek, imák és szerelmek lepik…..
Magyarnak született Jézus Krisztus urunk, ments meg minket a kárhozattól! - futott át agyamon a mondat, amikor elolvastam ezt a dilit, amit egy gyógypedagógiai-műszaki végzettségű (aka nem nyelvész) úr, nevezzük Andrásnak, írt egy álnyelvészeti csopiba. Az összes bullshit előkerül benne szerencsére,…..
Eskü, a Jóisten lássa lelkem, totál rákészültem december utolsó hétvégéjének utolsó vasárnapján, hogy bekapcsoljam a Készüléket, ráhangoljam az Ördög Tökéletes Tévéjére, a TV2-re, és várjam ennek a csodának az indulását. Eskü, így volt. Aztán szokás szerint annyit piáltam, hogy elfelejtettem. Még a…..
A balatonhenyei Szűz Mária irgalmazzon annak, aki kitalálta ezt az átokverte szlogent. Melyik állampárti köztőgyfejő nyesedék fizetős kommunikáció szakra betolt csökevénye írta ezt? Eddig is nyilvánvaló volt, hogy az új rákosiék luxusapartmannal spékelt, kaszinós leszúrt rittbergerrel felütött,…..
Van, amikor semmi vicceset nem tudunk írni, mert minek. Az élet viccesebb, mint ez a foshalom blog. Mindenesetre stay tuned, ebből akkora étteremháború lesz, hogy visszasírjuk Muhit, Mohácsot, Sztálingrádot és a 2006-es Ferenciek terei ütközetet is. És akkor jöjjék a…..
Hentes Fülöp 2021.01.29 12:52:25
Véreim, röstelli az egész, 124 fős szerkesztőségünk, hogy nyár óta így elhanyagoltuk ezt az oldalt. Pedig meló alig volt, a fütykös lógott bele a hideg vízbe, oldódás, kisfszm stb. Felejtsük el a múltat, fátylat az egészre, most viszont egy szokatlanul komoly poszttal értékeljük 2020-at a Balaton…..
Egyszerűen kifogyhatatlan a szennyből az írni-olvasni nehézkesen tudó emberekből álló Balatoni Értékmentés Facebook-csopi. És erre kiválóan ráérzett egy mestertroll, amikor odakulázta ezt a posztot: Az illető ráadásul csávó, szóval az összes latens, önazonosságát mások előtt harsányan titkoló…..
Ha az ember hálójába nem akad elég fos a Balatonban, akkor mindig érdemes a weben halászni. A We Fos Love Balaton kommentszekciója is elég jó célpont néha. A minap ebben a posztban kitettek egy korábbi anyagot arról, kinek melyik a kedvenc szabadstrandja, és nyilván egyből megjelent valaki, aki…..
Megint szarral bevont gyöngyszem hullott le a kedvenc balatoni dilicsoportunkból, ahol szép képek és politikai félanalfabéták vitái váltják egymást. Ezúttal Ica érezte szükségét, hogy megossza siófoki élményét (?), emlékét (?), de mindezt sikerült egy olyan magyar nyelvjárásban, amit a szarértők,…..
IROhadtul kivagyok, szóval sok esz a elütés ebe a psztba!!!! Mégis mit képzelnek ezek a nyminber fehérgaléroksok!!!!!!! NEM BSZKODHATNAK A SOUNDDAL!!!!!!!!!!!! Bmeg egész januártól szoliba jártunk a Lacóval, gyúrtunk, mint a hangya meg a tücsök, bmeg, és erre jön ey pápaszemes csira, és közli,…..
Balaton Trash Üt a nóta vol. 6. 2020.04.10 11:02:21
Amikor megszólal a dobgép, érzed szíved összeszorulását. Felbúg a basszgitár, felsír a szaxi, majd jön egy selyemtiszta női hang. Hévíznek lett saját karanténnótája, ami rovatunkba passzol, nem is akárhogy. A propagandalap Zaol nagy büszkén így is a szerzőről: Varga Endre, a Musica Antiqua…..
Balaton Trash Ma talaltam . XDXDXD 2020.04.08 11:12:29
Nemrég írtunk a klasszikus, magyar, egymástgyűlölő csoporttá vált, de kellemesnek indult Balatoni értékmentés nevű Facebook-gruppról. Szerencsére a szellemileg visszafogott vonal is megmaradt itt a közös utálat mellett. Se kiköpni, se lenyelni nem tudtuk az alábbi képet, amit egy úr büszkén tett ki.…..
Hát ilyen egyszerűen nincs, ezt nem hiszem el, nemrég még a Nimródékkal markoltuk a szottyadt fszunkat, ahogy Evelyn rázta magát a krómpetrencén, most meg ez. Ilyen egyszerűen nem létezhet. Mi lesz velünk a König nélkül? A hely nélkül, ahova mindig teli buksza kotonnal érkeztem, az éttermemben a…..
Ehhez kb. nincs is mit hozzáfűzni, miközben sorra mondanak le minden eseményt és rendezvényt a koronavírus miatt. Zúgjon a tapsvihar az örvényesieknek (lementettem, mielőtt esetleg törlik): Ui.: Az első komment jól visszaadja a magyar néplelket válság idején is: "Ha túrógombóc van, minden van."..
Tanulságos történet a Balatoni értékmentés nevű Facebook-csoporté, amit a leírás szerint Bánki Károly és Osvald Gábor épített fel 2014 augusztusától. A cél egyértelműen, bár tömören volt leírva: A Balaton természeti és épített környezetének bemutatása, megóvása, megmentése. Aztán persze az…..
Hentes Fülöp 2020.03.10 10:41:58
@zord íjász: Végre, bzdmg, van korrektora a blognak! Javítom azonnal, tekintetes uram! <3
Ritka gusztustalanná vált a magyar közélet az utóbbi évtizedben, helyi kiskirályok dobálják ki a pöcsüket az étkezőasztalra, aztán akinek nem tetszik, azt egy naranccsal bsszk tarkón. Ebbe a sormintába illik az a cikknek nehezen nevezhető firkálmány, ami a hazai média legalját jelentő (oké, a…..
Blogunk már kezdettől helyt adott a Varga Pincészet remek borainak, amik az alsó Auchan-polcokon operálnak virgonc savaikkal és telt kortyukkal. Nem hiába, a minőség helyet követel magának a májban is! Ezúttal egy fennkölt budapesti vendéglátóhelyen, a Síp és Dohány utcák sarkán található korcsmában…..
Tényleg elképesztő természeti szépségekkel operál a Tihanyi-félsziget, pláne a sajkodi oldal a maga érintetlen vadromantikájával. Egy hölgy is elájulhatott ettől, vagy csak koviubilére ivott lejárt tejet, mert szó szerint beszart a látványtól. Látványos és kínos megszabadulás következhetett a…..
Jó napot, jogosítványt, forgalmi engedélyt, lakcímkártyát, urológiai papírokat kérem szépen. Hölgyem/Uram, tudja-e, hogy szabálytalan helyen parkolt... Hogy mit mond, ez parkoló övezet? Kérem, Ön téved, ez egy gyalog- és kerékpárút átkelője, ahova nem szabad parkolni, a kresz is kimondja,…..
A sugárzó szerelem érzése itt érezhető, kézzelfogható. Ezt a mondatot akár a paksi turisztikai hivatal is szülhette volna, de nem. Ennek Badacsonyban kellett megszületnie. Ahogy az egész szépségnek is, amit itt prezentálok. Van egy 2011-es kilátó Badacsonyban, a Kisfaludy, amivel önmagában sok…..
Balaton Trash Üt a nóta vol. 5. 2019.10.17 14:08:45
Szerencsétlen őszödiekre ráégett Gyurcsány, mint levágott disznóra a korom, de nem adták fel sohasem, Somogyban nem olyan népek leledzenek. Ennek a bámulatos élniakarásnak a lakmuszpapírja, indikátora, fárosza az alábbi videó, amit lelkes olvasónk, Tamás küldött be telexen. A cucc ugyan nem friss, a…..
Kbsztt nagy módija van mostanság azoknak a zsánerszobroknak, amiktől a proletárok visongva csapkodják a térdüket, mekkora szobor gcc!, miközben a budai kultúrsznobok fintorogva prüszkölnek az aperolspriccbe, mi ez a szar, Helén, bzmg, melyik kurátor engedte ezt? Mi a Balaton Trash-nél csak a…..
Hentes Fülöp 2019.08.23 12:09:06
Rögtön lekattintottad, mi te perverz állat??! Ez egy gyermekjáték egy játékhajón, te beteg lelkű kapitalizmusszökevény!!! (Hely: egy megnevezni nem mert máriafürdői egység.)..
Érezni némi eufemizmust abban, amit az itt linkelt Facebook-posztban ír a Szerző, miszerint Hévízen akkora kátyú alakult ki, hogy előbukkant a római kori út. Az legalábbis látható, hogy a kopóréteg alatti réteg alatti réteg egy makadámút. Hogy mennyire római, azt ki-ki döntse el, mindenesetre…..