Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fedor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pozsony csúnya város, hallom sok esetben szlovák cimboráimtól is, de nem értek egyet a sommás megállapítással. Íme a város, ahogy még soha nem láttad. (Leadkép: a hír címlapot érdemelt a legolvasottabb szlovák internetes felületen is!) Képzeljük el, hogy egy első éves…..
fedor 2013.04.23 09:29:44
Talán emlékeztek még Kata kalandjaira, melyek legutóbb Csehországban, meglehetősen kalandos körülmények között szakadtak félbe (aki nem emlékezne, itt pótolhatja). Ma folytatódik a sztori, eljutunk Hollandiába és kiderül, hogy ott sem minden fenékig tejfel,…..
A következő bejegyzés a szcientológusok nagy értékesítési gurujára, Kasza Tamás "jedi mesterre" lesz kihegyezve, de a többinek is szól, akik szintén hasonlóan sumákolnak. Tamás már a "jedi képzés" reklámozása során is demonstrálta sajátos hozzáállását mások szellemi…..
Molnár Anikó nagyon, de nagyon szeretne elutazni nyaralni a barátnőjével. De ötlet híján a célpont kiválasztására a "rábökök a térképre" módszert alkalmazták. (még jó hogy a világatlaszt használták, nem pedig Magyarország térképét, mert még képesek lettek…..