Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dark Declan

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszeres Homár olvasók biztosan nem ijednek meg sehol „ A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" kiírástól, hiszen jól tudják, bármi is van kilógatva a boltban, fogyasztói jogainkkal blokk vagy számla bemutatása ellenében igenis élhetünk. Az már izgibb kérdés, hogy mi van, ha…..
Tékozló Homár Wow not fix it! 2018.03.29 09:12:48
Erre a szegény telefonra még úgy is nagyon rossz ránézni, hogy egy ismeretlen olvasó megviselt tulajdona. Ahogy terjedtek az okostelefonok és emelkedett az áruk, egyre fontosabbá vált a készülékek védelme. Jöttek is sorra a továbbfejlesztett tokok és képernyővédők, a nép egyszerű gyermeke meg…..
Esküszöm, az embert az élete és netes előfizetése újraértékelésére sarkallja, amikor a UPC 29-es körzetében élők valamelyikétől érkező leveleket olvassa. A  digitális sivatagnak is becézett Monort és környékét jelentő területről mi is sokszor írtunk. "Az egykori…..
A pilotszezon új szakaszába lépett, ugyanis mostanában válogatják a színészeket az új sorozatokhoz. Ha minden igaz, ez a The Walking Dead rajongóit is érzékenyen fogja érinteni, már ha egy színésznő távozása miatt képesek kiborulni. Nagyon úgy tűnik, hogy Maggie tényleg nem…..
Az elmúlt években sokat fejlődtek a kínai mobilcégek, a Huawei például az egyik legnagyobb gyártó lett, igaz ehhez 15 országban létesített kutatóközpontokkal is turbózta magát. A Doogee úgy tűnik, ettől még messze van.  Tisztelt Tékozló Homár Szerkesztőség! Nagyjából egy hete történt az eset,…..
Dark Declan 2018.01.31 15:01:24
@LKerekes: attól függ. Ha a villanyszerelést is valami kínai szakemberrel csináltatta...
"Az ügyben egyértelműen az érintett üzletkötő hibázott, amiért elnézést kérünk." - hát ennél kicsit többet várna az ember kedves Fundamenta, mert az, hogy az illető már nem dolgozik a cégnek, csak önökön és a jövőbeli ügyfeleken segít.  Kedves Tékozló Homár! Egy a Fundamenta Lakáskasszával…..
Dark Declan 2018.01.18 13:57:34
@Csipyke: ez nettó hülyeség. Nekünk is volt, minden rendben ment (igen, közjegyző által hitelesített papírokkal kellett igazolni, hogy mire akarjuk költeni). Csak mi:

1. nem voltunk olyan kretének, hogy üzletkötőnek utaljunk
2. megvártuk a szerződést aláírva a Fundamenta részéről is
3. nem utalgattunk hobbiból díjbekérő nélkül, ráadásul rossz névre szóló csekkel
4. egyébként is csoportos beszedést kértünk

S igazi balféknek kell lenni, hogy csak fél év múlva jöjjünk rá, hogy valami nem stimmel.
Este 9-es műszakzárás? Hiperszigorú ügyfélszolgálati protokoll? Vagy esetleg tényleg az Idők Atyja beszélgetett Adrival Narniából, amíg belefért neki? Akinek van tapasztalata az OTP netbank csetjável, esetleg segíthetne megfejteni a rejtélyt!  Sziasztok, Szeretném veletek megosztani az esetet,…..
Dark Declan 2018.01.08 13:57:08
@Xezs6: hogyhogy mit csinált? Hát PrintScreen, CTRL+V, PrintScreen, CTRL+V, PrintScreen, CTRL+V, PrintScreen, CTRL+V.... bizonyára a torrentről szedett Photoshop-ba, mert az a menő.
Tanulságos történet a jóvágású iPhone-ból hipp-hopp féltéglává lefokozott mobilról. Reméljük, olvasónk azért végül nem lett youtube-sztár a felgyújtott készülékkel. Tisztelt Tékozló Homár! így jártam tegnap: Vettem egy telenor függő Iphone készüléket, természetesen nem az előfizetőtől, imei…..
  Nem győzzük elégszer mondani, hogy webshopból csak alapos tájékozódás után vásároljon mindenki, különben óriási csalódás és jó sok macera szakadhat a nyakába, az meg kinek kell, ugye. Az alapos tájékozódás pedig az online áruházra ÉS a kiszemelt termékre IS vonatkozik. Ez persze nem egy óriási…..
Dark Declan 2017.12.04 14:02:20
@Terézágyú: egyszer a frászt. Te sem kertes házban élsz vagy sosem szedtél leveleket. Újabban novembertől december közepéig hullik, lényegében 3-4 hétvége simán rámegy.
Érthetetlen, bár a hazai viszonyokat ismerve egyáltalán nem meglepő, ami Gáborékkal történt a lánya Junior bankkártyájának lejártakor. Vajon, ha egyébként minden más kártyát automatikusan postáznak, ezt miért nem? Miért nem hajlandóak elmondani a gondviselőnek, hogy miért hívják a gyerekét…..
Írtó nehéz minden szempontból megfelelő lakást találni, így, ha végre megvan a megfelelő otthon, az ember semmit nem akar, mint baromi gyorsan aláírni a szerződést, és letudni a fizetést. Utóbbinál általában az ingatlanbizniszbe keveredőket - legalább is az átlagot - várja egy embert-, házasságot-…..
Nikoletta problémafelvetése elég jogosnak tűnik. Laikusként nehezen képzelhető el, hogy hogy a lepergő festék kapcsolatban van a nem-szakszervizes bekötő ember ténykedésével, hacsak nem sózott rá egy oltárit az egyik csőfogójával ugye. De a kérdés, hogy a jogszabályok mit mondanak. Sziasztok.…..
Legalább is ez Rita félelme, aki késő este hazérve meglepődve tapasztalta, hogy a lépcsőházban kiszórt reklámanyag alapján elég klasszul ki tudja logikázni, hogy a panelszomszédok közül ki az, aki már hazaért, és ki az, aki nem, és ebben lát némi biztonsági kockázatot. A kérdése az, mit tehet, ha…..
Mobilfronton a roamingdíjak eltörlése mellett a nyár másik jó híre az volt, hogy ezentúl a szolgáltatók kötelesek lesznek a hűségidő lejárta után ingyen feloldani a csomagban adott mobilkészülékek zárolását. Olvasónk kicsit elsiette a dolgot, de amint ezt elolvasta, már…..
Dark Declan 2017.11.06 13:45:01
@joska61: gondolom lehet vele telefonálni, legalább 1 hétig anélkül, hogy töltőt látna.
Árpi valószínűleg valami forgalmas helyen lakik a belvárosban, és nem a főzőcskézés a hobbija, valamint pizzafüggő, vagy legalább is hetente többször muszáj hozzájutnia. Akárhogy is: házhoz rendelt, a futár jött, a pizza viszont csak nem akart az ajtó előtt landolni. Ráadásul 2x is, mint egy rossz…..
Dark Declan 2017.11.06 13:35:03
@KaTe: én pedig már elgondolkoztam azon, hogy két diplomával elmegyek ételfutárnak, mert a tököm ki van mindennel. Becsszó, én fel fogom vinni, de elvárom a minimum 200Ft borravalót.
Elég dögös ajánlatnak tűnik az Extreme Digitaltől a jól hangzó árgarancia, ennek köszönhetően ugyanis elvileg, ha változik egy online vásárolt termék ára a vásárlás és a számlakiállítás között, a vevőnek mindenképp a neki kedvezőbbet kell fizetnie. Mondom elvileg. Gyakorlatban ugyanis nem a…..
Az akciók szuperek - főleg, hogy lassan az új kollekciók darabjait is simán meg tudjuk venni leárazva, ha elég hosszúra nyújtjuk az ebédet -, de ilyenkor sokszor találkozunk a cserére vonatkozó megkötésekkel. Nem árt képben lenni: mi jár ilyenkor a vásárlónak, és mi…..
A képek alapján eléggé jogosnak tűnik, ami történt, de nehéz elfogadni, hogy mindezt bármiféle előzetes felszólítás vagy értesítés nélkül lehetett megcsinálni, ráadásul ennyire brutál módon kivitelezve. Mindenki vonja le a tanulságokat, és hasonló helyzetben ragadja meg a…..
Dark Declan 2017.08.08 13:11:13
@zsebatya: ebben a tulajdonjogban az az érdekes, hogy télen a közterületedet is neked kell rendben tartani (hó), de, amint máshogy kívánja az érdek, akkor köztulajdon. Egyébként függetlenül attól, hogy a fa törzse magánterületen van, az átlógó részek közterületen vannak. Ahogy te is levághatod a szomszéd átlógó növényzetét.
A posztoló még örülhet, hogy nem féloldalas fát csináltak belőle :-D
Egyébként meg csak várni kellett volna 1-2 napot és elviszik az ágakat.
Tüdőszínű póló, fehér nejlonöltöny, makkoscipő zokni nélkül, meg egy Ferrari - ez volt a Miami Vice, amiben Don Johnson és az a másik pali (őszintén, kapásból kinek ugrott be Philip Michael Thomas neve?) emberkedett a tévében a nyolcvanas évek egyik amerikai sikersorozatában, ami hozzánk pár éves…..
Dark Declan 2017.08.03 13:22:21
@zuhanorepulesss: éppenséggel a Halálos Fegyver sorozat marha jó lett szerintem. Riggs kínlódását néha túlzásba vitték, de ez ugye kell a karakteréhez, attól ilyen. Remélem a 2. évadban nem húzzák el a feleségével kapcsolatos dolgot.
Kevés bosszantóbb dolog van annál, mint amikor az ember tudja, hogy jog szerint igaza van, mégsem tudja azonnal érvényesíteni az akaratát, mondjuk nem bír az istennek se kipaterolni valakit a frissen vásárolt lakásából. Az meg naná, hogy idegállapotba hozza, ha elképzeli, ahogy a kakukktermészetű…..
Dark Declan 2017.04.28 13:02:52
@napinapinapi: majdnem tökéletes megoldás, egy pici probléma van vele: honnan lesz áramod a vésőhöz, flexhez, lángvágóhoz? Vagy akkor már belefér egy aggregátor is?
A dtvnews.hu tette közzé a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálatát 2017. január 1-jétől igen komolyan érintő átrendeződés hírét: jönnek a TV2 kábelcsatornái, de kikerülnek a csomagokból (AZ ÖSSZESBŐL BAZDMEG) a FIC, azaz Fox International Channels csatornái. MINDEGYIK: Az összes…..
Dark Declan 2016.11.08 12:16:18
@dr. SzopjatokLeMind: most jöttél rá, hogy hülyéknek vagyunk kiszolgáltatva? Eleve a választáson való részvételt is minimum érettségihez kötném, ha nem főiskolai végzettséghez.
A tavalyi szezonban is szépen termelt a fitness ipar, ezért nem volt egyszerű kiválogatni a világ különböző tájairól a legsportosabb testalkatú hölgyeket. A top 10-es listán természetesen szerepel egy magyar hölgyemény is, aki az utóbbi években már bizonyította, hogy…..
A szombathelyi kötélugró csapatnak állítólag légkondicionálatlan helyiségben kellett 12 órát várakoznia az RTL Klub legújabb műsorának, a Hungary's Got Talentnek a hétvégi forgatásán, ezért még a fellépésük előtt hazautaztak, írja a Nyugat.hu. A csapat májusban volt egy…..